Jump to content

Taster's Choice

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Taster's Choice

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Vlaanderen
  1. Waarom niet? Een confederaal systeem waarin ieder volk zijn eigen staat heeft. Landen als belgique, Spanje, Italië en nog enkelen zullen dan uiteraard wel uit elkaar moeten gaan. Nu ja, decentralisatie is democratisering. Nee, dat is niet 'radicaal rechts'. In 1933 heeft Stalin immers homoseksualiteit strafbaar gesteld.
  2. Niet noodzakelijk. Mijn droom is een confederatie Groot-Nederland, waarin ieder deel (waarschijnlijk dus Vlaanderen, Noord-Nederland en Friesland) alle bevoegdheden in handen heeft.
  3. Dikke onzin man, jij past intellectueel oneerlijke praktijken toe. Ik zei enkel dat wallonië nooit iets economisch heeft bijgedragen aan Vlaanderen, en dat belgique gesticht is door franstaligen die niets liever wilden dan het Nederlands uitroeien. Belgique werd ons opgedrongen door de franstaligen, en omdat jij dat niet kan ontkrachten, begin je maar wat naast de kwestie te praten. Je bent niet de enige die een universitaire opleiding volgt, hoor Je beseft toch dat je door zulke quatsch te verkondigen exact dezelfde technieken toepast als zij? Scheer toch eens niet iedereen over dezelfde kam En, néé, ik ben geen VB'er. Als liberaal kan ik niet in eer en geweten stemmen voor een partij met zulk een links economisch programma. Maar soit, ik heb ook geen zin om op een wietforum (chillforum dus ) over politiek te praten. Doe ik al genoeg tijdens het academiejaar.
  4. Ik gebruik een stalen, omdat die duurzamer zijn. En er is een THC compartimentje onder een zeef Tot voor kort verkruimelde ik met mijn vingers, maar zo een grinder is toch stukken beter, makkelijker en sneller. Shit grind ik nooit.
  5. Dus jij vindt het logisch dat een minderheid beslist over het lot van een meerderheid, enkel en alleen omdat ze dan de macht in handen hebben? En trouwens, het unionisme ging niet uit van een onafhankelijkheidswens! Ooit van de Tiendaagse Veldtocht gehoord? Willem I had het Nederlandse leger bevoen belgique binnen te vallen, maar toen ze ter hoogte van Leuven kwamen, hoorden ze het nieuws dat het Franse leger de grens was overgestoken om de 'revolutionairen' te steunen. Willem I trok onmiddelijk terug toen. Blijkbaar niet genoeg gestudeerd dit jaar De fransgezinde kerk stookte de Vlaamse (voor het merendeel ongeletterde) bevolking op tegen Willem I, en lieten bezwaarschrift na bezwaarschrift indienen, ondertekent door die arme boerkes. Hahahahahahaha, man toch! Wallonië heeft nooit EEN FRANK geïnvesteerd in Vlaanderen! Praat toch niet na wat de belgicistjes verkondigen. En waarom zouden we ze nodig hebben? Zijn steenkool, staal en sinds 50 jaar verouderde industrie de toekomst ofzo?
  6. Godsdienst: Onzin, het grootste deel van Nederland is katholiek, zoals je hier ziet: 27,0% Rooms-Katholiek - 15,7% Protestant - 1,0% overig christelijk - 5,8% Moslim - 2,3% overige religies taal: Ik zie geen verschil. Vlamingen spreken Nederlands, Nederlanders spreken Nederlands. Enkel met een ander accentje. Maar een West-Vlaming spreekt anders dan een Antwerpenaar; en een Noord-Hollander anders dan een Noord-Brabander. biercultuur: Sorry, maar dat maakt echt NIETS uit om een staat op te baseren. De culturele (en vooral maatschappelijke) verschillen tussen Vlaanderen en Wallonië zijn veel groter dan die tussen Vlaanderen en Nederland. Ja. Nee, ze hadden goedkope arbeiders nodig om in hun mijnen te werken. En ze hebben NOOIT ontwikkelingshulp gestuurd, zoals wij dat nu doen. Zeer bekend citaat, staat o.m op wiki. Hij heeft nog leuke dingen gezegd: In 1845 werd Vlaanderen geteisterd door hongersnood. Enkelen richtten hun blikken naar Brussel voor een behulpzame hand. "Dat de Vlamingen Frans leren," was Rogiers' antwoord, "dan kunnen zij in Wallonië hun kost verdienen als knecht en meid. Zolang zij geen Frans kennen geven wij geen frank." Vlaams separatisme gaat niet enkel uit van economie, maar vooral van taal. Neem maar eens een kijkje in de Vlaamse Rand, of in je eigen stad. Brussel was nederlandstalig, en is volledig verfranst. Dat lot staat het Brabantse ook te wachten als belgique niet barst.
  7. De 'revolutie' van 1830 ging niet uit van het volk, maar van een franstalige minderheid (mét hulp van het Franse leger...). Groot-Nederland nu! http://i53.photobucket.com/albums/g56/Wint...if?t=1187787286
  8. Het gaat over hun toekomst. Vlaanderen had altijd bij Nederland moeten horen, maar werd door fransgezinde burgerij ingelijfd bij hun 'belgique'. Rogier zei zelf: Les premiers principes d'une bonne administration sont basés sur l'emploi exclusif d'une seule langue et il est évident que la seule langue des Belges doit être le français. Pour arriver à ce résultat, il est nécessaire que toutes les fonctions, civiles et militaires, soient confiées à des Wallons et des Luxembourgeois; de cette manière, les Flamands, privés temporairement des avantages attachés à ces emplois, seront contraint d'apprendre le français et l'on détruira ainsi peu à peu l'élément germanique en Belgique. Leuk, hé Wat wil je daarmee zeggen? Vlaanderen kreeg in 1830 de stempel 'belgië' opgedrukt. Waarom zou dat meer waard zijn dan Vlaams voor Brussel? Ik ben zelf Brabander, maar voel me op de eerste plaats Vlaming en Nederlander!
  9. Dus je stopt het blaadje erin waar de twee randen elkaar raken als hij dicht is? Ik snap niet hoe het dan rond de tabak komt
  10. Wel wel, een gelijkgezinde Was je toevallig op de IJzerwake? Excuseer? Ik wil niet dat Vlaanderen Nederland overneemt, maar dat we samen één Nederlandse confederatie vormen. Jij beseft zeker niet helemaal hoezeer jouw taalgenoten hier te lijden hebben onder het Waalse taalimperialisme? Doe eens wat navraag voor je zo een onzin schrijft! Kom dat hier in de Vlaamse Rand is zeggen Ooit gehoord van faciliteitengemeenten, talentellingen, Brussel-Halle-Vilvoorde, algemene verfransing, miljardenstromen, alarmbelprocedure, de waalse onwil om een MUG-dienst in het Pajottenland toe te laten, etc etc etc...µ Jij praat gewoon na wat marginale partijtjes als Groen! of BuB brabbelen.
  11. K mannen, domme vraag nu. Waar moet ge dat vloeitje insteken? Van de foto's van dat ding kan ik het niet afleiden...
  12. joinke (frans uitgesproken) j ('jay') j'ke pet melange'ke
  13. Ben ik ooit eens aan begonnen Twee jaar gerookt, nu gestopt sinds 12 januari.
×
×
  • Create New...