Jump to content

caliber16v

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About caliber16v

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Je kan een afzuiger dimmen maar de meeste dimmers gemaakt voor dit spul zijn frequentie dimmers. Als je een ohmse dimmer pakt die de spanning dimt dan zal je afzuiger bij een te lage spanning gewoon uitvallen of als je net er bove zit gaan brommen. Dus kijk goed uit wat je erop zet
  2. Weet er echt niemand hoe ik het beste een inblazer en uit blazer kan af regelen. Maar dat het toch allemaal automatisch gaat????
  3. Ik heb misschien een stomme vraag?? Ik heb een 1000m2 inblaas en een 1000m2 afzuig. op dit moment werk ik met een hygro-thermostaat dit werkt perfect eigenlijk, maar ik wil eigenlijk toch over stappen naar een multifan. Opdit moment werkt het zo als de temp de 23 graden heeft bereikt of een luchtvochtigheid van 50% dan gaat alles aan met behulp van een fancontroller voor de inblazer en de afzuiger regel ik de snelheid. dus de afzuiger staat harder dan de inblazer. is de temp lager als 23 graden of de luchtvochtigheid lager als 50% dan staat alles uit. Maar nou is de vraag als ik overstap naar een multifan dan regelt die de inblazer en afzuiger zelf, maar hoe zorg ik ervoor dat de inblazer nooit harder gaat als de afzuiger, dat ik zorg dat er geen geur uitgeblazen word. kan ik dit doen om tussen de multifan en de inblazer en fancontroller te zetten en die op een max in te stellen of gaat dit niet samen. het is een lang verhaal maar ik hoop dat iemand een oplossing heeft want ik wil graag van die hygro-thermostaat af.
×
×
  • Create New...