Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
cannabizznis

bijna ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen

Recommended Posts

Gouda - Bijna ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen

Gouda, 03-01-2011 • De politie heeft zaterdagavond 1 januari twee Gouwenaren van 35 en 42 jaar aangehouden bij een woning aan het Korte Raam op basis van de Opiumwet.

 

De politie had een melding gekregen over een vermoedelijke kwekerij in de woning en is daar gaan kijken. Op dat moment verliet één van de mannen net de woning met een vuilniszak met goederen die afkomstig waren van de kwekerij. In de woning werd een kwekerij aangetroffen die werd ontmanteld door de mannen. De kwekerij was in twee ruimtes opgezet met in totaal 430 potten. Bovendien bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. Het energiebedrijf doet hiervan aangifte. Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

 

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan

 

http://www.politie.nl/hollands-midden/nieu...hennepgouda.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites

""Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan""

 

fucking hell wat voor Nazi praktijken zijn dat !!! Aufmachen Sie Gestapo ist hier

The world is a bit sick and fucked up

My heart crys

Share this post


Link to post
Share on other sites

. Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank.

 

 

nou ook lekker, stinken we ook nog...

Share this post


Link to post
Share on other sites

naai je buurman anoniem, bel nu!.... sterker nog bromsnorren bellen zelf naar het nummer als ze niet goed concreet bewijs hebben om ergens naar binnen te gaan. stelletje flikkers dat jullie zijn en jij ook met je pet!!!

!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...