Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
SativaBelieva

Agenda

Recommended Posts

Heb je leuke tips? Wat ga zijn jouw plannen?

 

Hierbij de aftrap:

 

Ntjamrosie - Bulusoul

 

Vrijdag 27 Februari 2009

De Badcuyp - Noordpool

€8 - 23.00 uur

 

http://www.badcuyp.nl/

 

"Ntjamrosie is een onnavolgbaar zangtalent uit Kameroen. Zij combineert vanuit haar roots pop, jazz, soul en R&B waarmee zij van ieder conert telkens een swingende en overgetelijk opzwepende gebeurtenis weet te maken. Optredens van de Kamaroenese Ntjamrosie zijn altijd een belevenis op zich. Namen van de bandleden worden op een later tijdstip bekend gemaakt via onze website."

 

www.fabchannel.com/nl/ntjamrosie

 

Kyteman's Hiphop Orkest

 

Stik... uitverkocht...

 

Zaterdag 28 Februari 2009

Melkweg

€15 - 21.30 uur

 

http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?la...daitemid=110753

 

"Op de dag dat de toen 18-jarige Colin Benders zijn kamer in Utrecht-Overvecht betrok, startte hij met werken aan zijn debuutalbum. Tegelijkertijd stond hij op het podium met o.a. Relax, Krezip, Voicst, C-Mon & Kypski. Nu, 3 jaar later, zijn de eerste nummers van The Hermit Sessions vanaf 16 december via iTunes verkrijgbaar. Het completealbum ligt op 20 februari 2009 in de winkels.

 

Kyteman is de inmiddels 21-jarige trompettist Colin Benders uit Utrecht. Sinds zijn 5de levensjaar is hij in de ban van zijn instrument en besloot hij muzikant te worden. Hij studeerde jazz- en klassieke trompet aan het conservatorium in Den Haag, maar brak zijn studie af toen hij het gevoel kreeg dat zijn docenten zijn stijl teveel wilde dwingen. Op zijn 13de kwam hij terecht bij hiphop-formatie 6 Of Your Best Friends, waar hij rapper Paradox ontmoette. Daarna ging het hard en speelde hij onder andere met Voicst, Relax, C-mon & Kypski, de Amsterdam Klezmer Band en Krezip.

 

Ooit gestart om vette muziek te maken met huisgenoten Paradox en Reazun groeiden The Hermit Sessions al snel uit tot een monsterproject waaraan Colin dag en (vooral) ‘s nachts werkte. Een modern kluizenaarschap met niets anders dan een laptop, huiskamerstudio en zijn huisgenoten die de rol van ‘grote broers’ vervulden. Steeds meer MC's werden uitgenodigd om hun bijdrage te leveren en zo ontstond in 3 jaar een plaat met 10 MC’s en zangers: Blaxtar, BangBang, Unorthadox, Paradox, ReaZun, MasterSurreal,

King Jule, Double G, Omar Soulay en GMB.

 

Zo groeide in een kale huiskamer met alleen een matras op de grond The Hermit Sessions: een album dat de visie van Colin op het leven en hiphop weerspiegelt: optimistisch, muzikaal en grensverleggend. Een album vol invloeden uit klassieke muziek, jazz, reggae, electro en rock en dat toch klinkt als een geheel. Van de rauw pompende elektronische rock van ‘U-Town University’ of de in het Frans gerapte ‘Une Seule Fois’ tot ‘No More Singing The Blues’: The Hermit Sessions nemen je mee naar het volgende level in Nederlandse hiphop!

 

Kyteman’s Hiphop Orkest is een project van productiehuis ON, 100% Halal en EHPO.

 

Kytemans hiphop orkest is uitverkocht in de Melkweg. Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor de show op donderdag 12 maart in Tivoli, donderdag 19 maart in Doornroosje en voor de show op zaterdag 25 april in Patronaat."

 

Dan maar naar op donderdag 12 maart naar Tivoli... of op zaterdag 25 april naar Patronaat...

 

http://www.kyteman.com/

http://www.myspace.com/kyteman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q-Dance: Promo · Sound System Command 21 maart 2009

 

In Qontrol · 25 april 2009

 

Awakenings · Anniversary Weekend 1997-2001 special 11 april 2009

 

Emporium · The myth of the Incas and Mayas 30 mei 2009

 

Free Festival 10 years anniversary weekender! · Harder Styles 6 juni 2009

 

Free Festival 10 years anniversary weekender! · The Club Styles. 7 juni 2009

 

DefQon 1. Festival · 13 juni 2009

 

Sensation · Wicked Wonderland 4 juli 2009

 

Dance Valley 2009 · 15th years anniversary 11 juli 2009

 

Pleasure Island · 25 juli 2009

 

Mystery Land 2009 · 29 augustus 2009

 

 

Zo, dat zijn ze wel voor dit jaar.

Deze feesten ben ik 100% zeker bij.

Hier en daar zal ik tussendoor nog wel een feestje meepakken.

Meestal Hemkade, of een HMH feestje ofzo (XQlusive o.i.d.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.zino.nl/agenda/zino_classixs_pr...ty_10_years.htm

 

Zondag 1 maart preparty 10 years zino

 

http://www.zino.nl/agenda/10_years_afterclub_zino.htm

 

En ook uiteraard de 10 jarige party zelf ook

 

;) Fijn weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow defQon... mooi alle parties op een rij... ik ben allang niet meer op zo'n massaal feest geweest... gisteren bij Ntjamrosie waren enkele tientallen toeschouwers... erg intiem... na de show heb ik nog even met de zangeres gekletst... wat een schatje...

 

Hey blow, misschien is het wel handig om ook de stad te noemen... niet iedereen kent zino...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor alle vuurwerkfreaks.

 

13/20 maart Fallas Valencia Lekker veel vuurwerk mascleta's, mascleta nocturna en niet te vergeten de Castillo's. :verrygood Viva Ricasa

 

9/11 Juli Pyromusikale Berlin elke avond 3 shows van 20 min op muziek en Hanabi shells tot 24inch (60cm) van ca 65 kilo het stuk. ;) Deze mag je niet missen.

pyromusikale

 

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Qontrol · 25 april 2009

rai amsterdam.

 

ben er ook

zal me hompi shirt aan doen XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor de oude rockers onder ons...

 

Letz Zep

 

Zaterdag 11 April 2009

Amsterdam - Melkweg

€18 - 21.00 uur

 

http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?la...daitemid=106476

 

"Letz Zep wordt beschouwd als één van de beste Led Zeppelin coverbands ter wereld door critici én Led Zeppelin fans en heeft wereldwijd al voor grootse publieken gespeeld, als ware ze de legendarische band zelf.

Zelfs Led Zeppelin frontman Robert Plant is weg van de band. "I walked in, I saw me!", was de reactie van hem na het bijwonen van een concert van Letz Zep. Het leidde tot een uitnodiging voor Letz Zep om te komen spelen op de release party van de nieuwe Led Zeppelin verzamelaar ‘Mothership’. Het moet een rare gewaarwording geweest zijn voor de voormalig Led Zeppelin voorman om de band zó natuurgetrouw covers van de voor velen beste rockband ooit te zien spelen. Alsof hij met de teletijdmachine van professor Barabas linea recta teruggestuurd was naar de hoogtijdagen van de formatie. Zanger Billy Kulke lijkt zelfs als twee druppels water op Robert Plant in z’n jonge dagen.

Vanavond zal de coverband de vroege songs spelen, zoals Led Zeppelin dat ook op hun recente reunieconcert hebben gedaan in de Londense 02 Arena. Boze tongen beweren dat een concert van Letz Zep beter is dan een Led Zeppelin reünie ooit zal zijn. Kom kijken en oordeel zelf!"

 

9/11 Juli Pyromusikale Berlin elke avond 3 shows van 20 min op muziek en Hanabi shells tot 24inch (60cm) van ca 65 kilo het stuk. ;) Deze mag je niet missen.

pyromusikale

 

Cool... misschien ben ik dan in Berlijn...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kyteman's Hiphop Orkest

 

Kytemans hiphop orkest is uitverkocht in de Melkweg. Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor de show op donderdag 12 maart in Tivoli, donderdag 19 maart in Doornroosje en voor de show op zaterdag 25 april in Patronaat."

 

Dan maar naar op donderdag 12 maart naar Tivoli... of op zaterdag 25 april naar Patronaat...

 

http://www.kyteman.com/

http://www.myspace.com/kyteman

 

Extra concert op 13 maart in Tivoli is ook al uitverkocht... er zijn alleen nog kaarten voor de Effenaar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rauw @ klinch met Slagsmålsklubben

 

Vrijdag 13 maart

Amsterdam - Melkweg

€15 - 23.00 uur

 

The Max: live: Slagsmålsklubben (Djur and Mir, Stockholm) / Joost van Bellen (Rauw, Amsterdam) / The Walk & Rogerseventytwo (Rauw, Amsterdam) / VJ 00KAAP

Oude Zaal - hosted by Little Sexmachine: Wannabe A Star (Little Sexmachine, Amsterdam) / live: Lando Kal (San Francisco) / Boemklatsch (Boemklatsch, Utrecht)

 

"Op deze editie van electro/crossoverfeest Rauw komen de supernerds Slagsmålsklubben de Max op stelten zetten met hun stuiterende bliepjeselectro. De Oude Zaal wordt gehost door Little Sexmachine.

 

Om het voorjaar alvast fiks in te luiden heeft Rauw besloten een super frisse energieke line up neer te zetten: dat wordt weer springen en headbangen tot je erbij neer valt. Grote naam is dit keer Slagsmålsklubben uit Zweden, daarnaast staan Roger Seventytwo & The Walk, en (terug van weg geweest) Joost van bellen achter de cd spelers. Slagsmålsklubben is een zes mans groep uit Zweden, die al 8 jaar bestaat, maar waar we eigenlijk nog maar weinig van gehoord hebben in Nederland. Wel, daar gaat nu rigoureus verandering in komen. Ze hebben al 3 albums op hun naam staan en hun live reputatie is ongeëvenaard. Zes super nerds die totaal losgaan achter die synthesizer bakken vol heerlijke electropop meets klere herrie. NIET TE MISSEN!

 

Van Bellen is bezig zijn 25ste jaar als dj tot het uiterste uit te buiten en kan en mag geen steekje laten vallen. Hij heeft beloofd na een kort intermezzo weer Rauw te laten klinken zoals het hoort: vuig en ruig, vernieuwend en verassend, smerig en opzwepend als nooit te voren. Van Bellen was een dikke maand met het internationale mode circus mee op pad, met shows voor onder andere Diesel tijdens fashion week New York en in Parijs voor Viktor & Rolf. Hoog tijd om weer eens alle remmen los te gooien voor onze eigen jubilaris, je bent gewaarschuwd.

 

Rogerseventytwo & The Walk openen de nacht, ze zijn steeds vaker te zien op Rauw, en draaien dan ook als een tierelier en zijn op de hoogte van alle laatste coole muziek. Nederlands saaiste dj duo? Wat een onzin!

 

Natuurlijk zal er weer een spetterende editie van Little Sexmachine in de Oude Zaal zijn, met dit keer naast resident Wannabeastar het veelkoppige überhippe Boemklatsch! collectief, die afgelopen december al de boel volledig aan gort hebben weten te blazen. Live staat Lando Kal uit San Fransisco op het Little Sexmachine toneel. Al met al een super frisse line up waar de spaanders vanaf gaan vliegen.

 

Let op: ook vvk via www.beatfreax.com/ticketshop, www.meubelstukken.nl en Zipper (Huidenstraat 7)"

 

http://www.smk.just.nu

 

http://www.myspace.com/slagsmalsklubben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...