Jump to content

mystical-shiva

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mystical-shiva


 1. Wat ik wel een mooi systeem vind om water te geven op deze schaal is een eb en vloed systeem. Je maakt als het ware een grote bak 10 cm boven de grond. Met een opstaande rand van ook ongveer 10 cm plaats hier de vijverfolie in. En je hebt een enorme deense bodem. Hier kan je zo al je potten inzetten. Maak in de hoek een klein plekje dat wel gewoon tot de vloer komt hier kan je een dompelpomp plaatsen, om je bak leeg te pompen. Dan een 1000 liter vat erbij en je kan hem zo volpompen. Regel dit goed af met tijdklokken en je hebt een systeem dat weinig onderhoud en tijd vraagt. Kost even wat tijd om te maken maar je kan er lang plezier van hebben. Een tip voor het maken van je bakken gebruik een laser. Als kweekmedium geef ik de voorkeur aan cocos gewoon een simpele A+B voeding met booster en knallen maar.

   

  M.V.G Mystical-Shiva


 2. Mijn bestelling combi meter

   

  -===================================================->

  Bestelnummer: 20082314>

  Gedetailleerde pakbon: http://growshop.wietforum.nl/account_histo...id=20082314>

  Besteldatum: zaterdag, 23 augustus 2008> >

  Artikelen> -===================================================-> 1 x pH/EC Continue Meter - Gro chek HI981405n (0715) = ?213,00> 1 x Thermo / Hygro meter (min/max) (1012) = ?13,50>

  -===================================================-> Sub-Totaal: ?226,50>

  Bezorging via pakketdienst (Pakketbezorging aan huis): ?9,00> TAX/BTW 19.0%: ?37,60>

  Totaal: ?235,50> > Verzendadres> -===================================================->

   

  Hoop hem zo snel mogelijk binnen te hebben 2 maanden zonder meter is ook niet alles.

   

   

  M.V.G Mystical-Shiva


 3. Ik had eens een vraagje over ene bestelling die ik 2 maanden geleden heb gedaan. Deze is nog steeds niet binnen maar wel al betaald. Ik heb ondertussen al 10 emails gestuurd maar krijg geen antwoord als ik naar het telefoon nummer bel is die altijd in gesprek. Weet iemand van het forum mischien hoe ik contact kan krijgen met de shop. Nou lees ik hierboven wel dat het pas is overgenomen maar na 2 maanden begin ik het toch een beetje beu te worden.

   

  mystical-shiva


 4. Hennepkwekerij ontdekt in Gelderse brug

  Uitgegeven op vrijdag 29 februari 2008 om 12:55:40

   

  (Novum) - Wietkwekers hebben geprobeerd een plantage aan te leggen in de kilometerlange Prins Willem Alexanderbrug tussen Echteld en Beneden-Leeuwen. Medewerkers van Nuon stuitten vrijdagochtend op de hennepkwekerij in aanleg tijdens een zoektocht naar een storing in een tienduizendvoltkabel, zegt een woordvoerder van de stroomleverancier.

   

  De kwekers probeerden stroom af te tappen van de hoogspanningskabel. Daardoor raakte die beschadigd en zat een deel van Echteld donderdagavond enige tijd zonder stroom.

   

  Volgens de Gelderse politie stonden er nog geen planten in de holle ruimtes, maar lag er potgrond en 'al het ander benodigd' materiaal voor een hennepkwekerij. De technische recherche heeft onderzoek gedaan en de eigenaar van de brug, de provincie Gelderland, is op de hoogte gebracht

   

  Echteld_hennep_685780h.jpg


 5. De politie heeft woensdag in

  Kloosterzande een grote, professionele

  hennepkwekerij met 6000 planten

  ontmanteld.

   

  De politie spreekt van een zeer grote

  kwekerij. De straatwaarde van de oogst

  zou 2,5 miljoen euro zijn.

   

  De kwekerij, gevestigd in een loods

  aan de Hulsterweg, werd ontdekt na een

  tip uit de buurt. In verband met de

  vondst is één man aangehouden


 6. Ik ben niet opgepakt hoor. En weet ook waar ik aan begin. En voor de stroom heb ik een groot rad gebouwd met 1000 ratten erin aangezien die er toch genoeg rondlopen in nl. Wilde alleen even kijken hoeveel kuub afzuiger en inblaas ik ongeveer nodig heb. En of er iemand mischien nog tips heeft. Stekken staan altijd voorraad drooghok enzo is er ook al. Foto's komen er zeker als we gaan beginnnen met het bouwen van het hok. En wat is er anders aan 21 lampen dan 8. Je planten hebben nog steeds dezelfde behoefte. Als je ze allemaal evenveel liefde geeft komt het allemaal goed.


 7. Hoi heb hiervoor altijd een kotje met 8 lampen gehad en weet wel hoe ik dat moet aanpakken maar heb nu een hele grote ruimte en zou het graag eens met 21 lampen proberen. Het aansluiten van de elektra is niet het probleem, maar het is meer hoe groot zou ik mijn ruimte maken. Ik zat zelf te denken aan 3 rijen met 7 lampen en dan tussen iedere rij een halve meter om te lopen. Als ik normaal zou rekenen zou ik ongeveer 10000 kuub moeten afzuigen maar mijn ruimte is 3 meter hoog en kan er ook nog een stuk loze ruimte bijmaken waar geen lampen of planten staan, hierdoor kan mijn ruimte meer warmte opnemen. Zat zelf te denken aan een 6000 kuub afzuiger met een 3000 kuub inblaas. Om te kweken wou ik houten bakken maken van 10 cm hoog met vijverfolie erin. Zo kan ik makkelijk en snel water geven. De stekken zouden in 7,5 liter potten komen gevuld met cocos met a+b voeding van canna. Brand maar los met wat jullie anders en beter zouden doen.

   

   

  groeten mystical-shiva


 8. Jammer maar helaas maar het is voorbij. Mijn kotje is opgerold. Gelukkig ben ik zelf niet opgerold door die blaauwe stakkers maar baal er wel enorm van. Eindelijk denk je dat alles goed gaat komen en dan gebeurt dit. Ga wel opzoek naar een nieuwe locatie zodra deze gevonden is begin ik weer met posten. Deze hobby is gewoon veels te leuk om mee te stoppen. Heb van de rondes die ik heb gedraaid ontzettend veel geleerd en dit is eigenlijk wel het belangrijkste. Vond het ook altijd erg leuk om reacties op het forum te lezen. Zal ook zeker wel wat rond blijven spieken in andere topics. Hier kan dus een slotje op.

   

  groeten mystical-shiva


 9. Zo naar een paar weekjes lekker vakantie te hebben gehad was het weer tijd voor een nieuwe ronde. De vorige ronde was niet echt een succes. maar beter als de keer ervoor dus we boeken vooruitgang. Deze ronde gaan we voor volledig biologische voeding met Rhizosys Mycorsys + Rhizosys Bacto. De voeding is van biozz. De oude aarde heb ik 15 cm afgegraven en daar is verse mix van b'cuzz aarde met wormenmest en batmix opgekomen. De stekjes staan er nu 4 dagen in en zijn allemaal lekker aangeslagen helaas wel een paar overleden dames. Laat ze nu nog 3 dagen groeien en dan ga ik ze toppen dan nog paar daagjes bijkomen en kunnen ze gaan bloeien. Geef ze nu iedere dag een sproeibeurtje met alleen vismix had de aarde al goed ingewaterd met bio-grow en wortersimulator.

   

  Foto=IKUZONSJ.jpg

   

  Foto=TSKCC3TC.jpg


 10. Alles ligt ondertussen al 2 weken om en het was weer een dikke tegenvaller. We hebben ongeveer 1/3 van de dames weg kunnen gooien omdat deze niks meer zijn geworden. Het eindresultaat was dan ook een magere 1040 gram. Maar we gaan gewoon weer verder zaterdag nieuwe aarde, schimmels en bacterien kopen en dan gaan we maar eens op de biologische manier proberen hopelijk gaat dat beter.


 11. maar waarom is het dan alleen bij de voorste planten. Dus eigenlijk de kant waar het water de bak in gaat. Want er zijn er ook bij die het wel gewoon goed doen. En denken jullie dat dit nog goed gaat komen of gaan deze planten gewoon dood zonder een top te bouwen. Ik was van plan deze gewoon langer te laten staan zodat ze toch konden afbloeien of is dit geen mogelijkheid. volgende ronden gaan de slangen er uit en gaan ze op de manier van rataplan erin. Vind het raar dat het aan de voeding ligt heb gewoon netjes mijn ec opgebouwd. En vorige rond heb ik ook gewoon met deze voeding gedaan.


 12. Even geen foto's kunnen maken want mijn zus was weg met de camera. De dames hebben er nu 8 weken bloei opzitten. Geef vanaf vorige week alleen nog maar afgezuurd water met enzymen. De bladeren zijn ook al flink geel aan het worden. Er staan ook een paar rare dames tussen die het nog steeds niet goed doen deze hebben heel veel bladeren maar bijna geen toppen?.

   

  Hier staat ook zo'n rare in het midden helemaal de lucht in geschoten en bijna geen top

  Foto=O4FZJK36.jpg

   

  aansteker naast een top maar de foto is niet echt duidelijk

  Foto=UQGQ6OTO.jpg

   

  topje

  Foto=NHCVRX6X.jpg

   

   

  dames waar geen toppen aankomen, de bladeren bij deze planten zijn ook helemaal nog niet geel.

  Foto=JUL7SIDD.jpg

   

  Nog eentje met een hele rare bladvorm.

  Foto=CBWFWAUM.jpg


 13. Ik denk niet dat ik echt veel knipwerk ga hebben aan deze dames ze zijn erg klein gebleven en de meeste hebben maar 1 grote top gemaakt. En nog even over die folie die zo bol staat, dat komt door de isolate want die zit gelijk achter de folie en niet door de afzuiger. Dit hokje is ook maar snel in elkaar geknutsteld en wordt in de toekomst nog wel eens verbouwd.


 14. Weer een weekje verder de foto's iets later dan gepland maar dat kwam door de zomerse dagen. Ze staan nu 6 weken en 3 dagen in de bloei. En de toppen zijn lekker aan het uitzetten. Wel is de schade van de ph schommeling goed te zien maar hier is helaas niks meer aan te doen. Geef nu water met ec 1.7 ph 6.0 weet alleen niet wat de ph waarde van me grond is. Zal de volgende keer wel foto's maken als de lampen uit zijn want deze zijn niet echt duidelijk.

   

  Foto=VHJGXHJS.jpg

   

  Foto=3HS8WWV3.jpg

   

  Foto=U8OSUGE3.jpg

   

  Deze willen niet echt goed bloeien denk dat dit komt omdat het kacheltje teveel op die dames was gericht.

  Foto=KAQEKZO3.jpg


 15. Weer een weekje verder maar wel wat tegenslagen gehad. De ph meter wilde leren duiken maar werd hier een beetje ziek van waardoor hij niet meer alles goed kan meten. Daardoor grote ph schommeling gehad en wat bruine vlekjes op de bladeren. Ook is de fancontrol voor de 2e keer doorgebrand heb geluk gehad dat ik er optijd bij was en weer niet alle dames zijn overleden. Had nog wel speciaal gevraagd of die afzuiger toch echt wel op dat kastje kon en dat was geen probleem. Nu is het dus ook een beetje klote met een tijdklok op de afzuiger, om de temp enigzins onder controle te houden. Morgen naar de gs om andere dimmer en iets om de ph van me grond te meten zodat ik dat weer recht kan trekken. De dames zijn wel wat gegroeid maar niet zoals het hoort. Wat is het toch moeilijk om het 10 weken goed te laten gaan, zou er bijna stress van krijgen.

   

  Foto=URDPR7WJ.jpg

   

  Foto=PNSHJCOA.jpg

   

  Foto=AWTCQ8NF.jpg

   

  op deze foto zie je ook dat de bladeren wat naar beneden hangen

   

  Foto=7THQMY7J.jpg


 16. Vind dit zelf ook heel raar. Het kan ook komen doordat ik in de eerste week veels te veel water heb gegeven omdat mijn tensiometer niet diep genoeg zat, en daardoor niet alle stekken lekker zijn aangeslagen. Of het ligt aan de stekken, want voor de rest is er niet echt iets misgegaan. Zal het de volgende ronde wel zien.

×
×
 • Create New...