Jump to content

S65AMG

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About S65AMG

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja maar, is mijn wiet nu gespoeld of niet?
  2. Ik heb een topje laten verbranden en zag geen geknetter of zwarte rook. Ook komt er niets af van de toppen als ik ze wat klop op een schaaltje. En om eerlijk te zijn, de slechtste wiet die ik ooit heb gehad kwam van een bekende en de beste ooit kwam van onbekende. Dus die theorie houdt niet altijd steek. Maar op zich heb je gelijk.
  3. Nou dat is dus allemaal niet. Mooi groene kleur en de toppen blijven stevig. Zoals het hoort. Beter microscoop aanschaffen? Maar daarmee kun je ook niet alles uitsluiten, een teveel aan voeding vb. ga je daarmee niet oppikken, of wel?
  4. De wiet lijkt me toch helemaal droog, en dan zou het gewicht er ook onder moeten lijden. Terwijl het nu naar mijn gevoel zelfs iets te licht is, ik heb zelden een mooier gevulde zak gekregen. Dus ik ik denk niet dat het vocht is. Ook die buitenwiet had eerst 2 weken gedroogd en dan nog 6 maand gecured in pot. Valt er uit de as iets af te leiden? Ik las over olie achtige substanties bij openwrijven maar daar merk ik niets van. Idealiter is die mooi wit/grijs en makkelijk af te kloppen maar heb al wiet gehad waarvan ik 100% zeker wist dat die onbewerkt was die toch zwarte as gaf.
  5. Beste leden Vorige week heb ik een partijtje Jack Herrer gekocht. Op het eerste zicht was alles goed, toppen zagen er mooi uit en er was een penetrante geur. Maar als ik er een van rookte dan was het toch niet perfect. De as was redelijk zwart en de joint ging te snel uit naar mijn gevoel. Voor de rest kan ik niets van zeggen, er zijn geen "knisperingen" zoals je dat bij bewerkte brix weed kunt vinden. De smaak is goed, zelfs na halverwege (heb altijd gehoord dat het meestal goed zit als een joint halverwege nog lekker smaakt) Ook qua volume is het zeker ok, het is niet zo dat 1 topje al 5gr weegt en de zak zat echt stampvol. Dus bewerken voor gewicht te vermeerderen is het volgens mij niet. Ik denk eerder aan teveel voeding/niet flushen. Ik heb zelf ook een buitenkweekje gedaan en die wiet daarvan geeft ook zwarte as. Enkel dat voortijdig doven van de joint doet me zorgen baren. Dus als iemand een idee heeft wat dit zou kunnen zijn? Sowieso haal ik daar geen wiet meer, maar wil wel weten of ik alles moet weggooien of niet...
  6. Ja vroeger was Den Haag écht top, en soms nog. Maar de laatste tijd... prijzen naar omhoog en kwaliteit naar omlaag. Dit mis ik trouwens wel aan wietforum, een actuele stand van zaken over welke shops nog goed zijn en welke shops bagger durven verkopen. Het gaat hier bijna altijd over kweken maar niet iedereen kan of wil dit doen.
  7. De manier waarop geen idee maar de as was zwart en moeilijk af te kloppen Dit kwam toen van de Fly 2 in Den Haag maar heb nog andere verdachte wietjes gekregen in Cremers en Greenhouse.
  8. Beste leden Waar zijn er in NL nog goeie shops te vinden? Vroeger was Den Haag een goeie plek maar laatste tijd ook veel bewerkte wiet te vinden... Hoor veel goeds over Leiden maar zelf nog niet geweest. Iemand nog suggesties?
  9. Zitten daar coffeeshops die de moeite zijn? The Pink ken ik wel maar voor de rest..
  10. Ik zou nog eens een shoptour willen doen. Welke steden lijken jullie het best; Haarlem, Den Haag of Utrecht?
×
×
  • Create New...