Jump to content

Rem

Full member
  • Content Count

    347
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rem


  1. Het gaat erom dat je je stroomaansluiting bloot hebt liggen!!!! En das verdomd gevaarlijk.

     

    greetz sijp

     

    De meeste lampen kappen hebben het kroonsteentje blootliggen. Zover ik weet is Ajust de enige die dat niet heeft. Het zou idd veiliger zijn als hij netjes binnen zit, maar me andere kappen ligt ook alles bloot.

     

    Die vleugelmoer kan ik idd maar een halve slag draaien, standje vast en los. Ik snap dat je bedoeling goed is en dat stel ik ook op prijs :verrygood


  2. Wil ech nie lullig doen hoor, maar heb je genoeg zekeringen in huis?

     

    En ik zou een brandblusser bij de hand houden.

     

    sluit nou ff die aarde binnen dat kastje aan kerel. ff langere vleugelmoer er in en hoppa?

    Snap nie dat je voor zoiets simpels zo veel risico wilt nemen.

     

    greetz sijp

     

     

    Ik heb al 3 keer gezegt dat er GEEN aarde aansluiting op zit.

     

    Die vleugelmoer is ergens anders voor om de lamp hoogte te stellen, en die vleugelmoer kan je niet losdraaien.

     

    De aarde is toch gewoon op de kap nu bevestigt, en heb zelfs adereindhulsjes gebruikt.


  3. die normale kappen hebben het kroonsteentje ook buiten hangen, dus daar zie ik niet zo'n probleem in.

     

    Ik heb niks dichtgekit ofzo, en het kapje laat ik open. Helaas is er in het kapje geen aansluiting mogelijk voor aarde. Jammer dat je zelf moet gaan kloten, anders had ik het wel netter kunnen doen.

     

    Het is een 2,5 mm2 draad, en die passen vaak lastig. Ik heb ze zo uit de oude kappen gehaald, en ze daarin gepropt. Dat had netter gekunt, dat geef ik toe, maar ze zijn goed vast gedraaid.

     

    Met een adjust belicht ik 1.20 bij 1.20 en haal 500 gr de lamp. Toppen aan de zijkant zijn even groot als onder de lamp. Ik betaal geloof ik rond de €75 euro de lamp en vermoed dat het namaak is, maar dat terzijde


  4. hoi rem goeie knuppels heb je daar.wat kost het, en wat is de dosering wat die aan geeft op welke ec kom je uit.zonder toevoeging van normaal voeding.en jebruik je ook pk 13/14 nog of laat je het achterwege.

     

    Ik weet niet exact wat het kost, maar goedkoop is het niet. Ik gebruik 1 ml de liter en geef het max 3 weken mee en geef in die tijd 1 x 2 ml de liter. Ik gaf geen pk13/14 mee, omdat ik had begrepen dat het niet hoefde. Uit me hoofd gaat de EC naar 1.1 als je 1 ml de liter gebruikt.

     

     

    Staat er een website op de fles???

     

    Geen website niks, en ook weinig tot niks op internet over te vinden.

     

    Foto-RCZ674Z8.jpg


  5. Mijn eerste oogst met Abscis Bloeistimulator is in zicht, nog paar dagen :P

     

    Ik kan waarschijnlijk nu al zeggen dat ik dit blijf gebruiken. Toppen zijn keihard, en blaadjes in top van plant worden bruin van de hars wat ik nog nooit heb gezien. IK weet HEEL zeker dat dit me record gaat worden.

     

    Foto's ga ik maken vlak voordat ik ze omhak ... :D


  6. Ik DENK nu ff zelf als rechter zijnde ( niet voor geleerd :verrygood )

     

    Als jij geen koolstoffilter hebt, niet je ramen afgeplakt hebt, niet stroom pikt, door erkend installatieburo hebt aangesloten, geen voeding voor hennepplanten hebt staan, belasting betaalt als je het verkoopt en KvK nummer hebt, je buren ervan af weten en jij kan dit allemaal in betrouwbare taal uitleggen, dan heb je kans dat ze het laten staan.

     

    Anders denk ik toch echt dat ze het onaanemelijk vinden als je zegt dat je er tomatenplanten had staan.


  7. Rem, dan win je in hoger beroep toch... Wie weet kweek je wel tomaten toch ? Als je nog stammetjes hebt staan is het een simpel testje...

     

    Kees.

     

    Ik hoop voor je dat je advocaat ook zo denkt dat je tomaten hebt gekweekt, en hoger beroep voor je wil aantekenen. Ga hier niet vanuit, tenzij je de kosten zelf betaalt.

     

    De rechter voor de gek houden dat lukt je echt niet. Ik denk zelf dat hij in de lach schiet als jij daar staat in de rechtbank en jij zegt dat er tomaten hebben gestaan. Dat neemt hij aan als onwaarschijnlijk.


  8. dat een overdruk beter was wist ik niet

     

    Klinkt leuk maar werkt niet in praktijk tenzij je een hok in een hok hebt. In begin moet je zorgen dat ze helemaal geen lucht krijgen, zo houd je de LV hoog. 1 X per dag de afzuiging even aandoen is voldoen, en daarna die LV weer ophoog krijgen.

     

    Al zou je als ze aangeslagen zijn met overdruk werken, dan komt dus aan alle kanten van je hok lucht eruit. Dat houd in dat die ruimte waar het hok staat ook warm word, en daar overdruk ontstaat. Die ruimte zal vochtig/muf en warm gaan worden met schimmel tot gevolg.

     

    Als ze eenmaal gaan ruiken, dan is met overdruk werken helemaal lastig. Dan moet je de ruimte waar het hok staat voorzien van een afzuig installatie met koolstoffilter. Allemaal extra werk voor wat ? Wil je graag dat je planten extra co2 hebben, koop dan een co2 installatie.


  9. Vanaf dag 1 moet je wortelstimulator meegeven en je gehele aarde nat maken. Al de aarde geen water krijgt, gaat de aarde niet leven, dus vanaf dag 1 de gehele bovenkant nat maken.

     

    Voorgroeien in kleine potjes en daarna overpotten in 11 liters in dezelfde ruimte heeft geen voordeel, alleen maar nadeel.

     

    Als je 1 lamp aandoet in de nacht word dan de temperatuur te warm ? Als je afzuiging op vol staat, dan zal je LV ook erg laag zijn. Ze kunnen best 29 graden aan, als de lv dan maar minimaal 70 % is.

     

    Met een plantenspuit bovenkant aarde besproeien is prima, maar lijkt me sneller gaan als je er 500 ml is 1 x over heen gooit. Dan hoef je daarna voorlopig niks meer tegeven, hooguit het stekken plugje nog een keer in het begin.

     

    Vreemd dat je GS geen EC meter heeft, lijkt me dan slechte GS

     

    Succes verder


  10. Wietplantage verraden door hert

     

    In het Zwitserse Trient hebben de autoriteiten een wietplantage opgerold, dankzij een stoned hert. Het dier viel al een tijdje mensen lastig, viel kalm in slaap op de openbare weg en was gewoon huizen en winkels binnen te dringen. Naar aanleiding van het wazig gedrag van het dier stelden boswachters een onderzoek in, het hert werd gevolgd en men stuitte op een plantage. Na een tijdje posten kon men twee dorpelingen aanhouden toen ze aan de oogst wilden beginnen.

     

    BRON@

     

    www.waarmaarraar.nl


  11. Ik heb altijd roestplekken, heb het nog nooit anders gehad

     

    Mocht je het na andere leverancier nog hebben, probeer is Bio-Bizz All-mix

     

    Ik had voorheen ook roestplekken, maar na overgang op die aarde, heb ik er geen last meer van. Zou kunnen dat het toen ook aan mijn stekken lag, al lijkt me dat wel sterk.


  12. ik gaze gelijk even wat geven

    met wat blad stimulator erin

     

    Ik denk dat je hier bedoeld wortelstimulator.

     

    LV omhoog brengen, en eerste keer je gehele bovenkant aarde nat maken.

     

    Nu voordat de lampen aangaan sproeien met lauw water, 1 lamp aan, zowel inlaat als uitlaat uit ( als temp dat toelaat ) dan komt het goed.

     

    Geen voeding geven

     

    Succes verder

×
×
  • Create New...