Jump to content

safke

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About safke

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. safke

    kweekje1 - DRII90

    DRII90 Shackzilla-madshack-Sugar Punch-Killing Fields-...
  2. Gegroet Wietforum! Dit eerste berichtje op het forum voelt alsof ik na 4 jaar eindelijk iets zeg tegen het meisje dat ik al jaren aanstaar . paar jaar geleden, heb ik zelf een eerste kweekje gehad. Een zelfgemaakte kast, alle electronica (250w HPS) zelf gezocht en de afzuiging, dat was een badkamerafzuigertje van de gamma, met een zelfgemaakte koolstoffilter (stofzuigerzak+koolstofkorrels). Mijn moeder mocht het weten (ben twintiger), maar het moest natuurlijk geknutseld lijken, dat verhaal ken je wel. :-) Uiteindelijk 1 keer gebruikt en een kleine 100g van een kastje van 50x100x150 (in scrog) teruggekregen, met een 250 wattertje. Hiervoor wil ik alle leden (zeker diegenen die hier toen al actief waren) bedanken! Zonder jullie (onbewuste) hulp was het nooit gelukt! Nu, na m'n eerste werkjaren, een verhuis (en nog eentje), heb ik dringend nood aan een nieuwe (of oude) hobby. Hier ziet ik dan weer. Dit weekend bestel ik dit van degrowshop.eu: De complete set bestaat uit: 1x Kweektent Secret Jardin DR 90 II 90x90x180cm 1x 400 ELT kit + Philips 400W HPS + spiegelkap. (hamerslag mogelijk) 1x Aansluitsnoer 2 meter 5x Aansluitsnoer 3x1.5mm2 1X G-tools Buisafzuiger 420m3 met fancontroller (klimaat beheersing) 1x Rhino 300m3 filter 1x Doos 5m combiconnect 127mm 3x Slangklemmen 60-135mm 1x Lamphangers tot 70KG 1x Thermo/hygro min/max meter 1x Tent clipfan 1x Davin 2 x 600W schakelkast (optioneel) De balast laat ik wel vervangen door een ugc evsa 400w. (de balast van van m'n oude 250w (toch een philips) begon soms harder te zoemen, dat vertrouw ik niet echt meer) Ook de schakeldoos komt er zeker bij. Dit lijkt mij een zeer interessante set om snel te kunnen beginnen.(Van uitstel komt afstel) Een poederblussertje zoek ik hier wel ergens (zal wel wat verzendingskosten besparen) Als ik m'n tentje geleverd krijg, zie je me wel bij de kweekverslagjes :-) Nuttige commentaar en kritiek altijd welkom! P.S. Blijven zaadjes van sannie 4 jaar lang goed in een donkere kleerkast?
  3. Ik ga voor de lamp van mijn toekomstig groeihokje (250w) naar de lokale electricien. Heeft ook een beetje "verkoopruimte". ze hebben ze niet in stock, maar bestellen ze graag, lamp 250w voor 36 euro. Maar dan heb je nog geen kap, vsa, socket,...
  4. goeiedag wietforum! kben een belgje en ga tijdens de kerstvakantie eindelijk eens werk maken van een kastje. Het zal wel maar een kleintje zijn. Het mag van mijn moeder, maar ik wil ze natuurlijk geen al te proffesionele indruk geven. Ben twee maanden geleden naar tilburg gereisd op zoek naar een growshop. Ben beland bij El Amigo (eerste die ik vond), waar ik dan ook zaadjes gekocht heb. Blijkt dat ze mij zaadjes hebben aangesmeerd voor een buitenplant, die ook nog eens groot word. Terwijl ik vermeld had dat ik binnen ging kweken in een kleine ruimte. (Gelukkig is mijn kennis door dit forum al heel wat verbeterd) Nu zoek ik nog een reflector, alle electronica kan ik hier in mijn dorpje kopen, bij de locale electricien, alleen kost een reflector met socket zo'n 150 euro! To the point: Ik zoek een goede growshop in Tilburg, waar ik een simpele reflector (met of zonder lamp) kan kopen.
×
×
  • Create New...