Jump to content

Jongentje

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jongentje

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het leek echt op zwart dus heb de plant omgehaald en hangt te drogen Wat zou ik zo'n beetje kunnen verwachten? 15 gram ongeveer?
  2. Bedankt voor de informatie. Blad wordt geler, maar het lijkt alsof sommige stukken blad zwart wordt. Hoop dat de trichomen niet zwart zijn. Ik hoop dat ik wat duidelijke foto's heb gemaakt. Laat maar weten wat jullie denken
  3. Heb 1 kamer tot mijn beschikking, zolang de lucht niet door het hele huis heen gaat. Ik ben van plan de hele plant op te hangen. Voorderest luchtvochtigheid en donker komt dan wel goed en temperatuur zou ook wel rond de 20 graden zijn. Had gelezen dat het beste is tussen de 15 en 20, daar misschien nog een tip voor, misschien een ventilator?
  4. Bedankt voor de reacties. Ik heb geen voeding gebruikt, alleen water gegeven. Het is voor mij de 1e keer namelijk. Ik ga dan vanaf nu geen water meer geven. Ben benieuwd naar het resultaat.
  5. Bedankt voor het bericht. De soort weet ik niet. Hier foto's. Ik vind het nog niet zulke dikke toppen. ik denk zelf bijna klaar of al klaar?
  6. Beste mensen, Mijn autoflower staat nu zo'n 10 weken. Vorige week dacht ik dat hij einde deze week geoogst kon worden. Heel veel bloeiharen waren al bruin en verschrompeld. Onderin zitten al gele bladeren. Maar nu lijkt het alsof er steeds nieuwe witte bloeiharen bij komen. Is dit niet goed/ gebruikelijk of juist beter zelfs ? En kunnen bruine haren ook nog van kleur veranderen?
×
×
  • Create New...