Jump to content

Damniann

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Damniann

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het is geworden 4x CLU048 1212 van Kingbrite. Op 50% vermogen al 2x zoveel licht in de tent!
  2. Ik weet van een kennis die zijn bong laat weken in een schoonmaakmiddel voor (hobby)bierbrouwerijen, schijnt ook enorm goed schoon te maken, zal eens vragen welke precies.
  3. Inmiddels weer weekje verder, plantje staat er goed bij. Ik heb me eens verdiept in de led topics in de Bouwdoos; wat een enorme hoeveelheid info! Ik heb naar die Mars hydro dingen gekeken maar het lijkt me leuker om eens aan de slag te gaan met COBs. Ik zie een beetje door de bomen het bos niet meer. Kan iemand mij helpen met: - wat is een geschikte LED voor een 60x60 tentje? Ik zat zelf te denken aan 4 lampjes in een armatuur, dan is een 3590 denk ik overkill. - Waar kopen? Zijn er inmiddels webshops die gewoon via winkelmandje bestelproces aan consumenten leveren? Zie dat de verzending van vriend Kingbrite $40 is. Het hoeft niet allemaal supergoedkoop te zijn maar het is toch veel geld.
  4. Hallo allemaal! Mijn naam is Damian en ik ben een 'oudere jongere' en was in mijn jonge jaren veelvuldig in de CS te vinden. Nu echter al zo'n 15 jaar geen wiet meer aangeraakt. Ik heb wat lichamelijke klachten en wilde eens proberen of een rokertje op zijn tijd mij hier bij zou kunnen helpen. Ik kwam erachter dat het landschap wat betreft cannabis erg veranderd is in NL sinds toen en heb eigenlijk niet zo'n zin om me weer in de CS te vertonen en heb een tentje, filtertje en een ledje aangeschaft. Eerste kweekje is achter de rug, een Royal Dwarf AF in moestuingrond, op zich wel goed gegaan. Kwam 40gr nat vanaf, droog zo'n 10gr. Dit plantje geeft echter niet het effect waar ik naar op zoek ben dus de 2e poging is een Critical Cure van BF. Deze staat nu alweer zo'n 3 weken op 12/12.
×
×
  • Create New...