Jump to content

lemmiwinks

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lemmiwinks

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik las net dat de purple mss 3 maanden gesloten is ? http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,240025.0.html Is dit uit 2004 of recent ? ik kan er namelijk niet veel info over vinden, en de site van de purple vind ik nergens meer... en btw weet iemand de openingsuren van de shops in vlissingen, en bestaat de homegrown nu nog ?
  2. hmm die lijkt me intressant ,maar is dat niet ongeveer hetzelfde als die van de vapor brothers ? (ook met ceramic heating,whip etc) edit : ik zie dat er 2 versies zijn van de vtower,is de extremeversie die 100 euro meer waard ?
  3. Ik gebruik nu een lifestyle vaporizer ( http://www.gotvape.com/store/lifestyle.vaporizer.php ) Ik ben er wel high van, maar het valt me op dat al mn weed (welke soort ook) bijna hetzelfde smaakt... Nu vroeg ik me af ,of de andere verdampers een andere smaak geven,en welke de beste is ? Over Evert zn verdamper heb ik al goeie dingen gehoord, maar is die echt beter dan bvb een volcano ?
  4. Krijg je eigelijk een strafblad daarvan ? En in terneuzen miami kanje toch slechts 3 gr kopen ? niet de moeite om naar daar te gaan dan imo,en dan voor 3 gr al 300euro boete wtf ... Ik ken er die al opgepakt zijn met meer dan 10gr en toch veel minder boete hebben gekregen hoor (was zon 150 euro iirc) Blijkbaar zijn de boetes onlangs sterk de hoogte ingegaan :s
  5. Krijg je eigelijk een strafblad daarvan ? En in terneuzen miami kanje toch slechts 3 gr kopen ? niet de moeite om naar daar te gaan dan imo,en dan voor 3 gr al 300euro boete wtf ... Ik ken er die al opgepakt zijn met meer dan 10gr en toch veel minder boete hebben gekregen hoor (was zon 150 euro iirc)
  6. Het zijn larven van fungus gnats,niet zo erg shadelijk hoor.moet niet perse behandeld worden... door gewoon wat minder water te geven komje er al vanaf.
  7. Als de haartjes allemaal bruin zijn is de plant op zn einde, en hoe langer je wacht hoe 'slechter' de wiet word in dat geval...
  8. Dat is gegroeid in volle grond in een erg zonnige periode neem ik aan . Weet u soms nog in welke periode van het jaar ongeveer ? Ik heb al behoorlijk wat ervaring met lowryder 1 en 2 en nog nooit meer dan 10 gr gehad per plant... ze varieren altijd van 1 tot 10 gr zowel LR1 als 2. midden maart - eind mei 2008 ( max 7 gram per LR1) (growreport http://www.wietforum.nl/Lowryder-1-Van-Maa...Mei-t42107.html ) begin juni-midden augustus 2009 (max 9 gram per LR2) begin juli-midden september 2009 (met moeite 1 gram per LR2 ) De beste periode om ze te planten is mei-juni normaal, LR's zijn erg afhankelijk van het weer met name de eerste weken zijn cruciaal want na slechts 4 weken groei,bloeit ie al en is er bijna niks meer van groei... En als je dan nog es net slecht weer hebt in die eerste maand loopt het niet goed af.
  9. Niemand kan dit weten door enkel een foto ervan te zien,er zijn daarvoor teveel soorten in omloop. En dit staat trouwens in het verkeerde subforum,moet bij outdoor vragen.
  10. Is die indicamix ook goed voor buiten te groeien ?
  11. jep nog een goeie maand wachten, en dan is ie zo goed als klaar.
  12. Het betekent datje nu met een achterstand zit, en je plant tijd moet geven om terug in de bloeifase te komen. En hangt van de zon in de herfst af hoe goed/groot de toppen zullen zijn,dus daar mag je eigenlijk niet te veel van verwachten.
  13. Ja dat zijn bladluizen maar ook spidermites,en daarmee moetje erg opletten die kunnen zelf je plant doden als ze in een ver stadium zijn. En ze bouwen ook hun nest/web in de toppen zelf als ze al ver gevorderd zijn. Wat je kan doen is ieder blad afvegen met een nat doekje en zo hun populatie onder controle houden of een predator gebruiken.
  14. Hoe kan aarde die al 10+ jaar inje tuin ligt zeer goed zijn je kan niet zomaar aarde uit de tuin halen, en een optimale/goeie groei verwachten. (tuinaarde is niet gelijk aan potaarde ) laat dit een goede les zijn voor volgend jaar.
  15. Nu nog overpotten heeft weinig zin want over enkele dagen schiet ze in de bloei .. en dan loopje al meteen bloeiachterstand door het overpotten(wortels beschadigd)
×
×
  • Create New...