Jump to content

9lives

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 9lives


  1. Zoveel keus in opkopers heb ik helaas niet, de meesten die ik ken runnen een kleinschalige koffieshop en zitten vol of betalen momenteel niet meer als 3.8 voor soorten die voorheen gingen voor 4.5 - 5. En voor growshops zijn mijn partijen te klein om wat aan te verdienen. Het wordt tijd om de schoolpleinen af te schuimen met zakjes van een gram! :likken:

     

    Hier in BE wordt makkelijk 5(.5) betaald hoor. De prijzen gaan hier omhoog en al zeker als het om mooie kwaliteit gaat. :P

    • Like 1

  2. Ik lees al jaren mee op dit forum zonder of met account veel kweekverslagen gevolgd,namen vergeten natuurlijk

    En veelste laat zelf met kweken begonnen vind ik nu achteraf.

    Voelt dat ik de toffe tijd ben mis gelopen.

    En door de nieuwe regels zijn mensen meer underground gegaan denk ik...

     

    Het laatste grote growverslag / bouwverslag wat ik heb kunnen vinden is van http://www.wietforum...er/42221-koala/ ouwe Ketser!

     

    Of deze

    http://www.wietforum...-in-wonderland/

    Dit is toch wel een droom opstelling heet niet voor niks "the wonderland" setup.

     

    Jammer dat je direct ziet dat er bepaalde middelen tegen spint gebruikt worden soort korrels op de bladeren van de toppen wat helaas in de toppen beland en ja je koopt t .. je rookt t. Denk niet dat t gezond is :P

    Voor de rest kicken hoe deze personen het allemaal aanpakken.

     

    En hoe veilig is dit forum eigenlijks in de tijden 2006/2007 zie je Admin Moderators op dingen reageren op alle vragen amtwoorden en dingen regelen verplaatsen van topic's mensen corrigeren, wie regelt nu dit echt.?

     

    Prachtig verslag van Koala zeg!

    • Like 1

  3. Ja, genoeg foto's staan er. Maar foto's waarop jij een een teveel aan licht zou zien niet (persoonlijk). Buiten misschien die drie kanjers dan gerekend, wat ook mij normaal lijkt mij als je de hoogte verschillen ziet tussen de andere. :) Daarom dat ik sprak van erg minieme tekorten op vlak van dat ze het daarom minder doen dan de rest. Wat niet is als je de grootte van de toppen vergelijkt


  4. Zal straks ff check thx maar de vorige keer had ik het wel rot en trok die blaadjes van de zijkant er zo uit was deze keer niet bij die bruine toppen.

     

    Kan beginnend rot zijn, en dan trek je inderdaad die blaadjes er nog niet zo uit. Na 2-3 dagen, als het rot zich verder ontwikkeld heeft, dan zou dat wel moeten lukken. Indien het toch rot is (en zo ziet het er toch uit).

     

    Voor de rest erg mooi kweekje! Proficiat highpatroon. :)

×
×
  • Create New...