Jump to content

crazyhair

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About crazyhair

  • Rank
    zomaar een lid
  1. wel eens aan gedacht om een stuk gaas te spannen, op die manier kun je je plantjes ook laag houden.
  2. crazyhair

    Ventilators

    Ik heb een aantal ventilatoren voor medische apparatuur gekregen, deze zijn voor 24 volt. als je deze op een goede travo voor 12 volt aansluit, zijn ze een stuk stiller, ik hoor ze nu helemaal niet meer en geven toch voldoende ventilatie
  3. Mijn probleem is dat ik die automatische dingen niet echt vertrouw Ik heb het zelfbouw druppelsysteempje van wietkoning geprobeerd, maar dat werkt alleen leuk als je een paar plantjes hebt (met zo'n luchtpompje op een jerrycan) en een slang met gaatjes is zo op het oog wel leuk, maar na een paar dagen blijkt toch dat er aan het eind van de slang toch meer water komt dan uit het begin. Hetgeen ik met deze reactie hoop te bereiken, is dat er mensen zijn die dit systeem al hebben, en mij kunnen overtuigen dat het beter is dan zelf, met de hand water geven. Ik kweek op grond en heb de volgende oogst 99 planten in een bak van 4 bij 1 meter staan. nu 50 in een bak van 1,60 bij 1 meter. De zoek functie heb ik inmiddels gebruikt, maar kan eigenlijk niemand vinden die het systeem aanprijst.
  4. Ik zit nog steeds te twijfelen over het BLUMAT systeem, die hebben een sensor in het pootje waarmee ze in de grond staan, en als die voelt dat de grond te droog word, geeft ie water, en als ie dan weer vocht voelt, stopt ie. http://www.blumat.info/
  5. 8O niet als er niemand zit te poepen, dan is het licht toch uit? Maar krijg je geen rare bijsmaak, van dat drogen op de wc? :roll:
  6. ik heb eeb hele oogst verloren aan een bepaald beestje, waarvan ik nu nog niet weet wat het was ze zijn wit, varierend van 1 tot wel 4 mm, pootjes op de voorste helft van het lichaam, en het lijkt of ze hele kleine voelsprietjes hebben, ze springen niet, maar als je een handje aarde bij het startblokje vandaan pakte, zag je eerst niets, maar even later zie je ze ineens lopen. Ze rollen zich op bij gevaar. Ik ben ermee naar verschillende growshops geweest, maar niemand kon mij vertellen wat het was. Uiteindelijk heb ik ze vernietigd met van die shit uit het tuincentrum, iets van bayer, op natuurlijke basis. De schade die deze beestjes aanrichten is echt niet normaal, gezonde steks, met een leuk partijtje worteltjes staan 2 dagen later ineens slap, dus geeef je eeen beetje meer water, en sproeien, dan komen ze weer overeind, maar 's avonds hangen ze weer slap. Als je dan voorzichtig het startblokje uitgraafd, en ziet dat er duizenden beestjes gewoon ALLE wortels hebben opgevreten word je wel een beetje zielig. Mocht je dit ook overkomen, geloof mij, alles weggooien en helemaal alles ontsmetten, grond weg, echt alles waar ze in kunnen zitten goed wer weg van je hok. Als je in een schuur zit, zoals ik, ook de grond (tegels) goed tussen de tegels in ontsmetten want dit beestje is erg sterk. Mij is gebleken dat, nadat je je hok hebt schoongemaakt, je het best in alle hoekjes en kiertjes nog even kunt nasproeien met een mooi schoonmaakmiddel. ik doe dit met een mengsel van : 60% spiritus + 20% ammoniac + 20% chloor. Ik heb dit mengsel op diverse insecten getest, en geloof me, als je ze raakt, lopen ze niet echt ver meer. Zorg wel dat je van achter naar je deur toe werkt, zodat je direct je hok uit kunt, de geur is niet echt lekker. FF je afzuiger een uurtje aanlaten staan, nieuwe potten, nieuwe aarde, nieuwe stekken, en hopen dat je alles geraakt hebt. Na een week of 3 roofmijtjes los laten en meestal kun je dan een ongedierte vrije oogst tegemoet zien.
  7. en ik durf er heeel veel onder te verwedden (figuurlijk) dat de hond het nog ruikt ik kan hier in huis wiet verstoppen waar ik wil, en zelfs door de geur van wiet op mijn kleding en handen vind mijn hond het nog altijd, en dat is niet eens een speciaal getrainde hash hond, maar gewoon voor de gein geleerd "zoek wiet" als ik dat in de kroeg doe, komt ie altijd wel met een handtas, of een pakje shag aan dragen, en hij heeft het nog nooit fout gedaan, er zat tot nu toe altijd wiet in.
  8. pokon plant pin... in iedere bloemenwinkel verkrijgbaar 8)
  9. nee, tegen de tijd dat je toppen niet meer groter worden, een dag of 6 voor de oogst. Het effect dat je hiermee bereikt, is dat de sapstroom verstoord word, hierdoor dreigen de toppen droog te komen te staan, voor het gevoel van de plant, nu gaat ze snel hars aanmaken, om uitdroging te voorkomen. en daar zit net de thc in die we zo graag willen.
  10. :roll: 's morgens en 's avonds een half uurtje schemer ??? :?
  11. alleen een link plaatsen heeft meestal geen zin, de meeste zijn te stoned om 3 pagina's droge tekst door te lezen, dus daarom maar even het belangrijkste stukje (nederlandse) wetgeving gekopieerd
  12. III. Opzettelijk aanwezig hebben (telen of kweken) Het uitgangspunt/criterium is de hoeveelheid eindprodukt. Het aantal aangetroffen planten, de grootte ervan alsmede het aantal oogsten per jaar kunnen dienen als indicatie voor die hoeveelheid. a. tot 5 planten: politiesepot (met afstand) b. van 5 tot 10 planten: 22,- euro per plant bij recidive: 34,- euro per plant c. van 10 tot 100 planten: 55,- euro en/of 1/2 dag per plant d. van 100 tot 1000 planten: 2-6 maanden + max. 10.000,- euro e. meer dan 1000 planten: 6 maanden - 2 jaar + max. 10.000,- euro Ad a: Dit geldt alleen ten aanzien van meerderjarigen. Teelt door minderjarigen dient steeds te worden opgespoord en vervolgd. Ad c-e: Bij recidive binnen 5 jaar kan voorzover het maximum nog niet bereikt is de eis met 1/4 worden verhoogd. Indien blijkt van bedrijfsmatig handelen zal een hogere strafmaat worden gehanteerd. Indicatoren voor bedrijfsmatig handelen waar aandacht aanbesteed moet zijn in het proces-verbaal voor een zorgvuldige afweging, zijn hierna opgenomen.
  13. ga in ieder geval niet in december van belgië naar holland met wiet, dan zijn er strenge vuurwerk-controles, van holland naar België zal meestal weinig problemen opleveren deze tijd 8)
×
×
  • Create New...