Jump to content

Marvisio

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Marvisio

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nee dat lijkt denk ik door het licht ! Buiten wat bruine ?ongedierte? plekjes gaat hij wel goed (Als nitwit zijnde)
  2. Ziet er goed uit man ! En bedank voor die rolmaat er naast !
  3. Update ! 22-6 De plant is 95 CM dus flink wat gegroeid sinds de laatste update ! De kas is naar een maat van me gegaan aangezien mijn plant er niet meer in past, Afgelopen dagen heeft hij niet echt meer gegroeid maar denk dat het komt omdat hij nu uit de kas is (tempratuur verschillen) De Max temp is ook niet boven de 29 graden geweest en de minimale temp is op 11 blijven hangen Alleen heeftie een beetje plekjes op de bladeren, sommige bladeren lijken wel weggevreten te zijn. De kleine plant groeit niet bepaald hard maar dat komt misschien ook door het weer. Ik heb een paar vragen, Wat zijn die plekjes op de plant ? Wat kan ik er tegen doen ? (Dingen gelezen als anti-slakken? / Peper besproeien?koper? etc Is het een mannetje of een vrouwtje ? Als jullie kijken naar de groei/Oksels/ hoe vol de plant is etc ? Heeft namelijk ook nog geen "toppen" Ik hoop op wat feedback !
  4. Goede update ! Waar is de rolmaat ? Hoe lang zijn ze ongeveer nu ?
  5. Dat vond ik ook ja, De kas is er af aangezien het aankomende dagen mooi weer wordt, Dan kunnen ze lekker in de zon staan !
  6. Vandaag weer een week terug sinds de laatste update, Zoals jullie ook hebben gezien is het weer laatste (3) dagen goed geweest, en hebben me plantjes het ook naar hun zin gehad. m'n grote plantje is nu 52+ CM dus een krappe 14CM in een week ! Eergisteren een nieuwe lens voor m'n camera binnen gekregen dus wat betere foto's. En de baby ; 5.5 CM en woensdag uitgekomen ! De Temperatuur: max 50.2 / min 8.5 /gemiddelde 28.2 (Loopt een beetje uit door de kas)
  7. Mooie planten man ! Hoe hoog zijn ze ? En heb je ze getopt ? ze hebben zoveel vertakkingen !
  8. Mooi man even met die liniaal er naast ! Zo kan ik even pijlen hoe ik er voor sta als noob !
  9. Staat er een beetje triest bij zo in de regen, graadje of 18 gemiddeld vandaag. ook de auto anubis vandaag in een potje gedaan, aankomende week wordt het weer goed, dus gaat hij warm ontvangen worden ! Ook gisteren nog een slowmotion video gemaakt, Video !
  10. Een krappe twee weken niets laten horen maar m'n plantjes doen het nog ! Maar ondertussen was mn vershoudfolie stuk gegaan van mn kas dus heb een paar vierkante meter kasfolie besteld en weer wezen klussen en zo is hoe het er nu bij staat. Ook een metertje gekocht zodat ik kan kijken hoe warm het is in de kas, Het heeft een max van 37 graden en een minimum van 10 graden afgelopen dagen gehaald. moet alleen even kijken hoe hij precies werkt en hem weer kan resetten. maar wat ik wel weet is dat hij als een speer gaat afgelopen dagen. Hij is vandaag een kleine 25CM hoog en 27 breed. Ook heb ik twee weken geleden een zaadje gekocht online ! Die ligt te ontkiemen in een bakje water en binnenkort komt die er ook bij in dezelfde pot. het gaat om de : Anubis Auto - Pyramid Seeds Denk dat ik hem gewoon in dezelfde pot neer zet en dan maar afwachten. hierbij nog een close up;
  11. Schuif die er overheen als het kut weer is, hard waait en nu het snachts nog erg koud is. wanneer hij stukje groter is en het weer beter is dan blijft hij er gewoon af heb genoeg gaten in de pot ! Dus nu de natuur z'n gang laten gaan !
  12. Ik zit te twijfelen of ik kasfolie of noppenfolie moet bestellen, noppenfolie is betere isolatie maar volgens mij blokt dat ook het licht. Kasfolie wordt niet warm maar laat wel licht door.. Iemand ervaring er mee ? en wat raden jullie aan ?
  13. Ik zit te twijfelen of ik kasfolie of noppenfolie moet bestellen, noppenfolie is betere isolatie maar volgens mij blokt dat ook het licht. Kasfolie wordt niet warm maar laat wel licht door.. Iemand ervaring er mee ? en wat raden jullie aan ?
  14. Maar gewoon in de tuin groeit hij het beste lees ik altijd..... ???
×
×
  • Create New...