Jump to content

WorteL

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WorteL

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Profile Information

  • Location
    BruHHe belgië
  • Interests
    kweken ;-)
  1. nee nee nee, sorry, 'k bedoel het niet als gepush.. 'k weet wat je bedoeld want 'k heb zelf een paar websites waar 'k zelf geen tijd voor vind.
  2. Ieps, Da's gedaan met Adobe Photoshop. Zpwel die gele "blubber" als het blad is met vectors uitgewerkt. Eigenlijk zou heel wietforum.nl een restyle en een debugging kunnen gebruiken.. Ik stel me nog steeds kandidaat ;-) grtz, ARN
  3. Ieps, 'k heb eens wa gemaakt maar 't zal hier nie gebruikt worden.. Mo 'k had toch zin om 't hier ff te showen:
  4. Op mijn webstekkie vind je een tutor (written by myself) over het werken met vectors: http://www.explode.be/main.php?page=14 Hopelijk ben je er iets mee..
  5. Och ja, m'n afzuiging is een geïmproviseerde doos met zo'n grote PC-ventimator ingebouwd ;-) Da vangt op zich al trillingen op en 't hangt met ijzerdraad in m'n kast vast.. 't maakt idd een beetje herrie, maar 't valt mee
  6. Als je nu je afzuiger zelf op rubber zet en zorgt dat het nergens tegen staat, dan vormt dat toch ook geen probleem? btw: het beste plan voor een kast zit in je hoofd.. Met wat improvisatie bekom je best een goeie kast..
  7. 'k had ze ooit al eens eerder tegen gekomen mo ze blijven goed ;-)
  8. 'k heb dat probleem ook steeds de laatste tijd.. Op http://personal.r2-d2.cz/kaminky/0013/ staan er nog wel enkel van deze..
  9. Wietplanten vertroeven eigenlijk best in een iets drogere grond.. Vergeet niet dat de wortels moeten kunnen ademen en dat je de grondporiën dicht houdt door de boel te nat te houden.
  10. Beest is eigenlijk varken.. Hij draagt de naam Swein, geen idee hoe ik er opgekomen ben ;-) z'n oogjes zijn om in weg te dromen he ;-)
  11. yeahh.. 'k heb mezelf weer eens aan 't werk gezet.. Deze is getekend door een klasgenoot en door mij op de pc omgezet.. Da's een ander monser, 100% eigen creatie Alles is in Photoshop gemaakt met behulp van vectors..
  12. Vooral van de 2e ben ik odner de indruk.. Erg spacy in ieder geval.. Je 3D-rendering moet je nog wat meer verzorgen.. Je bovenste prent moet je oppassen dat je niet te hard met je bevil gaat werken.. Anders komt da overdreven over.. Toch puik werk! good job
  13. WorteL

    Ventilators

    Als je het echt low buget wil moet je gewoon zoeken als je geen kapotte electrische apparatuur hebt liggen.. Radio's, computers, gsm-opladers.. Ze bevatten haast allemaal een transfo met een laag voltage.. Die kun je er met 2 linker handen en een schroevendraaier uithalen.. Ik heb buiten de lamp en lamp-houder nog geen enkele euro in mijn kast geïnvesteerd (ook uit noodzaak hoor ;-) )
  14. @ zonez: 'k denk dat jij het verkeer op hebt.. Zaden heb je wanneer vrouwelijke bloemen bevrucht zijn.. Dus, zaden kun je enkel hebben van een vrouwelijke plant of van een vrouwelijke top aan een tweeslachtige plant.. Het feit dat ik zaden in mijn zak had (nee niet dubbelzinnig opnemen) wil wel zeggen dat de kwaliteit van de wiet minder is omdat het dus geen sensemilla is.. Binnenkort heb ik zaadjes van purple haze.. Da wordt beter ;-)
  15. WorteL

    Ventilators

    Check even als er iets van gegevens op die ventilators staat.. Ik zelf heb een ventilator uit een oude voeding van een pc gehaald (zo'n grote ventilator).. Die werkt op 12 volt.. Ik heb een transformator uit een oude klokradio gehaald en die geeft ongeveer 6 volt.. Voor mijn hokje maakt ie voldoende windverplaatsing ('t mag geen storm worden in je hokje he) In de handel vind je verstelbare transformatoren. Het voltage kun je dan aanpassen naar eigen wensen.. Als je zo'n klein ventilatorke hebt kun je die beter weg smijten, die zijn nie krachtig genoeg om er iets mee aan te vangen.. 't nadeel aan pc-ventilatoren is dat ze som aardig wat lawaai maken..
×
×
  • Create New...