Jump to content

ThaMatrix

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ThaMatrix

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Topic closes, 370 gram. niet slecht.. Op zolder wordt het gewoon te warm. En ergens anders kan de kast niet staan. dus er komt geen volgende ronde.
  2. Vandaag de liggende wiet die al goed droog was in een zak gedaan, wat kruimels met de aansteker aangestoken,(ik rook nl zelf niet) en het ruikt naar wiet Dus moet goed komen. Ik laat wel weten wat het is geworden.
  3. Hellup, mijn wiet stinkt nie echt naar wiet!!!!! Het begint al goed te drogen, alleen als ik een topje oppak en er aan ruik dan vindt ik dat het niet echt naat wiet ruikt. Ook vindt ik de toppen niet meer echt plakkerig aanvoelen. Het is niet dat het rot ruikt ofzo, maar die heerlijke scherpe lucht mis ik.
  4. De schaar is tevoor schijn gehaald, 3 uurtjes knippen en we hadden 2150 gram nat. Ik had niet zoveel grote bladeren meer te knippen. Ben ook niet echt tevreden met sommige toppen, ze voelen fluffy. Maar goed het is de eerste kweek, je moet niet alles in 1 keer goed willen. Nu een weekje wachten en dan weten we het uiteindelijke resultaat.
  5. ThaMatrix

    Eerste kweek

  6. Dag 67 (vanaf plaatsen stekken) Ik heb het een tijdje heeeeel druk gehad (wie niet!!!) Foto's zeggen meer als woorden, dus bij deze de picas. Begin nu al problemen met de temp in de kast te krijgen, de dag temp krijg ik al niet meer onder de 25 graden lamp aan is al 30,5 graden. Wordt tijd om de kast te gaan verplaatsen van zolder naar schuur, en daar de volgende kweek te gaan doen. Ik ga nu een week water geven en dan kunnen ze om. Ben benieuwd wat het wordt.
  7. Ik zou het niet weten of het de drie achterblijvertjes waren, ik heb meerdere malen gehusseld met de potten. De volgende keer maar nummers erop zetten. De kast kan echt niet in een woonkamer staan, maakt daarvoor teveel geluid, ik heb hem op de zolder staan en ik het is net of je een centrale afzuiging op stand 3 hebt staan, dit is wel met de lampen aan. Als de lampen uit zijn dan hoor je de kast veel minder. Maar het is meer het aanzuig geluid wat je hoort, de fan zie je ook zo zitten aan de achterkant. Ik denk dat je daar nog wel wat winst in kan behalen maar dan moet je de kast wel verbouwen.
  8. De toppen zwellen goed aan, voelen ook lekker dik als je erin ''knijpt'' Helaas doen 3 dames niet zo zijn best. maar er zitten toch wat toppen aan. Oja ik zit nu op dag 46 vanaf het erin zetten van de stekken.
  9. De toppen beginnen lekker zwaar te worden, moet goed komen, sommige stammetjes dragen het gewicht al niet meer van de toppen en heb ik moeten ondersteunen.
  10. Van de opbrengst van deze kweek wil ik de kast eruit halen en een ph en ec meter kopen. Als ik dan nog geld over heb dan wil ik nog blumats kopen. Zodat ik de volgende kweek beter beslagen ten ijs kom.
  11. 3 dames zien er erg slecht uit, bladeren zijn helemaal geel aan het worden, en aan het op krullen. Deze 3 dames hebben 2 dagen geen voeding gehad enkel leiding water. Voor de rest ziet het er goed uit, alles plakt al lekker en de toppen worden dikker. Ik ben gisteren begonnen met PK13 te geven. Dit wil ik 2 รก 3 weken blijven doen, en dan een week alleen schoon water om te spoelen.
  12. ff snel een update, je kent het wel druk druk druk (of je maakt je te druk) Ik voed 3 liter met 15 ml terra voeding verdeeld over de 12 potten. Helaas heb ik door omstandigheden 1 keer niet kunnen wateren, en ik zie op 1 plant dorre/gele punten op de bladeren verschijnen. Verder zie ik nergens beessies. En ik denk dat het dus best wel goed gaat.
  13. Ik zou gewoon eens informeren in de gs, de oude meenemen en dan vergelijken. Hoe bevalt jou het kweken in de highlander? temp/soort/ en natuurlijk de opbrengst
  14. Ik was een keer optijd thuis dus ik heb foto's zonder de lamp aan. heerlijk zo'n veld.
×
×
  • Create New...