Jump to content

Poempske

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Poempske

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ben bang dat ik het met de lampen aan niet heel veel lager ga krijgen dan 28 gr. Groot probleem? Anders moet ik een lamp uit zetten. Ben van plan dit zo ongeveer 10 dagen te laten staan en dan over naar 12/12 en gaan beginnen met voeding. Heb ik nog totaal niet gebruikt. Alleen de eerste drie dagen beetje wortelstimulator erbij gedaan. Morgen ff touwtjes spannen zodat ik de een soort scrog kan maken.
  2. Tjop tjop, toppen die plantjes,... hoop dat ze dit leuk gaan vinden, ik iig nog niet echt, Hoop dat alles goed gegaan is. Word er weer vrolijk van als ik idd alles goed gedaan heb. Heb fotootje erbij gedaan met wat ik eraf gehaald heb. Kan iemand mij vertellen of dit voldoende is of misschien wel te veel. Heb er bij de een wat meer afgehaald dan bij de ander. Die plant was iets groter, nu allemaal weer even groot zo ongeveer.
  3. Speedway, Klopt, heb er veel over gelezen en de topics natuurlijk ook doorgelezen, kon alleen nergens vinden of iemand ervaring had met 12 centimeter eraf te knippen, was advies van growshop. Miss_J Jep, heb het gezien, fotootje en reactie geplaatst bij kweekverslag. Thnx!
  4. Miss_J Thnx voor je reactie, zag dat je ook al gereageerd had in het forum. Dacht alleen dat ik misschien daar de vragen moest stellen. Had idd zelf al veel gelezen en gezien dat ik de bovenste scheut eruit moet halen, en na jouw reactie,.. ga ik ze straks gewoon eruit halen, tis wat, als je dat nog nooit gedaan hebt. Beetje voorzichtig zeg maar, wil het de eerste keer gelijk tot een succes brengen. Snap alleen die knakker van de growshop niet dan, 12 centimeter eraf knippen?? Wil straks wel een net gaan spannen, scroggen? toch? Wat ik erover gelezen heb lijkt mij dat het beste om het licht zo veel mogelijk op te vangen en de ruimte volledig te benutten. Dus snel een net gaan halen. Gelezen om het net zon 50 centimeter boven de potten te hangen en dan als er takjes zon 10 centimeter eruit steken netjes en voorzichtig buigen en niet te strak vast binden. Hoelang denk je dat ik de voorgroei moet laten duren? Gr. Poempske Ps tevens een fotootje, (niet echt super kwaliteit, maar die komen nog! Er zijn een aantal blaadjes opgekruld, ik denk dat het wat te warm is geworden met die hete dagen voor nog een te klein plantje.
  5. Hallo iedereen, Mijn plantjes zijn 35 centimeter heb ik net gemeten, en heb er 11 staan op iets meer dan 2 m2. En nu lijkt het me verstandig om eens te gaan toppen. Bij de growshop vertelden ze me dat ik de bovenste 12 centimeter van de plant moest wegknippen. Hier op het forum lees ik toch heel wat andere dingen. (heel veel gelezen al) Heeft iemand ervaring met beide of met welke ik het beste kan doen? Zijn Jack herrers. Hoor het graag,... misschien vanavond nog ff stukje afhalen, wil niet dat ze veel te groot worden voor de ruimte die ik heb. Poempske,.
  6. Hallo iedereen die handige, nuttige, leuke etc.. tips heeft die ik goed kan gebruiken. Voor mij is het de eerste keer dat ik van die mooie plantjes neer heb gezet. Opstelling: 2 hoog, 1,20 m breed en 2 m lang. Alles netjes met zwart wit plastic behangen 11 x 45 liter potten Afzuiging ? weet niet meer welke maten, tis iig zon schotel gekocht bij growshop voldoende voor 2x 600 w krap voor 3 x 600w. Bijbehorende koolstoffilter. temp met lamp +/- 28 gr. ZOnder lamp +/- 24 gr. 17 x jack herrer stekjes gekocht, direct in de 45 liter potten gezet, de kleinste eruit gehaald de grootste laten staan. Staan nu 2,5 weken en zijn flink gegroeid, de een wat groter dan de andere maar allemaal ongeveel 30 a 35 centimer. Tot nu een lamp aan gehad. Wil gaan toppen vanavond of morgen avond, veeeeeeeeel gelezen maar toch nog wat onduidelijkheid. De een zegt, hatseflatse 12 centimeter eraf halen, andere zegt alleen bovenste nieuwe blaadjes eruit halen.. Denk er nog wel ff over. Binnenkort kijken hoe ik wat foto's kan laten zien.. geen camera nog namelijk alleen mobiel alleen dan krijg je niet van die beste foto's
×
×
  • Create New...