Jump to content

Grafer

Members
  • Content Count

    261
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Grafer


  1. ....Als ik hier en daar de opbrengsten lees is dit beduidend hoger dan bij mij..........

     

    Staar je niet blind op al die verhalen. 90% is gebakken lucht dus niet indicatief.

     

    Aan de voeding licht het echt niet. Kijk even naar de temp en je luchtverversing. Dat is vele malen belangrijker dan de voeding van eender welk merk.

     

    Wellicht geef je teveel vocht in combi met te weinig verse lucht en te hoge temps :-( 1000m3 voor 1200 watt zou net moeten werken, maar als de inlaat te klein, of de circulatie is niet ok , heb je al een probleempje.


  2. .....Om de kernactiviteiten van het WietForum te kunnen behouden wordt steeds binnen het bestuur van WietForum gekeken of aanleidingen bestaan om en hoe te handelen om de organisatiestructuur of technische structuur te kunnen behouden en verbeteren.

     

    hmmm...vraagje, wat zijn nu eigenlijk de kernactiviteiten van het Wietforum ?

     

    De tekoopsectie;

    De aard van de onderneming achter de banner is voor verantwoordelijkheid van de onderneming zelf.

     

    yeagh right :o Klinkt als, we plaatsen alles als er maar betaald wordt. Heb je nog een bannerplekje voor m'n pro Fitna site ???

     

    ...Voornamelijk om de commerciele belangen van de te koopsectie duidelijk te splitsen van de belangen het WietForum is besloten de sectie op te heffen.

     

    Kijk das duidelijk :P Wietforum heeft het geld gezien :D

     

    Ten aanzien van de ruil in Cannabis zaad;

    ... Daarbij moet het belang van het collectief zowel als de individuele belangen in het oog worden genomen.

     

    Zou fijn zijn als jullie het belang van het collectief zouden volgen. Voorlopig zie, en lees ik alleen maar "eigenbelang".

     

     

    Mocht naar aanleiding van het hierboven weergegeven nog vragen zijn, zal het WietForum naar het beste vermogen antwoorden.

    AS Grow

     

    ..belang belang en belang. Tsja AS Grow, ik zou eigenlijk wel eens willen weten hoe groot dat "belang" van Wietforum is ? Ik bedoel wat zijn de maandelijkse banner, shop en neveninkomsten gerelateerd aan het forum ?? Ik snap dat het een vervelende vraag is, maar verwacht wel een antwoord naar "beste vermogen".

    Groetjes :)


  3. ...........zo had ik zelf op grond ZONDER voeding bij te geven ook droog 28 % van het nat gewicht(schoon)

     

    Misschien als je in week 3 begint met uitdrogen :specool Percentages worden met de dag gekker :tu :tu :( :P :tu

     

    ..... geen afzeiken maar gewoon een kwestie van nuchter realisme.

     

    Over realisme gesproken. Ik zie zowaar mensen flessies kopen van € 80,- en vervolgens vragen hoe je e.e.a in de bloei krijgt :P

     

     

     

     

     

    M.A.W.

     

    Je zou kunnen stellen dat mijn z.g.n natte gewicht al lager is dan bij iemand die tot het einde water geeft.

    Ofwel, dat het al droger is dus als ik begin met knippen.

     

    Misschien wat voor de volgende test. Voedt tot het einde en kijk wat je dan droog overhoudt :verrygood

     

    Droogzetten in de laatste week is eigenlijk ook raar. Waarom zou je de dame de broodnodige voedingstoffen en vocht onthouden in de laatste en beslissende week ?? Ze doet juist zo haar best om nog wat van haar korte leventje te maken. Geen vent en ook al geen vocht meer.


  4. Verschilllen zullen ook ongetwijfeld aan de watergift liggen. Hydro is toch anders dan aarde en zal meer vocht opnemen. Ik voed ook tot de laatste dag. Heb er een hekel aan om slappe blaadjes te knippen en dat gaat ook niet in een trimmer.

     

    Kennelijk houden de aarde kwekers rond de 25% drooggewicht over en hydro rond de 20%. Ik overweeg om maar over te stappen, dan maar pijn in me rug.


  5. Grafer,

    Wat loop je nou eeuwig te zeiken over die 27% , als Tok zegt dat hij dat heeft bereikt wat is dan jou probleem hiermee ? ?

     

    Mijn probleem is dat die 27% wordt verklaard dankzij gebruik van de Plagron voedingslijn.

     

    Heb je m'n foto gezien met die 3 zakken + een beetje op die weegschaal ? Je zou bij 27% van het natgewicht meer dan een hele zak extra overhouden. Geloof je het zelf ??

     

    Tijdens de beurs zit ik in de Alpen, dus moet je uitnodiging helaas voorbij laten gaan, maar schroom niet. Als je er de kracht voor kunt vinden dan kun je hier rustig de uitleg van je labjongens neerzetten. Ik (en met mij velen) ben/zijn erg benieuwd naar de wetenschappenlijk onderbouwde argumentatie van de labjongens. Tot dan geloof ik het verder wel weer :no

×
×
  • Create New...