Jump to content

Markus

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Markus

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik vraag alleen maar om tips. Al die andere zaken waar ik niet om vraag ben ik al uit. En dat s gergeld alleen vraag ik me nu af of ik de groene lijnen (afbeelding) kan afsluiten me zwartwit folie. Of dat verstandig is?
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Dus het hokje moet groter? Aan welke litterpotten heb je gedacht? Ik de hok ook groter maken. Alleen de linkerzijde, weet nog niet hoe ik die het beste kan afsluiten met welk materiaal ne hoe. Wil de eerste oogst zelf water geven ipv een pomp te gebruiken.
  3. Over licht en ventilatie ben ik al uit, en ben er zeker van dat dat goed moet zijn. Ik las hier ergens een kweekverslag die met grootte potten circa 100 zo'n 5 kilo uit haalde? Ik kan ook kleinere potten nemen, maar mij gaat het om die 5 kilo droog die ik graag wil. Grotere potten in minder aantal of kleinere potten grotere aantal? Nee, tuurlijk veiligheid voorop. Ik wil ook rustig kunnen slapen, maar de hok kan ook nog groter ruimte zat. Maar wil niet de hele kamer volgooien. Dus de hok moet groter volgens jou om die 5 k droog te halen?
  4. Precies, over hoeveel planten ben ik nog niet uit en wat voor literpotten ik wil genruiken ook niet. Maar mijn doel is om minimaal 4k droog te kweken het lieftst 5 kilo. Daar gaat het mij om. Ik denk dat ik dan zo een 10*600w nodig heb? en het beste 100 potten 11 liter kan neerzetten?
  5. He jongens, Na veel info gelezen te hebben wil ik mijn eigen hok beginnen. Ik heb een tekening gemaakt om jullie een beter beeld te geven hoe ik die hok wil zetten. Alleen moet ie nog gebouwd worden maar voor dat ik daar aan begin. Ben ik benieuw naar jullie mening. Zoals je op de tekening ziet, wil ik op plaats van de groene lijnen de hok maken. Ik weet alleen niet aan de open zijdes (waar geen muur aan grenst) hoe ik deze het best kan afsluiten. En hoe ik de aanzuiging en afzuiging het beste kan regelen. Ik wacht jullie mening af voordat ik werkelijk begin Foto http://img65.imageshack.us/img65/8841/hokal4.jpg
×
×
  • Create New...