Jump to content

kolski

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kolski

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 01/01/1974

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Randstad Zuid
  • Interests
    Bowlen, plantjes en in mindere maten Blowen
  1. ik ga denk ik maar verduisteren.... want er is nog steeds geen teken van bloei te ontdekken. Maar gaat het echt om de 12/12 cyclus? Volgens mij beginnen de meeste planten te bloeien als een nacht langer dan 8 uur donker uur is.
  2. @ groeneketchup: Nee, nog niet, maar dat klinkt inderdaad heeeuuulll interessant en als een leuk projectje!
  3. Hallo allemaal, Al sinds jaar en dag is mijn bijnaam Kolski. Ik ben aan mijn 5e decennium bezig en woon in de randstad. Eigenlijk blow ik zelf amper meer, maar heb dat wel jaaaaaren gedaan. Maar aangezien ik alles aangaande planten interessant vind, vind ik wietplanten dus ook bijzonder interessant. Helemaal omdat er zulke specialistische kennis in ons mooie kikkerlandje aanwezig is. Vol interesse lees ik bij vrienden wel eens een artikeltje her en der en aangezien ik dit jaar zelf 3 bloedmooie vrouwen (tenminste, vind ik dan) buiten heb staan en daarbij tegen een vraag aan liep (zie forum "Outdoor vragen beginners") dacht ik dat dit een mooie gelegenheid zou zijn om een account aan te maken.. Dus bij deze! Any questions? Stel ze gerust. Groet! Kolski
  4. Oeps... will do! Even zoeken waar dat zit Dat geeft de burger moed! Dank je!
  5. Hallo Allemaal, Aaangenaam, ik ben kolski, al sinds jaar en dag. Ik bendeze topic begonnen om de volgende reden: Dit is de eerste keer dat ik dit serieus doe: Ik heb dit jaar drie gefeminiseerde skunk #1 planten van een gerenommeerd bedrijf . Ik heb deze halverwege maart laten ontkiemen en de eerste 1,5 maand heb ik ze binnen gehouden, achter het raam. Tijdens de warme periode in mei heb ik ze buiten gezet, zonder problemen. Ik heb 1 plant getopt en twee planten de hoogte in laten gaan. Dit is zeer voorspoedig verlopen. De getopte versie is een dikke 1,50 hoog terwijl de niet getopte versies een kop groter zijn dan ik en ik ben 1,90 m. Een dikke 2 meter dus. Echter, het is nu 1 augustus en er zijn amper sporen van bloei te bekennen. Wel een paar vruchtbeginsel haartjes hier en daar, maar dat is al een maand zo en dat worden er niet meer. Voor de groei heb ik bijgevoed met Canna Vega en toen ik verleden maand de vruchtbeginsels ontdekte ben ik gestopt met de Vega en overgestapt op Canna Flores. De planten zien er volgens mij gezond uit, maar ontwikkelen dus geen bloei. Ik heb wat links naar foto's hieronder bijgevoegd . Kan ik hier iets aan doen? Of is het gewoon het tekort aan zon van de laatste maand? Het zijn immers planten die het het best doen bij een Mediteraan klimaat. Any tips? Ik hoor ze graag!
  6. maar de meeste voedingsschema's gaan uit van planten onder lampen. Je bepaalt zelf wanneer je de plant laat bloeien. Hoe doe je dat dan als de daglengte dat voor je bepaalt? Ga je dan pas bloeivoeding toevoegen als ze bloeien, of doe je dat eerder?
  7. kolski

    kolski

    plantjes van kolski
×
×
  • Create New...