Jump to content

BreakingKull

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BreakingKull

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Bedankt voor jullie reacties, Ik kom nou een top tegen met wat schimmel erop.. en heel veel gele blaadjes ertussen.. volgens mij toprot.. maar de geur is te sterk.. Wat gebeurd er als je de bladeren en het steeltje met schimmel eraf haalt.. en het toch rookt? Of is dit absoluut niet verstandig?
  2. En was dit niet verstandig omdat de kwaliteit dan niet goed is.. of omdat er meer aan zou kunnen komen? Wordt dat purple spul zo ie zo wel bruin? lijkt me wel.. maar weet t niet zeker.. Ik wou ook niet dat het zou verregenen.. t is beter iets.. dan niets:)
  3. Hallo allemaal! Ik heb zojuist mijn planten omver geknipt! T is de laatste dagen alleen maar regen, regen en nog eens regen.. Verder heb ik gehoord dat t de hele week gaat regenen. Ik heb purple plantjes, vraag me niet welke.. ik heb ze namelijk gekocht als early bud:P.. maar dat is het zeer zeker niet;) tenzij mijn aardbeien planten er iets mee te maken hebben:P Maar geen bruine haartjes, allemaal nog wit!.. wel enorme toppen.. zitten wel vrij veel witte puntjes bij te toppen.. thc/trichomen (of zoiets, had ff snel gespiekt in het forum) Geen idee wat het voor mag stellen Verder hebben ze slecht weer gehad in hun groei.. zijn omver gewaaid.. wortels kwamen boven het grond uit... veel gele bladeren.. maar zoooveeel tooppen:) Denken jullie dat dit een verstandige zet was? Foto's volgen nog:).. kan zo snel geen usb kabel vinden voor de camera:)
  4. Lekker dan!.. Geen idee hoe het komt! Ik heb in elke emmer met een plant een regenworm gegooid, 2 dagen later kwam ik in 2 emmers een stuk of 10 hele kleine (nog doorzichtige) wormpjes tegen.. in 2 normale emmers.. zitten nu dus een stuk of 15 wormen in:S.. Zal ze binnenkort eens overpoten in cementbakken:P
  5. Hallo Madie! Bedankt voor je reactie! Ik heb mijn planten al een aantal weken buitenstaan, deze heb ik nooit naar binnen gehaald en hebben ook nooit binnen gestaan:).. Ik zet ze alleen onder een afdakje zodra het begint te regenen! Ook dan staan ze dus nog gewoon buiten:) Ik heb gezocht in het forum enkele dagen geleden, ook toen kwam ik een antwoord tegen dat hij van de bloei terug gaat in de groei:) Ik heb net nog ff weer gekeken, misschien dat ik straks nog ff snel een foto kan maken... maar het zijn kleine stukjes aan de steeltjes met een paar kleine sprietjes waarvan je duidelijk kunt zien dat het kleine blaadjes zijn, maar daar tussen zie je witte haren en als ik het goed heb gezien worden sommige haren al een klein beetje bruin:S.. raar.. maar waar:P Ik heb er net wat voeding van Ecolizer (Grow-up) bijgegooid.. heb ik een paar week geleden ook al gedaan, moet eigenlijks elke dag.. ofwel.. ik zal het nu wat vaker doen.. volgens mij is het namelijk niet goed als je de plant af en toe wat voeding geeft.. en dan een hele tijd niet.. of maakt dit verder niets uit? Ik hoop iig dat de plant hier wat beter van zal worden:) Met vriendelijke groet, BreakingKull
  6. Leuke topic! Deze zetten we in tussen de favorieten:P ben zeer benieuwd hor dit af gaat lopen..
  7. Zo'n verhaal had ik inderdaad al gevonden op het forum:).. maar het schijnt dat dat later in de groeiperiode wel weer bijtrekt.. De stekken zijn inderdaad vroeg aangeschaft:).. 2 weken te vroeg werd er gezegd:) (ik denk trouwens dat het de bedoeling was om jouw bericht te plaatsen in mijn andere topic?)..
  8. Ik weet dat jullie er weinig mee kunnen, maar 't is al behoorlijk donker hier, zal morgen eens kijken of ik een beetje een duidelijke foto kan maken. Ik heb de kleine topjes eraf getrokken. Ik heb geen idee of dat verstandig was of niet. Verder heb ik er wat blaadjes afgetrokken (deze blaadjes zijn te zien in mijn andere topic: http://www.wietforum.nl/Rare-Blaadjess-t27592.html) omdat ik zich ook om de stam heen krullen, waardoor andere blaadjes niet de mogelijkheid krijgen om normaal te groeien. Ook heb ik 3, 2 en 1 vingerige bladeren ontdekt:S was het verstandig om de gekrulde bladeren eraf te trekken?
  9. Hallo allemaal! Ik heb net ff buiten bij mijn planten gekeken en zag dat er kleine topjes inkomen.. beginnende bloei:s.. De planten staan de hele dagen in de zon, heeft iemand hier enig idee hoe dat kan?
  10. Hmm.. dan zal ik daar binnenkort toch eens mee bezig moeten om aan wat zaad te komen aangezien ik echt wat nodig heb:P.. Binnen enkele dagen maar eens nieuwe planten halen en maar eens proberen:) ( De planten die ik nou heb staan worden namelijk niet groter dan zo'n 35 cm (early bud).. geen idee hoe het komt.. kameraad van mij heeft precies t zelfde probleem. Vorig jaar had ik een ander soort, die werden toch behoorlijk groot:S.. iemand enig idee hoe dit kan? )
  11. Ok! Allemaal bedankt voor jullie antwoorden!.. Hier heb ik veel aan! Maar nog één vraag, hoeveel zaad is er dan ongeveer van 1 moederplant af te halen?
  12. Ik heb nou al een tijdje een aantal vragen waar ik geen antwoord op kan vinden in het forum. Misschien een stomme vraag ook, maar het zaad dat je overal kan kunt kopen, komt dit nou van een mannelijke plant of een vrouwelijke plant? Bij een vrouwelijke plant zie je af en toe nog wel eens een zaadje maar is dit dan allemaal vrouwelijk of mannelijk en vrouwelijk? Indien het zaad van een mannelijke plant komt, hoeveel% is hiervan dan vrouwelijk en waarom gooit iedereen dan zijn/haar mannelijke planten weg? Verder zou ik graag willen weten of het echt nodig is om een tl-lamp boven de pas ontkiemde zaden te hangen aangezien ik hier niet over beschik. Ik wil binnen enkele dagen nog wat zaad bestellen, laten ontkiemen en dan op een guerilla plek zetten, maar is het hier al te laat voor of kan dit nog (tot wanneer zou dit dan nog kunnen?)?
  13. Zou je z'n afzuiging misschien beter kunnen horen/of de geur ruiken door de brievenbus? Of is het echt op zolder? Anders ga je gewoon midden in de n8 ff langs:) om te luisteren;)
  14. Het aantal grammen dat jullie opnoemen, ik mag aannemen dat dit nat is? Of is dit gedroogd?
  15. Erg jammer van de plantjes die overleden zijn!... Stekjes zagen er zo mooi en frisjes uit! Maar de plantjes die je nog hebt staan.. zien dr leuk uit!.. Suc6 ermee!
×
×
  • Create New...