Jump to content

TheGanjaMan

Full member
  • Content Count

    693
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheGanjaMan


  1. He, jakkes.. Daar ben je mooi klaar mee... Alle rot eruit snijden, zsm... (echt beter te veel weg dan iets laten zitten) en maar hopen dat het probleem daarmee is opgelost,, en natuurlijk... NOG MEER afzuigen.... om te zorgen dat het niet terug komt in deze laatste week.. Dat zou jammer zijn, het ziet er verder prima uit, toch?

     

    Grtz, TheGanjaMan

     

    succes met de verdelgen van de toprot...


  2. Complimenten! Mooie opzet, goed verslag...

     

    In de jaren 90 ben ik op deze manier begonnen met kweken... Niet echt de "easyest way" om te starten, maar als je t goed doet, haal je fantastische resultaten...

     

    Je zult nog problemen krijgen met het gewicht van de toppen, als de stelen niet stevger worden dan zoals ze er nu uitzien... Maar ik kan me natuurlijk verhgissen... (ik las ergens in je verslag dat je ze niet te hoog laat worden, en alles eraf knipt onder de vierde vertakking...kan goed of slecht uitpakken...)

     

    Maar heel veel succes, ik houd je verslag zeker in de gaten...

     

    Grtz,

    TheGanjaMan


  3. Hé hallo mr.stuc.

     

    Mooie grote toppen heb je geoogst. Ik zie dat jij ze helemaal kaal hebt geknipt? Ik (bewust) niet. Mijn theorie hierachter is dat het blad wat droogt, gelijk ook nog een beetje de toppen beschermt.

    Mijn ervaring is dat de weed wat zachter van smaak is, als je het blad laat zitten. Maar of het ook werkelijk zo is, dat weet ik niet. Ik denk dat ik met mijn 9 geoogste planten misschien ietsje meer opbtrengst heb, dan jij met jouw 2 planten. Dus... goed gedaan jochie....

     

    Veel plezier nog me de verdere afwerking, en natuurlijk met roken van je zelf geteelde weedje, vast beter dan die afgeklopte zooui uit de gemiddelde koffie-shop. Ik kom er niet weer, in elk gevasl de eerst komende maanden niet.

     

    Groeten, en ben benieuwd naar je volgende verslag

     

    TheGanjaMan


  4. Dit zijn smakelijke freebees hoor :wub:

    Hier ga je volop van genieten, veel succes met oproken

     

    greetz sannie

     

    De El Monstre's ze zien er goed uit.. Zijn een beetje boven de lamp uitgegroeid, eigenlijk alleen de laatste weken goed in het licht gestaan. De toppen (onder de hoofdtop) zijn heel mooi, en zien er idd zeer smakelijk uit. Ze ruiken ook goed. Ik ben heel erg benieuwd hoe ze sttraks zullen smaken als ze goed droog en geknipt zijn..

     

    Bedankt voor je reactie

    grtz, TheGanjaMan

×
×
  • Create New...