Jump to content

growmyown27

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About growmyown27

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zoo dat is een interessant verslag, ben benieuwd hoe het gaat verlopen. Zit zelf ook te denken aan een dergelijke opstelling. Wat ik me af vroeg, heb je ook een actieve inblaas? Je zegt dat dit je derde kweek is, wat waren de vorige keren de resultaten wat betreft opbrengst? Word het niet te warm met 3 x 600 watt in die tent of is dat goed te doen? Gaat die tent niet enorm doorhangen met zo'n groot filter of valt dat mee? Bij voorbaat dank voor het beantwoorden van m'n vragen en veel succes toegewenst, ga dit verslag zeker volgen.
  2. Zoo die gaan lekker zeg.... ben benieuwd of je die vorige superoogst gaat overtreffen. Straks ga je gewoon de gram per watt voorbij, dat zou echt ongelooflijk zijn... Je hebt mij in ieder geinspireerd om ook 5 planten te gaan kweken, zodra alles klaar is zal ik ook een verslag plaatsen. Succes verder en hou ons op de hoogte,...
  3. Dus Henk als ik het goed begrijp, heb jij ergens een water ton staat met daarin een pomp, op die pomp zit een tijdschakelaar en dan om de zoveel tijd word er water door die dikke buis onder je tafel gepomt. Uiteindelijk gaat dit water dan door de kleine slangetjes. Deze druppelen dan op het cocos en het overtollige water loopt door de bakken via die dikkere slangen in de emmers? Heb ik zo een goed beeld van hoe het werkt? En hoe vaak per uur/dag slaat die pomp aan?
  4. Super hoor om te zien hoe jij met 5 planten weer een dikke opbrengst lijkt te gaan scoren. De overheid/politie/woningbouw staart zich zo blind op het aantal planten, waarom zou je risico lopen door veel meer planten op een vierkante meter te zetten. Met 5 planten heb jij bewezen dat je super opbrengsten kunt halen. Dat zijn paar weken extra groeitijd wel waard. Moet je nagaan wat er mogelijk zou zijn als jij 3 lampen van 600 watt boven 5 planten had hangen. Misschien wel anderhalve kilo...
  5. Kan toch niet anders dan dat dat misselijke pisventje er meer van af weet, waarom zou hij anders constant leugens erover moeten vertellen. Als ie er niks mee te maken had dan had ie toen der tijd de waarheid verteld, was dat geverifeerd en was het klaar. Nee liegen hier, liegen daar en nu is dit ook weer een leugen. Gelukkig heeft hij met deze verklaring, of het nou waar is of niet, zichzelf echt enorm genaaid. Als word ie niet veroordeeld, dan nog, heel nederland kotst hem zo ongeveer uit. En terecht zou ik zeggen. Nu wil ie wel weer gaan praten en een nieuwe verklaring afleggen, maar dan pas donderdag, tuurlijk heeft ie weer ruimschoots de tijd om nieuwe onzin uit z'n duim te zuigen. De politie zou moeten zeggen, flikker maar op met je veklaring we komen je wel halen als we het bewijs rond hebben dat je schuldig bent.
  6. Gaaf om je weer bezig te zien met een nieuwe kweek pp-er. Vorige keer had je echt een ongeloofelijke opbrengst en dat met 5 planten voor de eerste keer, erg indrukwekkend. Nu nog grotere potten, ben benieuwd of de opbrengst nog meer word.... Hey maar wat ik vragen wil, hoe vaak per dag/week geef jij water? Is het als je op cocos kweekt ook mogelijk om de plantjes in kleinere potten voor te groeien in een aparte ruimte en ze dan over te potten naar die grote kuipen, zoals je met aarde zou kunnen doen? Gr.
  7. Een kilo zou erg mooi zijn maar dat betekent wel dat je 100 gram per plant moet oogsten droog, als je tien planten hebt staan. Lijkt me dat dan toch aanzienlijk grote planten moeten gaan worden. Maar het is je natuurlijk van harte gegunt...
  8. Hey mooie opbrengst pp er! Dik een kilo met 5 planten onder 1200 watt dat is zowat een gram per watt! Succes met je volgende kweek! gr.
  9. Heey gaat lekker man denk je dat die homebox xxl ook geschikt is voor 3 x 600 watt? Zelf zat ik daaraan te denken of zelfs 2 keer 1000 watt met voldoende luchtcirculatie, of denk je dat de tempratuur dan te hoog word? Maakt die homebox op jou een duurzame en stevige indruk? Ben echt benieuwd hoeveel je van die planten af gaat halen, succes verder!!
  10. Mensen ik heb ooit een mailtje gestuurd naar oxxio (energie leverancier) waarin ik uitlegde dat ik om medische redenen wiet kweekte onder 3 lampen van 600 watt, waardoor ik een hoog stroomverbruik heb. Ik vroeg of ze een opvallend hoog verbruik zouden doorgegeven aan de politie? Ze mailden terug dat ze een hoog verbruik NIET zouden doorgeven aan de politie. Tevens stond in de mail dat het pas een opvallend verbruik zou zijn bij meer dan 15.000 kwh per jaar. Nou hier kom je volgens mij met 3 lampen plus je normale verbruik niet snel aan.
  11. Hey pp-er ziet er echt vet uit jonge, ben benieuwd wat je er vanaf gaat halen. Wel slim van je om gewoon 5 grote planten te kweken, dan kunnen ze je in principe ook niks maken. Dit ga ik zeker volgen.... hoop dat je binnenkort weer komt met een update Succes!!
  12. Pfff ik vraag me af waar iedereen zich druk om maakt, zolang je gewoon voor je stroom betaald is er niks aan de hand Wat kan hun dat schelen dat je veel verbruikt, het zijn immers ook commerciele bedrijven. Bovendien waarom zou je je moeten verantwoorden voor iets waar je gewoon voor betaald? Voordat ik overschakelde van NRE naar oxxio heb ik ze een mailtje gestuurd met de vraag of ze een hoog stroom verbruik zouden doorgeven bij de politie, ik zei toen dat ik om medische redenen wiet kweekte onder 3 lampen. Hun antwoord was dat ze een hoog verbruik niet zouden doorgeven aan de politie, en ze zeiden dat het volgens hun pas opvalllend veel zou zijn als je meer dan 15.000 kwh per jaar verbruikt. Nou hier kom je zelfs met 3 x 600 watt niet snel aan. Dus mensen don't worry
×
×
  • Create New...