Jump to content

snatsert

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About snatsert

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. snatsert

    Gepakt !

    same here Ik heb die lui natuurlijk niets meer gezegd dan nodig was geweest. Zeker geen antwoorden die tegen mij gewerkt kunnen worden. Meeste vragen werden dan ook beantwoord met "sorry weet ik niet"
  2. snatsert

    Gepakt !

    advocaat ga ik morgen inschakelen , heb er al die daar ervaring in heeft. En net wat je zegt ja zo dacht ik het ook , ze doen maar wat aannames in de hoop dat je ermee akkoord gaat
  3. snatsert

    Gepakt !

    ze hebben 1 groot bedrag verzonnen en dan zou de kous er mee af zijn . Nou niet dus he haha en zeker lief dat ze is
  4. snatsert

    Gepakt !

    Dat dacht ik al ja , stroomboer heeft al gezegd hoeveel ik moet betalen maar heb al gezegd dat er zak van klopte. Heb al zelf een mooi rekensommetje gemaakt.
  5. snatsert

    Gepakt !

    Hoe heb je dat voor elkaar gekregen dat je maar 6000 euro hoefde te betalen ?
  6. snatsert

    Gepakt !

    tja dat vond ik ook altijd , maar als ze boven je huis blijven vliegen ga je toch stiekem wel anders denken
  7. snatsert

    Gepakt !

    Ik zou bijna denken van wel.. Heb ze tijdje geleden heel duidelijk boven de wijk horen vliegen en een hele lange tijd. Aangezien dat ze er 3 in dezelfde wijk geruimd hebben op dezelfde dag. Maar ja zeker weet je het nooit. Gisteren zag ik ook al ergens continu een apache boven een wijk rondjes vliegen en blijven zweven boven een bepaald gebied. Datzelfde geluid van zo'n apache hoorde ik boven mijn huis. pfff zo'n uurtje of 6 รก 7
  8. snatsert

    Gepakt !

    klopt ja dat heb zojuist gedaan , ff gauw de rolluik gefixed en de koelkast weer aangesloten
  9. snatsert

    Gepakt !

    gelukkig kan ik nog bij moeders terecht
  10. snatsert

    Gepakt !

    De stroomboer had ik al gebeld voor een nieuwe meter , maar die vertelde mij dat ik pas na 2 a 3 dagen moest bellen, ook volgens het papiertje wat de stroomboer heeft achtergelaten op de plek van de meter. Schijnbaar omdat er nog onderzoek wordt gedaan naar de meter. pfff zal straks maar kijken of de buurvrouw mij nog wilt zien en of ik een stekkertje over de schutting mag gooien
  11. snatsert

    Gepakt !

    het was pas mijn 1ste draai en heb nog geen 1 keer geoogst. Dat soort vragen kreeg ik wel ja , maar daar heb ik geen antwoord op kunnen geven.
  12. snatsert

    Gepakt !

    thnx allemaal, Ze hebben conservatoir beslag gelegd op een aantal spullen ja , spullen die ik gewoon netjes heb gekocht. De meter is ook inderdaad meegenomen. Ik probeer nu al 1 ding terug te vragen krijgen omdat ik daar mijn beroep mee uitoefen, maar het PV ligt nog niet bij de OvJ dus kan ik nog niet veel doen.
  13. snatsert

    Gepakt !

    Tja daar was ik wel bang voor ...... 1 geluk was dat ik de vloeren toch wilde verwijderen voor iets anders , nou heb ik gelijk een reden om het te doen ook. Die koolstoffilters joh ? Ik heb nog niet gekeken maar al die klote korrels die daaruitkomen he . ze hebben me gepakt met ongeveer 300 planten ... hoe ze erachter zijn gekomen weet ik niet, niet door de sneeuw denk ik want ik heb een plat dak . Het was weer eens dinsdag rooidag. toevallig twee straten verderop ook 1 gepakt bij mij. Die kerel zat nog naast me in de cel.
  14. snatsert

    Gepakt !

    Helaas is het mij gisteren overkomen . kwam ik tussen de middag even naar huis , zie ik daar een politiewagen stukje verderop en kijk ik naar mijn huis en zie ik het raam open staan en heel mijn rolluiken gedemonteerd. Shit wat er dan wel niet allemaal door je heen gaat zeg. Ik zag dus allerlei mensen in de gang staan en toen dacht ik maar van ja ik kan maar net zo goed naar binnen gaan en mijn eigen laten zien. Maar door heel de situatie ben ik vergeten te vragen of ze wel een huiszoekingsbevel hadden of zonder mijn toestemming binnen te mogen komen. Of mogen ze dat wel zonder zoiets ? En wat een teringbende hebben ze achtergelaten. Ze konden makkelijk alles via een balkon alles ruimen , maar nee ze lopen gewoon door de slaapkamer en overloop waar overal vloerbedekking ligt . Dus alles nat en vies. Zelfs tegen de muren lopen ze gewoon met die spullen aan en laten overal strepen achter. Is die schade niet gedeeltelijk te verhalen ? Want ze zijn echt buitenproportioneel tekeer gegaan.
×
×
  • Create New...