Jump to content

swagggy

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About swagggy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hoezo? Is het van zo'n groot belang dat je voor ieder additief een aparte maatbeker hebt..? Lijkt me een beetje overdreven. Ik gooi alles gewoon bij mekaar in een bak Swagggy
  2. @FoolOnTheHill: Geen slecht idee, ga ik zo meteen even doen @Worm: Je verkiest dus een regular bulb over de IR? Ik zie op het forum altijd zo'n mooie resultaten met de IR lampen van Gavita t.o.v. gewone bulbs. Ik dacht dat het een dieptestraler was, aangezien ze vaak cola's van toppen creeëren, dat is dus niet het werk van de IR maar van iets anders..
  3. hoi, Is de Gavita IR 400W nu een dieptestraler of een breedtestraler? En weet er iemand misschien hoe groot het oppervlak is dat ideaal belicht wordt bij deze lamp? Ik heb mezelf er een aangeschaft maar ik betwijfel of ik er wel goed aan doe om deze in m'n SJ DR90 te hangen.. Swagggy
  4. @sensi life: Bedankt, met die termen kan ik zelf verder zoeken op het forum! Maar eh, laat die koolstofmat dan zo weinig lucht door? Wil liefst zo weinig mogelijk langs, boven, onder en rondom mijn tent hebben staan. Gewoon een koolstofmatje er tegen plakken neemt niet veel plaats in daarom spreekt deze oplossing mij nog wel aan. Heb een afzuiging van 500m³, krijg ik dan genoeg lucht door die matten gezogen denk je? @amnesia013: Dat is niet wat ik bedoel. Op die manier breng ik nu passief verse lucht in men tent, maar ik wil van die buizen af. Wat ik bedoel zijn de rechthoekige uitsparingen in 'insectengaas' onderaan je tent. Daar kan ik moeilijk een luchtslang door duwen vrees ik.
  5. Collega's, Iedereen die met een tentje kweekt heeft wel passieve luchtinlaten aan de zijkant van zijn tent. Diegene die je dan met velcro slabben kan afplakken. Ik heb zelf een SJ DR90, deze heeft 2 van die luchtinlaten. Ik heb momenteel de velcro slabben er nog tegen hangen, maar zou de inlaten dus graag gebruiken om verse lucht in men tent te trekken. Hoe kan ik dit doen, zonder lichtinval gedurende de donkere periode? Ik vind hier nergens iets van informatie over maar ik ben er van overtuigd dat er mede kwekers zijn die dit wel op een handige manier hebben verwezelijkt. Alvast bedankt Swagggy
  6. die 'rugpijnfilter' waar je volgens mij één mee bedoelt met carbon korrels..? wat is daar een goed merk van?
  7. ow, dezelfde avatar als een famous forumlid? Misschien beter effie veranderen On topic……. Probleem is opgelost, GS stuurt me een nieuwe bulb op.. alleen spijtig datk hun mail te laat gelezen had en zelf ook al een nieuwe was gaan halen
  8. oooi allemaal Na lang zoeken op het forum zonder resultaat heb ik maar beslist een nieuw topic aan te maken. moest hier al een topic over bestaan mag je die mij altijd even laten zien en hoeft hier niet verder op gereageerd worden! mijn HPS 400W werkt prima op mijn EVSA, maar de HPI-t 400W van Philips dus niet.. ik denk zelf dat het misschien aan de lampvoet zou kunnen liggen. Op de foto's kan je de lampvoet zien, hoort deze er zo uit te zien? Is dit de reden dat de HPI niet werkt..?
  9. @weetje fancontroller met thermostaat heb ik ook liggen hoor, weet alleen niet zo goed waar ik de thermo ergens moet hangen in me tent ter hoogte van me plantjes, in schaduw, in het volle licht? @messiah Heb er net alu-folie overheen gedaan, idd veel minder verdamping nu! @oude rocker Ik had me lamp opstaan voor de warmte , plantjes staan namelijk in een soort tuinhok. en hoezo zet je je lamp er dicht op, heb nu men HPS op 90cm hangen, wil hem nu elke dag zo'n 10cm verlagen tot 50cm. klinkt dat goed……..?
  10. Heb een afzuiger staan, maar die heb ik nog niet opstaan. moet ik dan maar eens doen.. zie net dat er al wel een aantal plantjes hun hoofd boven steken!
  11. @FrostyNugs Er zit veel lucht in de aarde, maar wat ik kan doen om de temperatuur te verlagen weet ik niet meteen. Ik zou mijn lamp wel naar 250W kunnen zetten, ik gebruik een gavita evsa dus dan zou geen probleem mogen geven toch?
  12. Hoi allemaal Enkele dagen geleden heb ik 6 zaadjes een kleine week laten ontkiemen in een glas water. Gisteren heb ik ze in kleine potjes met doorgespoelde lightmix geplant, de aarde was nog een beetje vochtig toen ik de zaadjes plantte. Ik heb de potjes in de schaduw van een 400W hps lamp in mijn tent gezet. de temperatuur is 32° in de schaduw dus ik schat dat de aarde ongeveer 28° is, wat volgens mij een goede temperatuur is. vandaag voelen de potjes al zeer licht aan, heb ze vandaag al enkele keren wat besproeit met water, met een plantenspuit. maar wat ik nergens op het forum vind is of de ontkiemde zaadjes nu natte, vochtige of vrij droge aarde nodig hebben?? en welke fouten heb ik gemaakt met het platen van men zaadjes? ik hoop dat hier iemand een duidelijk antwoord op, en dat ik m'n kweek niet verpest heb voor hij goed en wel begonnen is alvast dank!
  13. Wat was nu je eindgewicht eigenlijk? ben ik wel eens benieuwd naar, met die auto's
×
×
  • Create New...