Jump to content

keeees

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About keeees

  • Rank
    Groentje
  1. Ja maar het blyft niet atlyd goed weer in Nederland haha. Wil gewoon het hele jaar door kweken met een 600 watter, zou moeten lukken toch... TOCH?!!
  2. keeees

    Kast Zolder

    Nee hij heeft niet gescrogd, hy laat ze gewoon groeien en als het nodig is topt hij ze
  3. Nouja ik hoop maar dat ze het door de vingers zien, maar me moeder zegt wel dat het te gevaarlyk is, maar waar het haar om gaat is de stroom. Dus maar ff een groots bloemen boeket kopen en haar in de goeie stemming zien te krygen haha. Bedankt allemaal, jullie zijn erg hulpzaam!
  4. Ja van hun moeder ofzo haha, maar qua justitie nog iets ?
  5. Naar mijn idee kan je zo'n 6 planten erin zetten maar dan moet je niet verwachten dat je aan de 3 kilo komt lol, of je moet er inderdaad boerenkool overheen gooien en zo verkopen haha. Succes En de beste kweekmanier in zo'n kleine ruimte is denk ik scroggen? dan benut je de kleine ruimte optimaal.
  6. Oke dus gewoon helemaal niks eigenlyk? alleen je spullen worden afgenomen ofzo? ik MOET me moeder overhalen eerst mocht het wel, toen begon iemand over dat ze het op je stroom rekening konden zien (1 lamp van 600 watt) en nu zit ze te spacen, en mijn wereld stort in... *huilt*
  7. Hey gasten mijn moeder is er nog niet van overtuigd dan vijf planten NIET extreme gevolgen heeft mbt straf. Dus ik wil even weten, wat is de maximale straf die je kan krygen als je gepakt wordt met 5 planten? Bedankt!
  8. keeees

    Kast Zolder

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Oke ik zit nu dus te twyfelen, want met 265 kuub afzuiger zit de temp al goed, en aangezien ik er een koop die byna 2x zoveel is.. Ik kyk ff wat het allemaal kost. Erg duur allemaal, om alles apart te kopen. Weer een vraag, zou het ook mogelyk zijn om de cooltube apart te kopen?
  9. keeees

    Kast Zolder

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ja dat filter en afzuiger buiten het hok was ik van plan ja, maar stel ik doe wel die cooltube ook erbij en ik ga scroggen, zou het dan lukken denk je? anders ga ik gewoon voor de 400 watter.
  10. keeees

    Kast Zolder

    Halloo!!! Ik mag eindelyk binnen kweken, maar wel op zolder Mijn zolder is 1,40 hoog maar loopt in een punt. Dus mijn plan is om 1x1x1,20 te gaan doen, en zegmaar in de punt mijn lamp op te hangen. Nu heb ik een aantal vragen. Stel dat ik de kweekset van 300 euro haal deze dus. Aantal Normale prijs 1x 400w set met Phillips SON-T Lamp, VSA en Spiegelkap € 68,- 1x 440m3 Buisventilator € 82,50 1x 500m3 Lichtgewicht koolstoffilter € 83,- 1x Fancontroller Compleet (thermostaat + dimmer) € 75,- 1x Grasslin Analoge Schakelklok € 17,50 1x Thermo / Hygro meter (min/max) € 15,- Kan dat dan in mijn hok? En als het even kan nog ipv een 400w een 600 watter. Wordt het dan niet te heet enzo? ik ben van plan om te gaan scroggen dus ik hoop dat dat helpt ivbm de hoogte. Bedankt
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik dacht dat je altyd je filter altyd de helft van je afzuiger moest zyn, is dit niet zo dan? Anders wordt het dus 500m. Nog een vraag, ik las iets over 1 watt = 1 kuub om af te zuigen, betekend dit dat ik geen 500m Filter kan nemen als ik een 600 Watt lamp heb? Thanks, hoop dat ik nu wel good ge quote heb.
  12. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Nou het was niet echt een mening van Mrspliffy xD het is gewoon zo. Zit ook heeel erg te twijfelen, ik kan wel weer met iets klote beginnnen. Of ik kan gewoon een kant en klaar hok kopen, eerst maar eens kyken wat voor geld myn buitenkweek opbrengt!! Bedankt gasten, deze kan closed.
  13. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Oke gewoon een simpele dus, is kyken wat ik nu allemaal moet hebben. Een 500m2 Afzuiger Een 250m2 Coolstoffilter Een 600 Watt Hps lamp (toch wel 600 xD) Een ventilator. Ik denk dat dit zo rond de 300 euro kost. Heel erg bedankt guys, ik zal myn Bouwproject posten in het ''De bouwdoos'' forum.
  14. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ja ik weet het, maar dit was ff totaal niet op schaal, ff snel in fotoshop gemaakt. In elk geval bedankt voor jullie reacties, enig idee wat de 400 watt (niet 600:P !!) en de filter enzo gaat kosten? Nieuw en 2e hands pryzen als het kan, bedankt gasten! edit: Is het echt nodig om een platte boxfan erin te doen? Ik wil het eigenlyk proberen met alleen een Filter en afzuiger en een 400 watt lamp. Thanks
  15. Hallo, ik ben van plan om na mijn buitenkweek een kweekkast te gaan bouwen. De materialen om mijn hok mee te bouwen heb ik al, alleen de kweek spullen nog. Nou heb ik een paar vraagjes want ik weet niet wat voor kweekspullen ik allemaal nodig heb. Ik heb ook al de Magische ZOEK tool gebruikt. Ik weet wel ongeveer wat ik nodig heb, maar ik probeer het zoveel mogelyk te beperken. Ik ben van plan alleen een lamp (400 watt) en een afzuiger te kopen. Als dit echt helemaal klote is, hoor ik het graag. Wil namelyk zo goedkoop mogelyk mijn eerste kweek doen zodat ik steeds meer kan kopen. Nu is mijn hok 1,20x1,20x2m. Dus wat voor een afzuiger moet ik kopen? Hieronder een foto van mijn bouwplan. Ik ben van plan een houten constructie met gipsplaten, isolatie en de hele mikmak erop te maken. Shot at 2007-08-21 Alvast heel erg bedankt.
×
×
  • Create New...