Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
suffie63

Dertig Procent Automobilisten Onder Invloed Van Drugs In Menen

Recommended Posts

MENEN

 

Dertig procent van de bij een verkeersactie in Menen gecontroleerde bestuurders bleek onder invloed van drugs aan het stuur te zitten. Dat zegt commissaris Stefaan Vannieuwenhuyse van de politiezone Grensleie (Menen-Wevelgem - Ledegem). Het parket van Kortrijk trok van de overtreders het rijbewijs in.

In de nacht van zaterdag op zondag voerde de politie van de zone Grensleie voor een derde keer een grootschalige verkeersactie uit. Daarbij focuste men vooral op de uitgaansbuurt in Menen.

 

Van de dertig staande gehouden voertuigen bleken negen automobilisten onder invloed te zijn van onder meer cannabis, heroïne en cocaïne. Van de negen betrapte bestuurders hadden er acht de Franse nationaliteit.

 

Agenten vonden ook in twaalf voertuigen sporen van onder meer cannabis, cocaïne, heroïne en een mix amfetamines-geneesmiddelen. De politie nam negen xtc-pillen, wat speed, blokjes hasj, een matrak en een boksijzer in beslag.

 

"De resultaten tonen dat we een blijvende inspanning moeten leveren om hardleerse bestuurders er op te wijzen dat rijden onder invloed van drugs en alcohol niet kan", aldus de commissaris.

 

Bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe 30% :P

 

Ik heb er lang geleden nog gewoond (niet ver van de bekende discotheek :P) en weet hoe die controles eraan toegaan... Ze staan nog geen 2 straten verder en enkel kleine renaultjes volgepropt met fransen worden eruit gepikt, bij wijze van spreken...

 

Bedankt om te laten weten suffie, maar echt objectief is dat cijfer niet. Moesten ze net voor de discotheek staan zouden ze er 100% van mogen maken, heeft niets met de regio te maken, enkel de discotheek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...