Jump to content

Ninhursag

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ninhursag

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. oja hehe, ik zie zo'n 4 volle scheuten en de 5e scheut is ook aan het strekken, eerst wou ik gaan fimmen maar ik dacht ik kan net zo goed stekken trekken. (vandaar een foto geplaatst vanaf de zijkant genomen waar de takvorming goed op te zien is.) en het is ijsheiligen, dus de keuze voor meer planten begint me nu wel wat te kriebelen. mijn vraag is dus, ik zie 5 scheuten, staat dit synoniem aan 5 stekken.
  2. dag forumleden, Bij deze wil ik mij graag voorstellen, Ninhursag is de accountnaam, 23 jaar en mannelijk van geslacht. Ik lees sinds 2003 mee volgens mij heette het toen nog Wietportaal. Mijn eerste forumpost was nogal wat High, en ik zit nu wederom met een vraag, dus ik dacht even die wie is wie en hoe is wie updaten . Ik heb in april 2 zaden ontkiemt waarvan 1 plant nu ruim anderhalve week buiten op balkon staat, in den beginne maakte ik mij zorgen of ik door mijn plant onregelmatig bij te lichten 'haar' ongeschikt had gemaakt voor terrasplant, echter ik heb het gevoel dat het te goede gekeerd is en ik u een prachtige jongedame buiten heb staan. Momenteel zit ik er aan te denken om 5 planten groot te brengen en het zou helemaal kicken zijn als ik mijn huidige plant kan stekken tot dat aantal. Hier zoek ik nogal veel over en vind het een en ander maar voel me nog niet zelfverzekerd genoeg, misschien een leuke toevoeging aan toppen fimmen en superscroppen. hier volgt een afbeelding die gisteren is geschoten. Het gaat om onbekend zaad. Alle 13 opname-modi gaven helaas een troebelige foto.
  3. *mijn eerste bericht, laat ik me direct voorstellen in een topic die in mijn blikveld kwam. mijn zaailingen zijn nu 15 dagen oud en heb ze laten ontkiemen en groeien in de vensterbank. Ze zijn nu redelijk gespriet, en sinds een dag licht ik ze bij met zonlicht-immiterende* tl tot 18 uur licht. vandaag ook maar onder de tl gezet aangezien het me wat te bewolkt was. nu ben ik bang dat ik ze ongeschikt heb gemaakt om buiten neer te gaan zetten. nu is mijn hoofd leeg
×
×
  • Create New...