Jump to content

hjxm

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hjxm

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hjxm

    Santa Maria (planck)

    gewoon met stekjes.. gemiddeld, dat ik een beetje een idee heb van wat ik dan krijg snap je.. met ong. 5 plantjes wat is de bloeitijd? C®¡§
  2. Hey, hier ben ik weer (haha) Kunnen jullie mij vertellen wat de opbrengst is van een Santa Maria Wietplantje onder 400W????? bij voorbaat dank, ps. wat voor een effect heeft ie bij het roken?
  3. Ok bedankt voor de informatie Beekaa.. Top44 dus maar doen. en weet je ook waar ik top44 zaadjes kan krijgen want in sallie's shop zie ik ze niet. ps. mijn laatste vraag voordat ik wil beginnen met mn project ^^, hoeveel gewicht (gram?) heb ik dan gekweekt met 5 plantjes top44? Thnx! Cris -------> ??? <------- EDITED by eskobar, Het vragen om stekken is illegaal, ook vragen om plaatsen waar ze verkocht worden. Gelieve de forum regels nog eens heel goed te lezen. Mvg esko,
  4. Ik ben Cris ´moten´ ben 18 jaar jong en woon in Hattem. (sorry dat ik me neit voorgesteld hebt) bedankt voor de informatie maar het had neit zo bot gehoeven. hoelang bloeit de big bud dan of is top 44 dus gewoon de best, 44 dagen?
  5. Hoi, ten eerste wil ik iedereen hier groeten aangezien dit de eerste keer is dat ik een topic open.. Now lets get to the point... Ik heb thuis een kledingkast die breedte = 35cm, lengte = 50cm, hoogte = 200cm, ik heb niet anders dus ik moet het maar met die kast doen Dit is de eerste keer dat ik voor mezelf een paar plantjes laat groeien maar ik heb hulp van iemand. Mijn vraag is omdat de ruimte niet al te groot is en ik zat te denken aan ongeveer 5 plantjes, welke soort ik het beste kan gebruiken.. ik zou er graag een willen met een korte bloeitijd, dat is belangrijk... Dus ' korte bloeitijd + meeste opbrengst ? ' daar dacht ik aan. Alvast Bedankt! gr. hjxm ps. gelieve reacties van ervaren mensen die er veel vanaf weten.
×
×
  • Create New...