Jump to content

pirrepot

Members
  • Content Count

    169
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pirrepot

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heb ze plots moeten knippen toen ik ze liever nog een weekje langer had laten staan... maar jah Resultaat droog: +- 100 g. Ben zeer tevreden over de hoeveelheid, had minder verwacht. En de kwaliteit is ook super imo! Smaakt subtiel naar likeur als je exhalleert . En van 1 joint ben ik 2 uur stoned minstens.. Het is dus wel mogelijk om zonder filter te werken....Maar absoluut niet aan te raden I learned the hard way Mss binnenkort smokereport. Als er nog vragen zijn, stel ze maar
  2. Verstuurt wietshop nu ook al wiet of wat ?
  3. Afzuren is de ph waarde van je water op peil brengen (tussen 5.5 en 6.5) daar zijn middeltjes voor. En volgens mij is 30 graden wel iets te warm . Je had misschien beter eerst hier wat gelezen? Veel problemen komen namelijk door een te hoge PH waarde.
  4. Dus als ze mals en vochtig zijn, is dat gewoon omdat ze opgewonden zijn ? Mischien omdat het zo lekker heet is in mijn tent
  5. Klein probleempje: Als ik aan de buds voel, zijn ze soms hard en voelen ze droog aan. En andere keren zijn ze heel "mals" . Iemand enig idee of dit erg is, en hoe dit komt?
  6. Ok, vandaag toch wat beter nieuws Kweekje kan nog ff doorgaan. Ze moesten vandaag dus niet om. Ik heb ze dan ook niet in het donker gezet. Wel de klok verzet naar 10u licht/dag. Zodat de planten denken dat het herfst wordt, en gaan ze misschien sneller afbloeien. 1/3 van de bladeren beginnen nu geel te worden. Maar de toppen zijn mooi aant het opzwellen en echt steenhard aan het worden ! Meer nieuws na het weekend
  7. @silver: nee ik ben niet ontdekt (gelukkig maar ). Maar er is vrijdag een feest, en men medebewoners willen geen enkel risico nemen, wat ook te begrijpen is. Het risico is heel klein, maar ik begrijp ze wel. @nederbelg: Ik ga jou tip proberen dan maar. Hopen dat me dat nog iets oplevert . Altijd positief blijven he volgende keer probeer ik guerilla, dan heb ik geen last meer van dit soort zaken.
  8. @silver Ja zeker jammer ik ga men best doen om nog wat aan die situatie te veranderen, maar het ziet er niet naar uit... Ik heb geen afzuiger gebruikt omdat er schijnbaar geen nood aan was. Ga ik veel opbrengst verliezen door ze over 3 dagen om te halen? Als je op de foto's afgaat?
  9. Niet zon' goed nieuws deze keer. Wegens omstandigheden zal ik ze donderdag moeten omhakken terwijl ze eigenlijk nog niet helemaal klaar zijn. Ik zie al wat bruine haren, maar denk niet dat 3 dagen genoeg zullen zijn om ze helemaal bruin te late worden . Iemand tips om uit die 3 dagen toch nog het maximum te halen? zo staan ze er vandaag bij:
  10. zeer mooi, daar zullen hopelijk vette toppen aankomen veel succes! ps: je lamp hangt idd veel te hoog. moet normaal zon 40cm zijn. Maar dan wel goed die warmte weblazen:) Waarom trouwens maar 1 plantje? je hebt toch meer zaden?
  11. Spreekt dat mekaar niet tegen? Of snap ik het nu niet goed? het moet trager dan 1°c per vijf minuten, maar wel sneller dan 1°c per 8 minuten ? Kan iemand even verduidelijken? Wel heel interessant trouwens
  12. Ik heb een paar lichtgele bladeren gespot, onderaan. Komt dit omdat de plant op het einde komt van de bloei? Of is zuigt hij door voedingsgebrek de onderste bladeren leeg? En moet ik ze laten hangen of er af trekken? Edit: Nog een vraag. Ik lees dat het goed is om geen water te geven 1 week voor de oogst. Mijn vraag is nu, hoe weet ik nu wanneer dat is? Ik kan wel aan de plant zien wanneer hij oogstrijp is, maar ik kan dit geen week op voorhand bepalen . Kan iemand dit misschien afleiden uit mijn fotos?
  13. Dit zijn de nieuwe foto's; Iemand misschien al een ideetje van wat ze kunnen opbrengen ?
  14. Ja, maar dat zal nu nog moeilijk gaan hé. Ik deed het trouwens uit noodzaak, dat overdag kweken . Had me anders ook in elektriciteit gescheeld... bijna alle planten zijn volop hars aan het maken, en worden elke week dikker. Maar nog niet echt wat ik wil. Weet iemand hoeveel ze nog kunnen verdikken tov de laatste 3 weken? Straks post ik fotos, dan is het allemaal wat duidelijker .
  15. ik wist niet dat warmte dat kon veroorzaken ... word soms misschien iets te warm in men hok. max 28 graden (zelden). gemiddeld in de dag zon 24-25 en snachts een 17 graden.
×
×
  • Create New...