Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2020 in all areas

 1. 2 points
  De GG staat nu 8 weken en 4 dagen. Ze dikken lekker aan. Ik wilde jullie de foto's niet onthouden. Groetjes Kluns
 2. 1 point
  Beste kwekers! ik ben Mark 37 jaar, en ga dit jaar proberen om eens een mooi kweek verslag neer te zetten. Met foto's en de hele mik mak. Ik heb de volgende soorten. 1 strawberry haze 1 og kush 2 early skunk 3 fat banana Ik heb ze vandaag in kokos grond gezet, hier heb ik nog wat biobizz premix en plagron super worm doorheen gemixt. De plantjes zijn net 3 weken oud. En nu maar hopen op een goede zomer met veel zon. Updates volgen!
 3. 1 point
  Daar zijn we weer met een korte update, na een dikke week gewacht te moeten hebben op m’n ph- dan toch eindelijk binnen gekregen. (Altijd prettig die webshops die beloven de volgende dag te leveren en dan een week niks meer laten horen ) gelijk het water maar naar de juiste waarden brengen. Ik heb vorige week de bakken met voeding gevuld en gedurende deze week door laten lopen. Resultaat zonder de ph- was een ph waarde van 8.1 met ec 1.1. Nu afgezuurd tot ph 5.9 en ec 1.2. Zojuist gelijk de gorilla Glue zaadjes in het water gedaan om te ontkiemen. Dus op naar de volgende stap Wat foto’s voor de sfeer zijn altijd leuk
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Zelfde stekken maar ik zie wel dat de een sneller klaar is met rood licht. En aan de grootte mankeert er ook niks.
 7. 1 point
  Nee, de totale warmte blijft gelijk. De 'wet van behoud van energie'. Energie kan niet verloren gaan. Het enige dat verandert is dat de warmte van de led sneller aan de omgeving afgegeven wordt. Maar de hoeveelheid warmte blijft gelijk.
 8. 1 point
  Doe ik dat iig alvast goed he @Xaim De een wat meer dan de ander, maar het lijkt er op dat de planten de smaak te pakken krijgen en beginnen te groeien. Nieuwe scheuten van na het toppen beginnen het ook op te pakken.
×
×
 • Create New...