Jump to content

t-weet-y

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About t-weet-y

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Maar weer even een vraagje......... mijn pp plantjes beginnen eindelijk te bloeien,maar het zal nog wel even duren voordat het wat wordt. Vraag-is het verstandig om de planten nu continu te verduisteren??? alvast bedankt. groeten richard.
  2. JAAAAHHH!!!!!! Was bang dat het niks meer zou worden,maar de toppen beginnen nu dan toch te komen. Ben nu wel 3 weken BUD aan het voeden en dat werpt zn vruchten af!!!!! Heb ze voor de zekerheid(rot) maar even beschermd door een profesorisch dakje.
  3. Hallo. Het is nu 10 september en ik zie nog geen begin van toppen. De plantjes zijn begin mei geplant. Krijgen nu bud voeding,maar het zal wel aan het licht liggen. Ik heb namelijk niet verduisterd...(dom?) Hebben jullie deze ervaring ook??? Ligt het aan het soort???----(ik heb 5 pp plantjes--zie mn gallerij) Ik hoop op een reaktie van jullie........... Aldoende leerd men thnxs!!!!!greetzzzzzz....Richard.
  4. Hoi medekwekersss..... ik heb mn pp plantjes vanaf ongeveer eind april gepland. ze zijn nu ongeveer 1,30 meter.(met 1 uitzondering..deze is wat kleiner en de kleur is anders,en het blad kruld iets)zie mn gallerij. Gaan deze nog veel verder de hoogte in??? Ik heb ze wel getopt op mijn manier weet alleen niet of dit goed gegaan is..hehehehe.... Verder zijn tips over voeding zeerrrrr welcome..... gegroet!!!!!!!richard.
  5. hey rich...bedankt voor je berichtje....... zal later deze week nog wel even een paar foto,s van dichterbij maken...... zelf vind ik ze wat aan de kleine kant.....maarjah we zullen zien wat ze gaan doen... anyway...thnxs!!!!! groeten richard.....
  6. hey jeroen...bedankt voor je reaktie...... heb me laten vertellen dat het een powerplant is.(pp) heb eerst met brandnetel sap gevoed.....later A en B voeding gebruikt. hoop dat je dat wat zegt..........moest deze 2 met elkaar mengen...... het zijn volle bossen geworden alleen vraag me af of het nodig is ze bij te voeden. tips zijn welkom!!!! Groeten en bedankt......Richard.
  7. Hey! Was eigelijk benieuwd of iemand tips had voor mij,hoe ik nu moet handelen. Mijn plantjes zijn nu ongeveer 1,20 meter hoog.(pp) Moet ik nu wel albeginnen met verduisteren? Wanneer beginnen deze te bloeien? Kan ik ze nog bij voeden? Wat moet ik daarvoor gebruiken. Ik hoopdat jullie me willen helpen. Mvg beginner!!!!
×
×
  • Create New...