Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/20/2019 in Posts

 1. 1 point
  wel even de metadata verwijderd en een vpn opgezet zit in week 2 nu richting de 3, kenner quiz vraagje, welk soortje denk je te zien? Nog wat aanvullende info, ze staan op autopots, ben beetje eigenwijs geweest door dit keer alleen cocos bricks te gebruiken zonder dit met 50% perlite te mixen, daardoor zijn een stuk of 15 planten niet goed aangeslagen en verzopen de wortels door dat de cocos te zwaar en te nat werd en net niet lang genoeg had voorgegroeid, ec zit nu ongeveer op 2.2 met dutch pro, dat is ook het enige wat ik zal geven waarschijnlijk... ben niet zo van de boosters en hulp middelen, ik kijk vooral naar de kleur van de plant en hoe die zich thuis voelt..
 2. 1 point
  ja hangt v/d hoeveelheid lampen af. Er is is wel een dag en nacht functie die gebruikte ik eerst maar moet even kijken hoe dat ook alweer zat als je het wilt weten. Hier paar foto's van het eind resultaat, zal komende week nog even paar updates doen over het originele topic. De eerste is blue gelato en de 2e gorrila zkittelz.
 3. 1 point
  set up 123 watts ledstrips stealhtkast 12/12 want das met een perpeleumkweek altijd zo . links de ma/pa apelijm rechts hypro amnees de ma voor na het zaad gaan ! aantal zaden liggen te koelen en gaan morgen twee dagen in de week .
 4. 1 point
  hi motherflowers ! nix nog niet bovengronds in de closet . saai leven bestaat voor 65 % uit wachten dus tis niet raar.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Je ziet niet zo veel maar er gebeurt van alles! Lekker bezig @Collie Weed, ben benieuwd hoe de kruising gaat worden, ik hou je in de gaten Gr, X
 7. 1 point
  leuk man, binnenkort nog een lamme aap er bij
×
×
 • Create New...