Jump to content

Jstar

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jstar

  • Rank
    Groentje
  1. Wooow Paffie wat een prachtige foto's zelf gemaakt? echt mooi
  2. ja whazzup ik had ze net water gegeven, en t is mn eerste kweekje (en enigste plantje, de rest van de zaadjes zijn gestorven)
  3. GRRRR ik kijk na school naar mn plantje is de helft kaalgevreten! en slakkensporen ik dacht hier komen geen slakken want het staat op een trap van steen in de tuin... en al die kleine steentjes zijn best scherp, maar blikbaar wel! ik ga m van de week overpotten en dan zet ik er een glaasje bier in, laat ze zich maar kapotzuipen aan het bier en niet aan mn plantje ik zie geen luizen trouwens, maar ik zag wel een lieveheersbeestje die heeft mijn gebeden verhoord denk ik, ik zie ook geen luizen meer, wel mieren
  4. sjeisee... enne lieveheersbeestjes, zijn er nog goeie plekken waar ik kan zoeken? bepaalde plantjes ofzo waar ze meestal zitten? want ik kom niet zo 1 2 3 aan lieveheersbeestjes . ik zal ook even zoeken, bedankt!
  5. De paarse blaadjes zijn weg! maar ik heb een nieuw probleem, iemand eet mijn plantje op ik weet alleen niet wat, ik zie geen slakkenspoor , wel zitten er bij de nieuwste blaadjes bovenin mieren en een soort fruitvliegjes weten jullie toevallig wat ik hier tegen kan gebruiken?
  6. Jstar

    random plantje

  7. Ik heb ergens gelezen dat je na ongeveer 8 weken 1 of 2 dagen het geslacht kan zien. dus dat komt dan over een maand? @ Sharkdevil: Nou hij staat buiten, dus ik kan m moeilijk op 12/12 zetten.. @ soca: nee ik weet niks zeker ik zal morgen proberen een close-up te maken van dat haar geval dingetje want ik kan het niet aflezen, maar ik las net dat het waarschijnlijk een zijscheutje is bedankt voor de reply's!
  8. oke, ik denk dat het te maken heeft dat ie eerst binnen stond, en ja de gordijnen zijn dicht tot sochtends 8 uur en dat er af en toe licht aan en uit gaat, ik hou m nu wel buiten daar krijgt hij wel goed (regelmatig) licht het plantje is nu ongeveer 15 a 20 centimeter hoog, hoe groot moet ie zijn denk je?(of hoeveel internodes moet het plantje hebben?) PS: Bij de 2e foto zie je ook haartjes ofso tussen de stam en het blaadje (bij dat zwartje vliegje) , kun je daaraan het geslacht zien?
  9. Hee, ik heb een wietplantje sinds 3 weken, uit zaad, geen idee wat voor zaad. Hij staat sinds een week ongeveer buiten, Alleen de nieuwe blaadjes lijken paars te worden, is dat normaal? zou het een purple wietje kunnen zijn of komt het door de voeding (uitsluitend kraanwater). Paarse blaadjes: En ik heb nog een vraag, zou ik het plantje moeten toppen? Ik wil m liever wat breder hebben dan dat ie straks 1.50m is. en zo ja, waar dan, of moet ik nog even wachten tot ie wat groter is? alvast bedankt, Jstar
×
×
  • Create New...