Jump to content

kan de boer

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kan de boer

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. voor de moment is de meeldauw zo goed als weg, hier en daar wa kleine beginsels maar geen doorbraken meer. ik kan nu dus al wat meer op mijn gemak verder, verder is moeilijker controleerbaar. maar het zit goed nu. als de lamp uit is 65% lv wat al stukken scheelt. hier nog een paar foto's. ik kweek old skool, stel zelf men npk's samen en meng die dan op voorhand in mijn grond, liefst iets van dcm. zodat ik alleen maar water meer hoef te geven. grts.
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie als er nog meeldauw opduikt ga ik ze zoveel mogelijk met water afkuisen en wekelijks behandelen met sulphon. maar khoop dat het onderdrukt blijft nu ik ook geen buitenlucht meer inzuig wanneer de lamp uit is. thx en grts. yiiioooo
  3. dus zo als ik het goed heb? kga ook als het nacht is voor de planten geen verse buitenlucht meer zuigen en als de lamp wel brand, dan volle bak verse lucht. khoop dat het zo wat beter onderdrukt blijft en niet dagelijks alle planten uit moet halen om te kuisen, is wel doenbaar maar het geeft nie op hé als je voortduren die nieuwe meeldauw ziet komen. grts en hoop dat ik het nu goed gedaan heb. yiioooo.
  4. hoe dan gewoon nieuw antwoord geven ? er staat daar geen knopie voor of is het iedere keer quote klikken en alles verweideren voor je begint aan je nieuw bericht ?? grts.
  5. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie melk met water ?? magere, half of volle melk, mss als het echt te erg komt en ik weet nie wa meer gedaan. maar melk klinkt vreemd. soortje N 06 keepers. grts.
  6. hier een paar verse foto's. morgenochtend behandel ik ze met sulphon, om 8 uur gaan de lichten uit. grts.
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie kben van plan straks alles uit te halen, niet nevelen maar blad per blad afkuisen, in zover mogelijk. ze zijn nu 26 dagen ver in bloei, staks wa foto's. en dan mijn hokie es uit te kuisen, met een dopje bleekwater in het water ? of wa is er best/beter? grts.
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie het zal allesinds langer onderdrukt worden. om de meeldauw voor altijd weg te krijgen zou ik de kamer waar ik in kweek moeten de lv naar boven brengenb als de lampen uit zijn. en de hele kamer verwarmen voor de planten zie ik nie echt zitten. na de winter gaat dat probleem wel/hopelijk over zijn, niet ? grts.
  9. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie thx voor de info. kheb dit gaan halen. heb goede ervaringen met ecostyle dus khoop dat ze me terug helpen. grts. vanavond wa nieuwere pics. yiioooo.
  10. hoi, ik ben al even bezig met een kweekje en zit met het probleem meeldauw. ik kweek op mijn zolder, de lamp brand 's nachts. overdag als de lamp uit is of juist voor ze aanschiet zit ik wel met een lv van op en rond de 80% mooie vette planten maar ze hebben hier en daar wa verschijnselen van meeldauw. de ik dagelijks of tweedagelijks van ieder blad vewijder. om een voorbeels te tonen. kheb al één derde vruchtreduktie gedaan en ga deze middag trimangol halen. dit dagelijks wekrje is nie leuk meer aan het worden. iemand tips? thx.
×
×
  • Create New...