G®££ñ¥ 0 Posted January 23, 2003 Kwam daarnet ff dit tegen op het i-net vraag me af of dit helpt en of het wat uithaalt als je het doet en ook wist iemand dat dit kon en of hij het al gedaan heeft. In Denmark most people toast the tobacco, becurse of many reasons, here is 5 of them : 1. To clean the tobacco for Water, Nicotine and Tar. 2. Makes the tobacco to taste of nearly nothing (so you can taste the hashies better) 3. And you will never get a Nicotine-shock and get sick, when the tobacco is toasted real good. 4. The Pipe or joints will burn better and they will taste better. 5. Danish people like the taste of very good maroccan and will not spoile it with untoasted tobacco. Tips for toasting tobacco: Make a bowl out of silver-paper, put in some tobacco and toast it carefull and never burn the tobacco. Toast tobacco for about 20 secunds and do that many times. As you see some smoke is coming up from the bowl, thats the bad stuff we like to toast out of the tobacco. Toast the tobacco untill it gets dry and dont smell bad, then it's ready for use The right color of toasted tobacco is dark brown, not black!! You can also toast tobacco without open the cigarets. Toast the cigaret without burning the paper for about 20 sec. Then blow in the cigaret for 15 sec and some smoke will come out, do that 4-5 times and the tobacco will be toasted. This way needs a lots of practice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
duikerke 1 Posted January 23, 2003 wreed moeilijk vind ik da, ik heb mijne joint in de fik gestoken daarmee, maar het kan wel eens het proberen waard zijn, je tabak eerst roosteren. Ik persoonlijk ga er nog ni aan beginnen mijn tabak te roosteren, dat gaat de smaak van de tabak echt geen goed doen denki ik 8) :twisted: 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
G®££ñ¥ 0 Posted January 23, 2003 ik ga het morgen eens proberen denk ik, ik laat jullie wat weten. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bertje 0 Posted January 24, 2003 luckies (lucky strike's) zijn al "toasted" (kijk maar op de zijkant) "this proces includes the Lucky Strike proces: it's toasted!" Quote Share this post Link to post Share on other sites
bertje 0 Posted January 24, 2003 het staat dus op de zijkant van het pakje en niet op de sigaret zelf... 8) ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bertje 0 Posted January 24, 2003 voor degenen die iets trager zijn, :roll: :roll: :roll: .... of gewoonweg erg goede wiet hebben Quote Share this post Link to post Share on other sites
buikmans 0 Posted January 24, 2003 hmmm, ik ken het wel uit duitsland... op zich is het wel relaxed, al wordt je tabak er ook nog wel eens scherp van.. maar er zit wel wat in. In sigaretten zit ook een heleboel troep die je niet wilt roken: conserveringsmiddelen e.d.: vet chemische troep....die haal je er met roosteren ook uit... gewoon even proberen dus... met dat aluminiumfolie kan er weinig mis gaan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
h0rnet 0 Posted January 24, 2003 Praktisch idee, maar mij te veel werk. Aangezien ik op een avond wel eens een jointje of 15 draai (niet allemaal voor mij zelf natuurlijk) neemt dit te veel tijd in beslag. Ik gebruik sowieso altijd marlboro light, daar zit minder teer en nicotine in, hierdor proef je de tabak ook een stuk minder. Maar ik ga het toch eens proberen Quote Share this post Link to post Share on other sites
buikmans 0 Posted January 24, 2003 daarom doe je het ook altijd maar twee joints, en dan denk je: Ja dag, bekijk het maar.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted January 24, 2003 als ik het hoofd van die kerel in die 'tutorial' zie kan ik mee niet voorstellen dat het gezonder is maar ff serieus, ja ik kan me opzich wel voorstellen dat dit relaxt is, maar zelf koop ik atlijd een pakje winner extra extreem totaal onproefbaar mild shag wat ik dan uitsluitend voor jointjes gebruikt. en de hoeveelheid tabak die ik gebruik stelt sowieso niets voor, ik doe het alleen zodat het lekker fikt en daar heb je echt maar weinig voor nodig, verhouding wiet to tabak zal zo'n 25 op 1 zijn, en ik raad dat btw iedereen aan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
duikerke 1 Posted January 24, 2003 Ik stop dus definitief met proberen, heb al vijf sigaretten en 1 joint in de fik gestoken, hoe ze het doen is me een raadsel :roll: Ik rol met Tigra, vind ik buiten puur een goede vevanger niet superzwaar maar ook niet te licht :wink: Waarschijnlijk veel te ongezond, interesseert me niet veel eigenlijk :twisted: 8) :twisted: 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted January 24, 2003 heeft allemaal weinig zin........ de stoffen die je zo uit de sigaret roosterd, zitten ook in wiet zelf.....maar dan in een iets grotere hoeveelheid (ong. 40x zoveel) ..... en dan heb ik het niet over nicotine want er zitten nog veel meer stoffen in Quote Share this post Link to post Share on other sites
duikerke 1 Posted January 24, 2003 Tuurlijk, ongezond is het toch, ik trek het me niet aan hoor, dan weet ik toch al aan wat ik waarschijnlijk sterf 8) :twisted: 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
GreenGrower 4 Posted January 24, 2003 Ik gebruik sowieso altijd marlboro light, daar zit minder teer en nicotine in maar wel veel meer andere troep :? American Spirit schijnt de enige echte tabak te zijn waar nix aan is toegevoegd, deze is daarom ook wat droger dan gewone sjek. maar je moet maar kijken of je t lekker vind, k heb zelf t liefst helemaal geen tabak, anders 1/10 sigaret ofzo zodat ie goed brand. maar over t eigenlijke onderwerp: k zal t vanavond is proberen :wink: 8O laatz GG Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skiz 0 Posted January 24, 2003 het roosteren van tabac gaat niet ten koste van de smaak het gaat er zelfs milder door smaken wel lekker maar het vreet tijd en als je vaag ben dan laat je stteds die tabak pleuren ofzo ik vind het persoonlijk niet zo handig :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaNgLeR 0 Posted January 27, 2003 Mijn advies is een keer proberen en daarna niet meer kost veel te veel tijd in verhouden met wat je er mee opp schiet.. scheelt iets in de smaak minder sherp enzo maar daar houd het dan ook mee op in mijn ogen (tis dak nog nuchter was toen ik het deed anders had ik niks gemerkt denk ik!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lyp 0 Posted January 30, 2003 ik doe dit altijd al met mn joint. maar ik houd de joint niet in mn vlam maar erboven. en ik heb m meestal wel al aangestoken. ik doe het niet omdat dan alle stoffen eruit gaan die ik niet hoef te hebben ik gebruik het bij hele scherpe joints als je joint echt heel scherp is en steekt in je keel (eigenlijk niet meer zo heel veel last van tegenwoordig) maar als ik hem dan even een beetje verwarm NIET in de vlam houden maar erboven. dan smaakt hij veel zoeter. misschien is dit iets om te proberen? Quote Share this post Link to post Share on other sites
G®££ñ¥ 0 Posted January 30, 2003 ik verwarm meestal een joint met shit achter het rollen, smaakt hij lekkerd vindt en komt het blaadje goed strak. is veel lekkerder in totaal. (kort gezegd) Quote Share this post Link to post Share on other sites
duikerke 1 Posted January 30, 2003 ik begin er niet meer aan, heb er al verschillende joints mee in de fik gestoken!!! 8) :twisted: 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lyp 0 Posted February 2, 2003 nou hij smaakt echt lekker. de vlam hoeft er nog geeneens zo dicht bij te zijn en al helemaal niet erin te hangen. je moet gewoon een 5 of 7 cm erboven houden en dan een beetje omdraaien af en toe. dan lukt het wel ff offtopic ik zat een keer een joint te draaien. sjek lag er al in en wiet en tip. en iemand moest bijlichten met een aansteker. weet je wat die eikel deed. hij stak me vloei perongeluk aan. damn alles weg Quote Share this post Link to post Share on other sites