Jump to content

Ingoqnitosaus

Members
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Ingoqnitosaus

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nederland
  1. Ik had vorige week een dag rust gegeven met wateren, en toen had die hem gort droog getrokken, vanaf dat moment ben ik weer rustig aan wateren. en elke dag is de grond toch goed droog, 4 centimer diep wel licht vochtig. zal vanaf vandaag even stoppen met wateren en in de gaten houden hoe die hierop reageerd.
  2. Mijn water zuur ik aan tot 5,9 en geef al een week nog maar 1keer water per dag en toevallig een paar uur na de lampen Zoals ik hierboven al aangaf lijkt het er allemaal toch niet beter op te worden nu ik weer ben gaan voeden. Ben een beetje radeloos op het moment. Heb even wat foto's gemaakt zal deze uploaden. ik wacht even met voeden en of water geven tot een reactie op de foto's
  3. Gisteren ben ik gaan voeden met 1,2 het lijkt er vandaag alleen op dat er weer heel veel uit eindes krom zijn gaan krullen. en sommige bladeren zijn wat verfrommeld. Zal ik maar gewoon weer even gaan spoelen?
  4. De groei zit er aardig in, ze lijken totaal geen problemen te hebben met de krullen, veel bladeren zijn donker groen, alleen de nieuwe zijn wat licht van kleur. Ik ben een paar dagen geleden begonnen met 1,0 EC terra bloom. denk dat ik moet gaan ophogen naar 1,4 ik zat met de critical kush namelijk al ruim op 1,4 in deze periode.
  5. Ze zagen er vandaag al wat rustiger uit, had vandaag express geen water gegeven in afwachting van wat antwoorden. nachttemp is nu 20 en dag 28. aangezuurd naar 5,8 en power roots weggehaald. zal even een update geven morgen of overmorgen hoe ze hierop reageren
  6. kwam bij dezelfde leverancier vandaan, hij zij dat het precies hetzelfde was. toch maar niet meer doen dan! prijs wat even veel dus daar heb ik het niet voor gedaan, bezuinig op niks Maar heb vrij rap overgepot dus constant verse bodemvoeding aangeleverd miss toch iets teveel dan. De power roots is ook een soort mest, zal ik deze even eruit laten en alleen 6,0 ph aangezuurd water geven?
  7. Een nieuwe ronde gestart, nu een OG Kush sessie. Toch loop ik tegen een probleempje aan die ik even in de groep wil gooien. Hoopte dat het vanzelf zou bijtrekken maar helaas! Heb 5 planten onder een 600watt HPS staan Temp Dag 28 Temp nacht 18 LV: 44 Kweek op potgrond waar volgens de medewerker weer een week voeding bij in zou zitten. Deze zakken zijn helaas blanco de vorige variant was wel anders. <- ter info Zit nu in week 3 van voorgroeien op 18/6 Geef Terra roots en zuur het water aan naar 6,6 De voeding die uit het water erbij komt is 0,6 EC ben 2 keer overgepot binnen een week en ben daarom nog niet begonnen met voeden. Wou dat dit weekend gaan starten op 1,0 EC Echter! hebben de plantjes wat gekrulde bladeren en sommige hebben gele puntjes zoals op de foto te zien. ze zitten nu in 24liter potten waar ze 1 liter per dag of 0,5L soms als ze in de ochtend nog redelijk vochtig zijn Geef dus wel in 2 giften sochtends/savonds Nu dacht ik eerst dat het medium te droog was, maar nu ik wat meer geef zie ik geen verandering Mijn vraag is dan ook, dit lijkt toch niet op ondervoeden? anders zou ik nu al moeten beginnen. Of is de voeding van de grote pot misschien teveel ?.... vorige keer geen last van.. De lamp hangt 60cm van de top van de plant af Waar komen zij iets tekort?
  8. Gisteren ben ik lekker heel de middag zorgvuldig aan het knippen geweest ! even geen omkijken meer naar en maar even minimaal 2 weken laten hangen
  9. Ben direct begonnen met spoelen. Plantjes zien er prachtig uit, ben heel voldaan tot nu toe, alles ziet er rustig en goed herfstachtig uit. Had een loop gehaald met 4x vergroting daar kon ik de trichomen niet mee zien, toch maar een 12x vergroting loop gehaald nu zie ik dat alles melkachtig is en een paar stukjes helder, maar zelfs daar twijfel ik of het milky is. Zie nog niet veel amber, heb 1 trichoom gespot op een top die amberig is Hoe reageren de trichomen erop als ik ze zou omhakken en op ze kop zet? gaan ze nog iets door of stopt het proces direct?
  10. Ah! vandaar helemaal correct! Zal gelijk eens een microscoopje optikken. Wanneer zal ik stoppen met voeden? Heb vandaag nog voeding meegegeven
  11. Heb even foto's gemaakt, kan even niks aan het licht doen:) maar meerendeels begint toch egt amberig te kleuren vooral van de lagere toppen.
×
×
  • Create New...