Jump to content

HappieY

Members
  • Content Count

    128
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About HappieY

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

769 profile views
  1. Hmm heb ik dan bijvoorbeeld hieraan genoeg? https://www.desjop.n...-150m_/43/18627 1x Mini Fan Winflex 185m3 125mm Slang ventilator 16watt 1x Can-Lite 150m3 Koolfilter flens op maat 100/125mm 1x Flens kunstof 125mm tbv can 1500/2600/9000 SnelSlangklem 060 t/m 135 mm. Aansluitsnoer met platte stekker zonder aarde 1,5 mtr + Pvc wit slang 127 mm. p/m Per meter En dan pak je bijvoorbeeld een grote doos maak je in en uitgang erin en de slang hang je uit het raam? Alleen uitgang heeft een fannetje nodig toch? Aan de andere kant zie ik hier een tentje voor maar €26 : http://tuincentrumholland.com/nl/mammoth-lite/3164-mammoth-lite-micro-40x40x80-cm.html Is dat groot genoeg denk je?
  2. Mja het is meer mijn bange huisgenoot. Is namelijk midden in stad in een huurwoning. Gelukkig wel 4 hoog met geen bovenburen. En nu kweek ik nog alleen auto's alleen betekend dat voor mij dat ik dit jaar 4x moet gaan drogen. Eerste oogst is al binnen en de volgende is over 2-3 weken klaar en de volgende rondes zijn al bezig.
  3. Ik kweek alleen buiten maar vanwege de geur bij het drogen wil ik een droogtent kopen/samenstellen. Is dit bijvoorbeeld een goeie tent voor een aantal jaar? https://www.greensell.nl/a-22514587/complete-kweektenten-overzicht/droogtent-60x60x150-ds60-kweektent/#description Het gaat normaal max om 100 gram. Of raden jullie mij aan er zelf één samen te stellen?
  4. Denk dat je idd gelijk hebt. Ach dan maar op de normale manier verpotten .
  5. Ik heb een paar auto's staan die over een maandje geoogst kunnen worden. Nu ben ik al begonnen met het ontkiemen van nieuwe. Mijn plan was om de nieuwe eerst in een smartpot te zetten en daarna in de (grotere) potten waar de auto's instaan die bijna klaar zijn. Klopt het dat ik de smartpot dan niet hoeft te verwijderen en dat ie gewoon er door heen gaat groeien? Ik heb overigens deze zakken: https://www.praxis.n...nd-25cm/3266801 Zijn geloof nagenoege hetzelfde als de smartpots.
  6. Heb net 5gr ww gehaald en heb een enorme top gekregen. Nu denk ik schimmel te zien?
  7. Prachtige plant Ik zelf heb geen risico genomen en vandaag geoogst. Geen zin in rot. Als ik het goed heb rijpen de trichomes ook nog bij het drogen.
  8. http://motherboard.vice.com/nl/read/hoe-maak-je-geconcentreerde-
  9. En je bent de rot voor. Als ik de kweekverslagen doorlees heeft bijna iedereen al last van rot. Ik heb ook moeten oogsten.
  10. Haha ziet er goed uit! Bij nader inzien had ik hem misschien beter hier kunnen laten staan. Heb hier veel langer zon.
  11. Ben inmiddels een nieuwe begonnen en deze maar bij mij moeder in de tuin gezet... doet het opeens goed
  12. HappieY

    hh

  13. Denk idd een genetische afwijking. Hij zag er ook al vanaf het begin zo eruit. Ga een ander zaadje ontkiemen. Overvoeding lijkt mij stug, heb niet bijgevoed en de andere planten doen het goed op dezelfde aarde. De aarde is goed vochtig hoor. Bovenkant droogt altijd uit. Rook alleen wiet maar raak de plant eigenlijk nooit aan.
  14. Heb hier een hollands hope staan in all mix van biobuzz alleen hij ziet er wat slecht uit. De andere 4 planten die ik heb doen het gewoon goed op dezelfde aarde.
×
×
  • Create New...