Jump to content

balouken

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About balouken

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nog even over mijn eerste reply in deze post; 1. De eerste foto's zijn van een plant waarvan men maat zegt, dat de toppen er het schoonst uit zien in vergelijking met zijn andere planten. Ik heb van die plant maar een joint kunnen maken van 2cm en was al behoorlijk stoned. 2. Heb ik 3 dagen laten drogen en daarna efkes in oven gestoken, hier niet veel speciaals te zien. Klein beetje stoned, deze was ook zijn slechtst uit ziende plant. 3. Heb ik 3 dagen laten drogen en daarna efkes in oven gestoken, hier lijkt het erop dat er meer donkere trichomes ontstaan zijn. Dit was de aller grootste plant! Hij heeft deze plant moeten laten gebuigt groeien. Hij heeft aan de top een koord gehangen en het andere uiteinde in de grond. Plant: 4. De 4de plant, daarvan heb ik ook gesmoord en hiervan was ik minder stoned. Zelfs meer van opgerookt. Maar het was zeker voldoende. Bij deze top zijn er dan ook minder goudbruine/amber trichomes te zien. Dit is aangekochte wiet achter den hoek :-) Moet zeggen dat ik hiervan behoorlijk snel stoned was!!! Dit was chillen!
  2. Hier zijn ze dan, eindelijk!!! Iedere keer heb ik van men plant een top geknipt en deze dan onderzocht! Daarna eventjes in de oven, en lekker opgesmoord. Deze zijn gemaakt op 11 September. Op deze foto's zie je duidelijk dat de Trichomes helder van kleur zijn. Spijtig genoeg heb ik toen maar 3 foto's gemaakt, wist nog niet dat ik een draadje ging starten. Op deze dag, was heel de joint op en wou ik drinken halen. Tijdens het stappen werd ik toch gewaar dat ik moeite had om recht te lopen. Toen ik aan de achterdeur stond begon ik toch beetje door de knietjes te zakken. Maar het was niet echt super, moest al snel eentje draaien van aangekochte wiet. Deze foto's zijn gemaakt op 18 September. Hier is al meer troebel te zien. Toen ik een halve joint op had, zat ik lekker te chillen in de zetel. Ik was toch redelijk stoned, maar nog niet genoeg om tevreden te zijn. Het was me iets te licht, dus trok ik toch nog maar eens een paar keer. Zo direct een takje die ik eergisteren heb geknipt en die hier al 2 dagen hangt te drogen. Tis toch wel een jeannette zeker! Ik vermoede al dat ik zaadjes zag, maar wist het niet zeker! Vandaag er eentje uitgehaald en inderdaad zaadjes!
  3. Voor zij die meer Trichomes willen zien. Dit zijn normaal allemaal dezelfde planten, soort purple haze volgens maat. Plant 1 Plant 2 Plant 3 Plant 4
  4. Jow de mannen, Ik heb me een USB microscoop gekocht. Een Digital Blue QX5 Digital Blue QX5 Ik vind op dit forum niets over wiet onder de microscoop. Dus dacht ik, ik maak een onderwerp aan met foto's van wiet onder de microscoop. TOP44 & onbekend zaad van een maat. Ik ben dus dit jaar begonnen met 6 zaadjes welke allemaal zijn opgevreten door vogels toen ze net hun hoofdje boven de grond staken!!! Ik had dan nog 4 zaadjes over. Waar uiteindelijk maar 1 plant het van overleeft heeft. Welke weet ik niet, vergeten om te labelen!!! Amateur :-) Dit zijn fototjes van mijn eigen plantje si, Ik moet men eigen fotos van men trichomes wel nog uploaden. Maar ondertussen kan je eens in dit draadje kijken: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=18970&st=0 Heb daar foto's gepost van planten van een maat van mij. Kwam toevallig deze morgen op dat forum en ben daar beginnen posten. Toen ik klaar was, viel men frank dat ik hier een draadje begonnen was. Maar ik zal hier de foto's van mijn plantje plaatsen, mijn plantje is 2 weken na mijn maat de zijne geplant. Bij mij is dus alleen maar troebel te zien, en misschien hier en daar een klein aantal die aan het verkleuren is naar amber. Word vervolgt!!!! Moet gaan werken.
  5. balouken

    Grinden

    Zo een grinder had ik ook de eerste keer. Heeft niet lang geduurt eer de tandjes afbraken. Heb daarna een groene plastiek grinder ball gekocht Tandjes leven nog! :-)
  6. Sjah, beetje in leven houden é. Moest ik nieuwe topic gemaakt hebben hierover was het ook niet goed é :-)
  7. Ikzelf heb ook een plastieke grinder. Na ieder gebruik, veeg ik hem schoon met zo een borsteltje dat je soms bij een tondeuse vind. (had eens een goedkoop merk, en die werkte niet goed, dus terug naar winkel, maar borsteltje gehouden) Voor een grote kuis (als er van alles blijft plakken) hou ik de grinder boven men waterkoker. (opletten voor de vingers) dan neem ik een tandenstoker en peuter alles los boven een potje. Dit laat ik eventjes drogen en smijt ik tussen de eerst volgende joint. Daarna gaat ie weer soepel.
  8. Jow de mannen, Ik zit hier nu al enkele weken op het forum te zoeken en te doen voor een oplossing voor men plantjen. Het ziet er naar uit dat het een calciumgebrek is. Ik heb er de eerste keer kalk bij gedaan, denk dat het toch al 2 weken geleden is. Voorheen lag mijn PH rond de 8,5 Nu rond de 7,5 Het leek er niet op te verbeteren, dus ben ik eens naar de groene hemel geweest achter info en produkten. Daar hebben ze me Magnesium meegegeven. Is nu 2 dagen geleden, nog niets te merken. Zal beetje langer moeten wachten zeker? Foto's zijn wat groot, daarom heb ik ze niet rechtstreeks hier gezet. http://users.telenet.be/balouken/plantjen/ Ook paar foto's van de topjes, 1 ding is me al duidelijk, tis een lekker wijfje!
×
×
  • Create New...