Jump to content

HitsFromTheBong

Members
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About HitsFromTheBong

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Gisteren checkte ik de dames en wat zag ik ....toprot! Gelukkig enkel bij Dame 1. Voor de zekerheid heb ik haar gisteren volledig omgehaald. De toprot zat voornamelijk in de hoofdtop. Jammer, want die was uiteraard het dikste! Foto van de rot: Topjes die ik het weten te redden (23 gram nat): Suikerblaadjes en fluf (ook 23 gram nat), hier ga ik lekker cake van bakken: Er is dus niet zoveel van de plant afgekomen. Dame 2 is net zo ver als Dame 1 was. Hopelijk houdt deze het nog twee weekjes vol en komt er geen toprot in. Dame 3 moet nog wel een maandje staan, maar ik weet niet of dat realistisch is met dit vochtige weer. Mocht ze het overleven, dan verwacht ik van Dame 3 toch wel 100 gram nat te kunnen halen, want die is echt veel dikker. Ben erg benieuwd naar het effect van de toppies! Groetennnnnn!
  2. Ziet er goed uit amigo!! Ben benieuwd hoeveel gram je droog over gaat houden. Welke strains ga je nu verbouwen? Dat wordt een leuke eerste echte binnenkweek!!
  3. Ja ik dacht ook direct aan een slak. Het vreemde was dat het slijm enkel op één topje zat. Het topje zat helemaal achterin de tent en er was verder geen enkel slakkenspoor te zien. Heel maf! Ik heb het topje eruit geknipt, het was toch al niet echt veel... De dames doen het lekker. Ik ben gestopt met het geven van voeding voor Dame 1 en Dame 2. Ze kregen toch al licht verbrande puntjes van een overschot aan voeding, dus nu enkel regenwater. Dame 3 heeft een groeiachterstand van ruim een maand, erg raar. Maar ....ze heeft echt 10 keer betere/dikkere toppen dan de andere planten. Het zal met niets verbazen als hier 30 a 40 gram droog vanaf gaat komen. De main bud van Dame drie is nu al bijna 30 cm hoog, dus deze zal uiteindelijk zo dik zijn als een literfles verwacht ik. Volgende keer zorg ik voor foto's. Keep you posted! Groeten!
  4. Ik kijk net even in m'n kweektentje....en wat zie ik?! ....geen idee eigenlijk. Het lijkt wel alsof er een mega groot insect is klaargekomen over m'n toppen! Weet iemand wat dit is? Ik denk dat ik het er maar afknip, want ik weet niet of het een rare schimmel is o.i.d. En het ziet er sowieso niet echt lekker rookbaar uit haha. Het is echt slijmerig, doorzichtig spul. Hoor graag van jullie! Groeten!
  5. Thanks voor de reactiessss!! Op verzoek van Alkaline, hier een foto van de hele plant. Ik weet dat het een belabberde foto is, maar het lukte niet om een betere te maken. Plus, ik had geen zin om de dame uit de tent te halen haha. Je krijgt meer een indruk van de volume van de plant, dan dat je kunt zien hoe bruin de pistols zijn. Maar goed, beter een slechte foto dan helemaal niets zullen we maar zeggen! Ik denk niet dat ze heel veel op gaat leveren. Wat denken jullie? Grammetje of 10 droog hooguit? Mijn intentie was niet om een hoge opbrengst te halen (anders was ik wel eerder begonnen, had ik een andere soort gekozen en had ik een grotere pot gekocht), maar ben toch wel benieuwd hoeveel het gaat worden. Groeten!
  6. Thanks amigo! Ik dacht zelf ook aan max. 3 weken. Ik zal later deze week nog wat foto's plaatsen van de hele plant. Nog advies over wel/geen voeding en de timing daarvan? Twee weken voor oogst stoppen met voeding?
  7. Oke stelletje penissen! Ik krijg dan wel weinig reacties, maar ik zie dat er "hits" zijn op dit topic dus ik ga lekker door! Sinds drie dagen beginnen twee dames plotseling bruine pistols aan te maken. Kunnen jullie een inschatting maken hoe lang ze nog moeten staan tot ik ze kan omkappen? En wanneer zou ik dan moeten stoppen met het geven van bloeivoeding? En eventueel spoelen? Hier foto's van de top met de meeste bruine pistols: Zoom: En nou wel reageren he, stelletje lurkers!! (zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Lurker) Groeten!
  8. Thanks! Ja ik had de zaadjes min of meer voor de lol besteld ...maar na verloop van tijd begon ik meer hier op het forum te lezen en begon ik het serieuzer te nemen haha. Tot een paar weken geleden heb ik niets bijzonders gedaan, enkel kraanwater gegeven. Nu krijgen ze regenwater met bloeivoeding. Toch ben ik wel bang voor toprot. Vanochtend trok ik een vreemd bruin blaadje uit een top. Helaas geen foto van gemaakt. Mocht er door de hoge lv toch rot in komen, dan bloei ik ze af op zolder tussen een paar gipsplaten en spaarlampen+tl-buizen . Komt goed!
  9. Om een beeld te geven hoe ontzettend ver de dames uit elkaar liggen qua ontwikkeling, hier drie foto's: Dame 1 - meest verre ontwikkeling: Dame 2 - zit tussen dame 1 en dame 2 in, maar heeft veel strekking en weinig toppen: Dame 3 - deze dame moet nog het langst bloeien, maar ik verwacht hier wel de hoogste opbrengst van: Close-up van dame 1 - lekker om te zien al die kristallen: Dame 1 - de ontwikkeling van de hoofdtop (3 september - 10 september - 20 september) Reacties zijn welkom! Groeten!
  10. Maar weer eens een update! De drie dames groeien erg verschillend. Eén dame zit eigenlijk pas 2 weken in de bloei, maar lijkt wel de meeste toppen te gaan produceren. Dame nummer 2 gaat een wat magere opbrengst krijgen vrees ik en zij moet nog wel minstens een maandje staan. Dame nummer 3 is het verst nu. Ze moet nog wel even staan, zie foto's: Main bud: Paar zijtopjes: Van bovenaf: De trichomes hebben zich plotseling goed ontwikkeld. Ze hebben niet veel water nodig, hooguit een halve liter per 3 dagen, maar tot nu toe doe ik daar telkens bloeivoeding bij. Volgens de verpakking krijgen ze iets te veel, maar ik zie nog geen verbrande topjes, dus ik blijf het lekker doen. Gelukkig staan ze in een kweekkasje, want anders waren ze iedere dag nat geregend. Ik heb er twee spaarlampen (2 x 24watt) boven hangen om de bewolkte dagen wat te compenseren en om het vocht uit de tent te houden. Ook de temperatuur blijft zo beter voor de dames. Ben benieuwd hoelang Dame Nummer 3 nog moet. Hebben jullie enig idee? Volgens Royal Queen Seeds doen ze er maximaal 9 weken over, maar ze staan nu al zo'n 10 weken. Achja, wat er op die verpakkingen staat klopt toch nooit. Tot de volgende update! Groeten!
  11. Misschien wel tof om hier wat meer richting aan te geven? Als ik zo vrij mag zijn? Stel dat je maar één wietplant mag kweken. Wat zou dan je ideale setup/aanpak zijn? (geld/ruimte is geen probleem) Denk aan wietsoort, voeding, licht, ruimte, scroggen, hydro, etc etc... Ben ook wel erg benieuwd eigenlijk! Zeker naar de ervaren kwekers op dit forum. Ik volg!
  12. Ik heb mijn buitenplanten nu in een kweektent staan. Hangen een paar spaarlampen boven om de dames tijdens donkere dagen van wat extra licht te voorzien. De tent is droog (ook geen condens) en blijft lekker op temperatuur door de lampen. Misschien een idee om wat spaarlampen (of TL/LED?) erboven te hangen in de schuur? Dan blijven ze droog en krijgen ze toch nog wat licht. Ik snap dat het niet ideaal is maarja.... toprot is ook niet alles en te vroeg oogsten ook niet. Ik gebruik 24watt spaarlampen van de Action. Kosten €2,70 per stuk uit m'n hoofd. Warm licht. Succes!! Met "kweektent" bedoel ik een kweekkasje dat licht doorlaat. Wordt veel voor tomaten gebruikt. Zie post: http://www.wietforum.nl/topic/123502-eerste-kweek-3-x-quick-one-auto/
  13. Mooie foto man! Ik vind het lastig te zien aan deze foto, maar ik denk dat ze nog niet milky (genoeg) zijn... Gaat lekker met je plantjes!!
×
×
  • Create New...