Jump to content

first time

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About first time

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo PP-er, Misschien een domme vraag(ben nog een leek),je kweekt met 5pp plantjes,waar staat PP voor? gr.first time
  2. thx,Dz. Is het zo dat je 0,5gr gemiddeld per watt haalt?Als je het goed voor mekaar hebt.
  3. Oke bedankt,neem ik mee in mijn planning.Is dan een lamp een lamp van 400w gischikt voor deze ruimte?Of moet ik voor een 600w gaan.
  4. Missj bedankt voor je reactie, De inbouw kast staat boven tussen 2 slaapkamers in.1kamer word niet gebruikt daar daar zal dan de af geblazen lucht heen gaan.En de andre kamer slaap ik,daar wou ik dan de verse lucht weg halen.En van alles wat belangrijk is in een topic,maak ik aantekenings van.
  5. Hallo, Ook ik ben geintreseerd in het kweken van wiet,Dus ben ik op zoek gegaan in mijn (huur)huis voor geschikte ruimte,en vond een inloopkast met de maten,98 cm x 115 cm x 240cm(binnenmaten).Dus een geschikte ruimte heb ik al.Doordat ik een leek ben op het gebied van kweken van wiet,zal ik eerst voldoende kennis moeten halen van het forum.Zodat ik ook een leuk tuintje heb.Tog wil ik wat reactie's van jullie op de foto's van mijn toekomstige kweek kastje.Ik ben van plan om er een stuk of 6 plantjes in te zetten.Tot zover mijn plannen. MVg, first time EDIT: ik heb even een spatie tussen de links van je foto's gezet zodat ze op kleinere monitoren onder elkaar geplaatst worden en je niet hoeft te scrollen. Leest wel zo lekker. Miss_J
  6. first time

    mijn ruimte

    mijn eerste foto's
  7. Zoals mijn naam al zegt "first time" ben ik geintreseerd in het kweken van wiet,ik heb wat ruimte over voor een paar plantjes.Maar wil eerst genoeg kennis hebben voor ik begin.En ik kan hier genoeg informatie weg halen van de site.Ik zal zeker een vraag stellen als ik er niks over kan vinden(dat lijkt me raar) Tot horens "first time"
×
×
  • Create New...