Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/15/2022 in Posts

 1. 5 points
  Ronde klaar. Eindgewicht 830 gram in een 1.20 tent en 600watt licht helemaal niet slecht vind ik zelf. Ruimte staat nu gevuld met Stardawg, nieuwe Forbidden Fruit en Clearwater kruisingen kijken of daar wat moois tussen zit.
 2. 4 points
  En hier raad diezelfde "bron" het aan
 3. 2 points
  Eigenlijk zou ik er niet op reageren, maar die zijn comments zijn gewoon te grappig. Orange Sherbert Peyote critical Lava cake Kalini Asia Ik heb nog wat blad weggenomen. Zodat het wat luchtiger is. Grts
 4. 2 points
  Toch heeft hij wel een punt. Kzou eerder iets als Zeewiermeel (veg) of Batguano (laatste weken bloei) toevoegen. en ook daar zit magnesium in, maar nog veel meer. Niet dat je er wat mee MOET doen maar het is geen forum als je geen op of aanmerkingen krijgt.
 5. 2 points
  Hier wat foto's van de voortgang. Van drie verschillende planten. En ik ruik aardbeien. Wordt vervolgd...
 6. 2 points
  @dilago@dilago idd, het gaat goed zoals het gaat, dus ik veranderd niets. Zoveel verschillende meningen, ik volg het gene wat goed aanvoeld, experimenter wat en laat de meute verkondigen.
 7. 1 point
  Ziet er goed uit @Fearghus Lekkere dikke stammen die het zware gewicht moeten gaan dragen Gr, X
 8. 1 point
  @lostchild , door de regen gisteren, en vandaag, kan ik momenteel, geen voeding geven, ... . maar da komt nog wel ... . (ga niet te rap oogsten,) @dilago , ik ga, enkel, oogsten, as de haartjes, goed bruin zijn, dan, wordt ik het meeste stoned, ... . Groetjes DeSimpeleDuif, ... .
 9. 1 point
  Ze mogen rustig nog negen weken bloeien, over twee weken al oogsten is zonde.
 10. 1 point
  2 van de planten hebben honger Planten zijn nog lang niet klaar, ga nu niet weer te vroeg oogsten, win je niks mee.
 11. 1 point
 12. 1 point
  Een uitstekend resultaat, van harte gefeliciteerd!
 13. 1 point
  @lostchild ben blij om te horen dat je het niet zuur bedoelt maar excuses zijn niet nodig. @Fearghus staan er prachtig mooi bij, ze blaken van gezondheid. Nu komen de weken waarin ze beproefd worden zoals jou ook bekend, dus houd ze groen en ze zullen veel voor je doen! Dat zegt mijn glazen bol hoor, maar of je die kan vertrouwen laat ik in het midden!
 14. 1 point
  @limbic Mooie ronde, getimed geoogst of gelegenheid (er kwamen nog witte pistels bij) ? Als paars je ding is: de blueberry heaven van Sannie wordt heel mooi paars, heb er net een ronde ermee achter de rug. Lichtroze en donkerpaarse toppen en een flinke opbrengst. De blue heaven ruikt zo sterk (naar winegums) dat het voor de tent met actieve afzuiging nog waar te nemen is. Na 52 dagen oogst klaar afgaande op milky trichomen.
 15. 1 point
 16. 1 point
  prachtig plaatje zo met die gekleurde toppen. Blauw licht erop zie ik. En 600W x 1.4 = 840gr. Hele knappe prestatie. Ik teken ervoor
 17. 1 point
  Het is de toon die de muziek maakt en geen wedstrijdje verpissen.
 18. 1 point
  Mja een positieve ingestedheid heb je wel lost. Stel dat ik nu ff uw mening als de absolute waarheid der waarheden ga aanzien. Wat wil je dan dat ik doe? Ee microdosis bitterzout er gaan uitvissen? Naast mijn planten gaan staan en huilen? Ze verbranden en opnieuw beginnen?
 19. 1 point
  Zelfs als dat zo is, dan verwijt de pot de ketel. Immers, jij bent al zo verzuurd en toch moet er nog meer zuur bij. Door azijnpissers zoals jij is dit forum ter ziele gegaan.
 20. 1 point
  Wormenmest is een erg rijke bron van magnesium. Lavameel is een bron van magnesium. Tabs zijn verrijkt met magnesium. Je aarde in de grote pot is vergeven van de magnesium vanaf fabriek. Het kraanwater wat je gebruikt is verrijkt met magnesium. Maar het was nog niet genoeg en er moest ook nog bitterzout bij
 21. 1 point
  aard·bei (de; v(m); meervoud: aardbeien) 1 de vrucht van de aardbeiplant 2 de aardbeiplant Geen resultaat voor 'aardbij' Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.
 22. 1 point
  Een blik op je planten is voldoende om te zien dat ze floreren. Goed bezig zo!
 23. 1 point
  9 weken oud. 2 weken bloei.
 24. 1 point
  tnx@dilago ---------------------------------------- ja het smaak prima@420man010 je woord er goed stoned van. als je het kruimel ruik je een vleugje zoete bubbel gum. maar ook de harsj geur van de kush. lekker frise geur .en de sannie met thai en og larry kush dat ruik heel anders . het heb een haze geur met wat donkere chocolade klein vleugje zoet en na het roken van vape geef het een wat pittige smaak in de mond . de uit werking na het roken van de vape is dat je er soort van super kalm van word. en dat ik meer lucht door me neus krijg. het is altijd niet zo makkelijk om het gevoel uit te leggen. en bij iedreen heb het weer een anderen uitwerking. maar zo met al heb ik niets te klagen . en je weet mij aanbod blijf altijd staan als je wat pitje s wil of een topje van deze zaden kweek geef me maar een pm -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- zo zijn we weer aan gekomen in eind week 3 bloei en dit zijn de laaste 2 GG4 planten . nou dat was het weer voor deze week ik heb voor de rest niets meer te mel den alles ga ze gangetje LateSs
 25. 1 point
  Lange naam man voor die Choca-Kush Hoe voelt ie?
 26. 1 point
  Lekker voorraadje en kerngezonde dames!
×
×
 • Create New...