Jump to content

9Tec97

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About 9Tec97

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. He, ik vroeg me eigenlijk af, is het mogelijk om een cooltube aan te sluiten op de 250 watt hps? Dit in verband met de oplopende temperaturen.
  2. Hardstikke bedankt voor alle reacties! Heb em al aangesloten en de rest in de tent gehangen, loopt allemaal perfect nu! Ik ben nu even een testdraai aan het doen om problemen te voorkomen midden in de kweek Zaden van RQS zijn gister al besteld en morgen de voedingslijn en medium halen Mvg, Tec.
  3. Zoals de titel al zegt, ik ben op dit moment bezig met het aansluiten van de 250 watt HPS. Een probleem ; Ik ben niet bepaald een man van de techniek en zou het niet bepaald mooi vinden als er vuurwerk ontstaat bij het aansluiten Dus even een paar fototjes, hoop dat jullie mij kunnen helpen en hier Excuses voor de mega fotos, verkeerde links van de upload gebruikt
  4. Ik kijk ernaar uit Elmo, zal je kweek zekers volgen Mvg, Tec
  5. Jongens, hou het vriendelijk.. even allemaal rustig doen .. Ik snap wat Speedy bedoelde, het kan in principe werken maar erg lang zal hij het niet volhouden. Baekelandt probeerd het vast ook alleen maar in goeie banen te leiden, laten we nu allemaal even een jointje opsteken en effe rustig genieten, ruzie genoeg op de wereld
  6. Met de oppervlakte van mijn hok zal scrog het beste werken dus dan word het Tneon, binnenkort even kijken of de locale kweekshop interesse heeft om de 250 watt HPS over te kopen, hij is nog gloednieuw en niet eens aangesloten
  7. Dat lijkt mij inderdaad niet heel verstandig dan, dan zal ik er een 100W VSA bij moeten bestellen.. Wat zal een betere opbrengst voor mij leveren? 2x75W Tneon of de 100W HPS?
  8. Beaker, kun je dat uitleggen?
  9. Wat zou je me dan aanraden om erin te hangen, Speedy? Afzuiging van 105m2 meegerekent en de grootte van de tent? Ikzelf denk dat dat een 100 watt HPSje word, 150 zou kunnen maar dan moet de afzuiging op 100% lopen (Dat is overigens geen probleem als het echt nodig is)
  10. He, ik zat zo eens even te denken.. Ik heb die 250 watt HPS nog steeds in huis liggen.. Is het mogelijk om daar een 100 of 150 watt hps bulb in te hangen? Mvg Tec
  11. Ik wacht tot nu toe nog steeds tot salaris binnen is aan het eind van april, ben de 28e ook nog jarig dus dat moet dan ook even gevierd worden Ik heb tot nu toe alleen een beetje moeite met de zaadjes uitkiezen omdat ik op een klein budget zit en de takjes van de strain goed buigbaar moeten zijn voor een scrog methode Tot nu toe valt mijn oog op de special queen #1, puur door de prijs en de vrij korte bloeitijd Trouwens ; Heeft een van jullie ervaring met http://www.growcenter-noord.nl/ ? Ze verkopen de Tneon voor een vrij gunstige prijs. Mvg, Tec.
  12. Even zien of ik er morgen bij kan zijn, ben iets eerder uit school dan Succes Doede!
  13. Haha, mooizo Vanavond de 2x75 watt bestellen en dit weekend naar de growshop gaan voor het medium en voedingslijn + zaden. Nog even een vraagje, ik ben dus een totaal newbie op het kweekgrond, en wil dus een biologische voedingslijn gebruiken om dat gezooi met PH te voorkomen. Biobizz is verkrijgbaar bij mijn locale growshop dus dit leek me een ideale optie, hiervan wou ik het BioBizz lightmix medium halen en biobizz groei 1L en bloei 1L ophalen. Hebben jullie enige ervaring met deze voeding en zal dit goed werken?
  14. Op deze foto nog steeds aangesloten met de stekker van de dvd speler
  15. Oke, heb hier een nieuw snoer liggen met fasedraad, nuldraad en aarde draad.. Ik ga ervan uit dat ik alleen het nuldraad en aarde draad moet aansluiten? wat doe ik met het fasedraad?
×
×
  • Create New...