Jump to content

nickn

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nickn

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. 1 l water voor de volledige bak , 6u30->18u30 ik geef ze rond 4u water alledagen iedere keer is de grond bovenaan volledig uitgedroogd.
  2. Update : 27/03 WW - 7weken ver , AH , bijna 5 weken ver. kheb nog altijd last van die gele bladeren en ik weet echt nie wat ik verkeerd aan het doen ben , kan het aan men bak liggen omdat er geen gaten inzitten? 1 van de amnesia's heb ik moetn verwijderen mdat ie klein bleef dus dan heb ik de ww id bak verpot. wat me opvalt is dat amnesia de ww aan het inhalen is? hij groeit niet meer :/ Heb al gedacht om alles buiten te gooien en opnieuw te beginnen met meer zaden zucht. ze staan op 12/12 van 16/03.
  3. @ The-Predator met de kruin bedoel je dan toppen? bedankt voor je reactie! @miramar ik volg een gelijkaardig kweekverslag die met identiek dezelfde setup werkt en ook amnesia heeft gezet , die persoon had ze maar rond dag 25 op 12/12 gezet. aangezien dit mijn eerste kweek is gebruik ik dat verslag een beetje als handleiding , dus alle tips zijn welkom.
  4. nu al op 12/12 zetten? de amnesia is van 23/2 & de white widdow 07/02
  5. Update : White widdow : dag 32 Amnesia Haze : dag 16 ik denk dat de white widdow wat teveel voeding heeft gekregen? white widdow : amnesia 1 : amnesia 2 :
  6. ik heb die dcm potgrond al een aantal keer buiten gebruikt en ik heb er geen last van gehad , mss omdat dit buiten was?
  7. @lostchild dus het is niet nodig om gaten te maken? hoeveel cm aarde zou ik dan vullen 10-15 cm? blijkbaar raad iedereen me aan om een andere soort te kiezen , maar ik heb nog nooit gexperimenteerd met toppen ,fimmen , knakken of buigen. dus ik hoop eerder wat ervaring op te doen met men eerste kweek en aangezien dat de zaden toch al ontkiemt zijn... kben er wel nog niet uit wat ik met die white widdow ga doen.. mvg
  8. Bedankt , ofwel 2 x 5 l potten (hiermee verlies ik dan wel hoogte ) een andere oplossing zou zijn 1 grote bak van 50x80( 10-15 hoog? ) deze info stond op de site van royal queen : Het enige nadeel van Amnesia haze is dat er een lange bloeitijd van 12 weken is vereist. Hoewel dit lang genoeg is om de meeste commerciƫle kwekers af te schrikken, zullen echte cannabisconnaisseurs van mening zijn dat het het wachten meer dan waard is. Amnesia haze is zowel geschikt voor hydro- als aardekweek, en ook voor het Sea of Green/Screen of Green proces. Ja de 2 flappen open , ik vandaag ook een 15 cm fan in de tent geplaatst. UPDATE 28/02/2013 : 18/6 : 5 Dagen oud deze was ik nog vergeten te vermelden , ik was begonnen met een white widdow zaadje voor te groeien onder 2x18w tl lampen en heb hem dan ook maar in de tent gezet:) bedankt voor de reacties bedankt voor de reacties
  9. Hallo medegrowers , dit word mijn eerste indoor kweekje na een 5taljaren buiten gegroeid te hebben ben ik eens toe aan wat nieuws. Ik heb gekozen voor - SJ DP 90 , 90 x 90 x60 - SJ 4x55w tneon ( groei + bloei ) - CAN-Lite 150PL koolstoffilter aangesloten op een Inline S-vent - 15 cm clip fan - canna voeding volgens het voedingschema Ik had nog 2 x amnesia haze liggen van royal queens seeds en deze gaan het worden voor de 1ste kweek , ik ben van plan om te gaan scroggen. info zaadjes : Type Sativa: 80% Indica 20% Opbrengst 70-80 gram Hoogte van de plant 100-120 cm Genetische achtergrond Amnesia Haze Effect Psychedelische high Cannabinoid gehalte Extreem-hoog Bloeitijd 12 weken 23/02/2013 : 18/6 : Ontkiemen Hiervan heb ik helaas geen fotos maar ik heb de zaadjes 24u in water gelegd en ze daarna geplant.
  10. Hallo medekwekers , ik ben nickn en ik woon in belgie Achter 5 jaar buitenkweken heb ik besloten om eens een micro indoor kweekje te proberen dit is mijn setup : -Buis ventilator : Inline S-vent 125 + aansluitsnoer. -CAN-Lite 150PL koolstoffilter -Secret jardin DP90 - 90 x 90 x 60 -2 x 55 W Tneon armatuur , x2 = 220w -5 x Secret Jardin TCL5565 (groei) -5x Secret Jardin TCL5527 (bloei) Ik ben van plan om de scrog methode toe te passen binnenkort begin ik ook aan men kweekverslag mvg
  11. Hallo , ik ben nickn en ik ben ergens te woonachtig in belgie , ik heb de volgende dingen gekocht -Buis ventilator : Inline S-vent 125 + aansluitsnoer. -Stuk zwarte slang -CAN-Lite 150PL koolstoffilter ( is dit normaal dat ik hier geen verbindingstuk of flens heb bij gekregen? zo met 3 gaatjes in ) zie op foto nr 1 -Secret jardin DP90 - 90 x 90 x 60 -2 x 55 W Tneon armatuur , x2 = 220w -5 x Secret Jardin TCL5565 (groei) -3x Secret Jardin TCL5527 (bloei) (de shop had er nog maar 3 in stock ) Ik heb totaal geen ervaring met indoor kweken maar ik ben al sedert 7 februari bezig met een WW zaadje die ik nog had van vorig jaar.Die staat onder 2x18 w coolwhite. Angezien ik geen flens of verbidingstuk bij men koolstoffilter gekregn had dacht ik dat je de slang gewoon onder de 3 uitstekende cirkeltjes moest steken? is dit goed of kijk ik beter voor een flens?Op de site de officiele site van can filters zie ik bij sommige filters een soort flens met 3 gaatjes in? zie op foto nr 1 Ik heb met een kort stukje buis vertrokken van mijn koolstof filter naar mijn buis ventilator die ik laat zuigen die ik dan heb aangesloten met die grote sluitring , waarvan ik er blijkbaar ook 1 tekort heb en heb dit opgelost met ducktape. zie op foto nr2 Als ik met men hand op de filter voel , voel ik hem wel zuigen maar niet echt krachtig of is dit niet zo? indien je iets fouts ziet of iets weet die ik kan verbeteren , houd je gerust niet in thanks het white widdow plantje die 16 dagen onder 2x18w coolwhite heeft gestaan , staat nu onder de 220w tneon.
×
×
  • Create New...