Jump to content

lilith

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lilith

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. lilith

    Frankrijk

    sja, ben er al een paar maanden over aan het denken Ik zal het wsl opsturen per post, 3keer vacuüm verpakt en dan in een strijkzak nu vraag ik me alleen af... de mensen naar wie je het opstuurt kunnen die hiervoor gepakt worden?
  2. lilith

    Frankrijk

    Hallo! heb hier ook ff een vraagje over. Mijn partner woont in Tenerife en we zijn beiden Belg. Weed is daar eigenlijk zo goed als niet te krijgen, wel een soort hasj (die helemaal niet zo sterk of lekker is) Ik wou als ik volgende keer weer naar daar ga wat weed meenemen. Tgaat om 2 gram. Hoe kan ik het best vervoeren...? naar wat ik hier al heb gelezen al zeker niet in de ingecheckte bagage? Handbagage dus of eerder in mijn bh of ...? Ruiken honden het als het luchtdicht verpakt is en je het evt in je lichaam verbergt? Op de luchthaven van tenerife heb ik nog nooit een hond gezien. Ik weet dat er veel mensen het hier niet zouden durven... Maar ik vraag het aan mensen die het wél al gedaan hebben binnen europa via het vliegtuig. En eigenlijk dus de hamvraag: op welke manier kan je het verbergen dat honden het niet ruiken? of is opsturen met de post een beter plan?
  3. Hallo! heb hier ook ff een vraagje over. Mijn partner woont in Tenerife en we zijn beiden Belg. Weed is daar eigenlijk zo goed als niet te krijgen, wel een soort hasj (die helemaal niet zo sterk of lekker is) Ik wou als ik volgende keer weer naar daar ga wat weed meenemen. Tgaat om 2 gram. Hoe kan ik het best vervoeren...? naar wat ik hier al heb gelezen al zeker niet in de ingecheckte bagage? Handbagage dus of eerder in mijn bh of ...? Ruiken honden het als het luchtdicht verpakt is en je het evt in je lichaam verbergt? Op de luchthaven van tenerife heb ik nog nooit een hond gezien. Ik weet dat er veel mensen het hier niet zouden durven... Maar ik vraag het aan mensen die het wél al gedaan hebben binnen europa via het vliegtuig. En eigenlijk dus de hamvraag: op welke manier kan je het verbergen dat honden het niet ruiken?
×
×
  • Create New...