Jump to content

kelt

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kelt

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. kelt

    aparte soortjes

    is gewoon binnen weed hoor beekaa. gister nog ff gesmoked .man haha mister canabist , rook ook liever mijn eigen niet bespoten spulletje hoor .
  2. kelt

    aparte soortjes

    ja precies dat idd. maar lijkt mij dat je liever iets goeds rookt , dan dat je iets rookt wat er alleen goed uitziet? niet dat het er slecht uitziet maar goed je snapt het.
  3. kelt

    aparte soortjes

    ha ha oproken komt wel goed . niks mis mee.
  4. weet niet wat er mis is met de blowers van tegenwoordig.of eigenlijk de shops. iedereen zeurt altijd over slechte weed. maar ben er achter waarom. heb zelf een kweekje trainwreck gedaan. volledig natuurlijk . niet op gespoten met gif . geen vage voeding gebruikt geen schimmel of niks op gehad enz. raak ik het nergens kwijt . kennen het niet vinden ze het apart ruiken. commentaar wat ik krijg is ziet er niet uit en ruikt niet als pp oid dus hoef ik het niet ,ook al is het goed spul. geef er niks om hoe het smaakt enz als het er maar goed uitziet. dus vroeg ik mezelf af hoe doen jullie dat met buitenweed dan? daar zie ik ook soms aparte soortjes voorbij komen.
  5. ik weet niet of er verschillende versies zijn van de silverbox , maar ik heb een 80-80-160 en ik denk dat het een giftent is. plantjes worden geel .kan me niet voorstellen dat er niet meer mensen zijn die deze tent gebruiken! dus mijn vraag'" zijn er nog meer mensen met problemen in deze tentjes? zijn er ook valse secret jardin s?
  6. kelt

    Combi Kweek

    volgens die berekening ,zou idd de ufo veel te kort komen. dan zou je met een 400 watter en 4 ufo s net iets meer kunnen bereiken dan met een 600 watter ging er wel vannuit dat je dan de ufo beter tot zijn recht kan laten komen. zou dat best willen testen hoor ,maar daar zijn die ufo s net ff (lees veel)te duur voor. iig bedankt voor de reply.
  7. kelt

    Combi Kweek

    lees met veel belangstelling de led kweek topics , nu vraag ik me de hele tijd al af . het probleem met de leds is dat ze nog steeds niet helemaal het juiste ofwel te eenzijdig licht afgeven. stel je gebruikt een 400 watt hps lamp en doet er 2 of 4 ufo s bij zodat je en een vol spectrum hebt, en een wat meer bloeigericht (effectiever)led licht.zouden ze in combinatie met het hps licht wel te vergelijken zijn met een 400 watter ?en je dus met een 400 watter en 2 ufos bv een 1200 watt vergelijking hebben?
  8. kelt

    E V S A

    waar kan ik die dan het goedkoopste kopen? want hoe weet je nu dat je de laatste nieuwe krijgt? zit er veel verschil in ? de nieuwe paarse of oudere blauwe?
  9. kelt

    E V S A

    welke e v s a van lumatek is nu de laatste nieuwe(beste?) want er zit nogal wat prijsverschil in . heb ze gezien van 179 tot 248 euro.
  10. ja het ging me idd om die hps lampen. alleen voor groei. kan er verder niks over vinden. ga er wel ff vanuit dat dat wel een hoger % juiste licht is.
  11. kan iemand mij vertellen wat het aantal lumen van de 100 en 150 watt lampen zijn ? (www.pflanzburg.de)
  12. kelt

    E V S A

    kan iemand mij vertellen waarom een b.a.l armatuur met e v s a , goedkoper is dan lumatec losse evsa?
  13. thx canna maar heb daar nog niet zo veel aan . ga t wel proberen. laat het wel weten of het gelukt is.
  14. haha canna . kan ik niet gewoon een beetje van jouw experimenten profiteren ? stuur je gewoon een pm ik vertel niks door
×
×
  • Create New...