Jump to content

Delirium

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Delirium

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Dat snap ik niet hier, dit forum is toch om te leren. Ik snap best dat je je kan ergeren als een simpele vraag weer eens word gesteld, maar ik heb het forum echt al wel doorgelezen. Ik ben een beginnende kweker die zelf maar een paar plantjes heeft. Als je die fotos wilt zien, moet je misschien het forum ook ff doorzoeken, ik heb er een topic over gemaakt. Als we zo weer gaan beginnen... Maar in ieder geval bedankt voor de info, dan ga ik zo ff naar de gs even wat voeding aanschaffen Bedankt.
  2. Ik weet nog niet precies of er nou per se voeding gegeven moet worden of dat de plant alleen kan groeien op water van een ph van 6? Dit heb ik eerst wel gedaan maar ik kwamen bijtplekken in de bladeren, ze krulden om naar onderen en de de bladeren leken een calciumtekort te hebben. MOET er dus voeding gegeven worden? Zo ja...welke? Bvd:)
  3. Is het makkelijk te verhelpen door te stoppen met de voeding of moet ik dingen gaan bijgeven, zoals kalium?
  4. Ok bedankt. Vebranden de bladeren ook als je niet op de bladeren sproeit maar direct op de grond dan, want dat is wat ik doe. Bladverbranding door voeding, te veel of te weinig? Gewoon stoppen met voeding?
  5. Mijn plantje heeft dus bladproblemen. Ik heb hierover alles op het forum gelezen, maar nu ik het zelf eenmaal heb kan ik er toch niet wijs uit worden. Hij begon met het krijgen van raar vervormd blad, sinds kort waren er kleine hapjes uit bladeren(nergens insecten te vinden) en nu begint een blad zelfs te verkleuren(op de oudste bladeren). Ik geef om de dag water totdat de grond lekker vochtig is. Als ik de halve liter spray weer moet vullen, doe ik er om de keer voeding bij(ook universeel van het tuincentrum. Deze voeding gaf ik minder zelfs dan aangeven in de hoop dat hij dan niet ziek werd) Soortje: Sweet Durban Week Bloei / Groei : 5/6e week groei. Zaaiing of stekje: Zaaiing Medium(aarde/mapito enz): Potgrond tuincentra universeel. pH van het medium : EC van het medium : (geef water met 6.0 of iets minder/meer) Temperatuur : rond de 27 graden Luchtvochtigheid : De wand van de kast zit onder druppeltjes....lijkt me vochtig genoeg? Enig advies of hulp zou welkom zijn:)
  6. Het licht staat bij mij ook gewoon iets van 2-3cm van het plantje af. Ik gebruik zelf spaarlampen.
  7. Als er een joint is, laat ik hem nooit liggen Maar geld speelt bij mij een grote rol om geen wiet te halen, mn vriendin vind het allemaal best dus dat is ook weer mooi.
  8. Bij mij kwam ook 1 plantje eerste met het worteltje naar boven. Meteen heel voorzichtig uitgegraven en rechtop gezet, hij doet het nu prima. In het begin ging hij wat langzamer maar nu is hij de grootste.
  9. Ok bedankt. Misschien lost het probleem zich later zelf wel weer op.
  10. Ik heb hier ff een vraag sinds deze kweekmethode bijna hetzelfde is al die van mij. Ik heb 3x 18w spaarlampen op 2 plantjes staan. Ik zie hier dat jou plantje erg mooi van kleur is(donkergroen), mijn bladeren zijn erg licht van kleur. Duid dit op ondervoeding?
  11. Ik heb nog een grammetje Shiva liggen van de Uncle Sam. De laatste tijd ga ik daar meestal heen omdat daar echt de prijs/kwaliteits verhouding het beste is vind ik. Sensi ook erg goed Mooie zak, lekkere wiet.
  12. Orange bud van de Speak is ook erg lekker:) En inderdaad k2 van de Omigo is erg lekker, en je krijgt ook nog eens een mooie zak.
  13. Voor zover ik weet is hier in Arnhem nederwiet toch echt wel een van de lichtste die er is.
  14. Coffeeshops zijn ook gewoon winkels en de eigenaren vieren ook gewoon kerst. Dus lijkt me dat ze allemaal dicht zijn. Gister gingen ze hier in Arnhem ook eerder dicht omdat het de dag voor kerst was.
  15. Ziet er leuk uit Zijn 4 tl's alleen niet wat aan de weinige kant voor 10 plantjes?
×
×
  • Create New...