Jump to content

KingOfTheWeed

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About KingOfTheWeed

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dus.. laten we zeggen dat als mijn grootvaders geen psychosen of schizofreniteit hadden dat ik ook minder kans heb om het te krijgen? Ik denk ook een beetje dat het dalen vn mn resultaten allemaal een beetje psychologisch was, sinds ik deze thread heb gestart gaat alles percies weer beter... Raar maar waar
  2. Die laatste link is welzeker zéér intressant, maar nu vraag ik mij af. Als ik gevoelig zou zijn voor psychosen of schizofreniteit, zou ik dat dan al moeten weten? Zouden ze mij al getest hebben? Of kan ik mij nog laten testen?
  3. Hmmm, ok.. maar voor hoelang blijft het verneukt? Voor altijd? of gaat het weg na 3 dagen? Ook, ik heb ook gelezen dat het gebruik van Vitaminen C de afbraak van THC versnelt. Is dit waar? Ik heb nu in elk geval vaker de neiging om snel wat appelsienen te persen. Zijn hier misschien ook nog eventueel andere studenten die hier ervaring mee hebben? De laatste tijd hoor je overal in de media zoveel slechte dingen over Weed, ik ben juist gebruiker van Weed omdat het juist één van de mindere drugs is.. en ook het feit dat je het zelf zéér makkelijk kunt groeien geeft me zo'n soort van "dit is biologisch, dus het is goed"-gevoel.
  4. Hey, ik smoor nu al ongeveer 2 maand, ik koop mijn eigen spul en vind het leuk om met wat vrienden op vrijdagavond of zaterdagavond wat high te worden. Nu ben ik ook nog eens student en ik vind dat mijn leercapaciteiten ferm gedaalt zijn (ik ben juist begonnen met hoger onderwijs), nu vraag ik mij af: Kan dit iets te maken hebben met het smore? Ik hoor constant dingen zoals dat Weed het leervermogen en het concentratievermogen afneemt, ook hoor ik dat je er psychologische ziektes van kunt overhouden. Is het nu echt dat 1x of 2x per week smoren mijn leren beïnvloed? Of is het gewoon een gedacht? Liefst persoonlijke ervaringen en is er mssn een objectieve wetenschappelijke studie (sorry maar ik hoor gwn té veel bullshit dezer dage, kwil gwn wete hoe dat t nu echt zit) Alvast Bedankt.
×
×
  • Create New...