Jump to content

Idroj

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Idroj

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sorry jongens, trek je maar niks van mij aan, ben gestopt met blowen en mis een beetje zelfbeheersing, had samen met een maatje van me 3 maanden gelden nog 3500g onder 6x 600w, verder geen klachten over gehad van de shop, onder mijn 400w pak ik meestal 350g, Nee dat is geen gram per Watt maar kom steeds dichter.
  2. Vast.. Houd je mond lekker als je niks nuttigs te melden heb, heeft je moeder je dat niet geleerd.
  3. Ik kweek zelf al een tijdje, maar voorheen altijd met stekkies, dat gaat perfect en pak meestal een gram per watt, ben best wel een perfectionist en dat pakt meestal goed uit, heb dit meenerendeels gedaan met het advies van een ervaren kweker, echter heeft hij zelf ook geen ervaring met zaad, heb blijkbaar op de verkeerde site's en bij de verkeerde gs informatie ingewonnen, want veel van dit lees ik voor het eerst, ze hebben nog maar een keer fertex meegekregen en de afgelopen dagen dus alleen maar afezuurd water, gaat met 4 van de 5 al een stuk beter nu, bedankt voor de hulp.
  4. Ja zo voel ik me er ook over, was ook nog niet van plan er een einde aan te maken, heb al uren met ze door gebracht om maar te zorgen dat de waarden goed blijven, vind de reacties alleen vrij negatief. een van de zaailingen heeft een volledige looping gemaakt en probeert zo weer omhoog te komen, dat kan toch niet goed zijn, daarom baal ik zo, en fertex is geen varkensmest http://a63.tinypic.com/2czavcp.jpg http://a68.tinypic.com/282qjo7.jpg http://a67.tinypic.com/f9pm4i.jpg http://a65.tinypic.com/124ezox.jpg http://a64.tinypic.com/28lgkrm.jpg
  5. Heb de proseed en fertex bij de growshop gehaald, fertex mag volgens de aanwijzingen meteen bij eerste bovengrondse ontwikkeling meegegeven worden, proseed is alleen voor inweken. Ik heb zeker informatie ingewonnen voor ik begon, waarvan het meeste advies van de growshophouder, maar ze lijken mij ook niet meer te redden, volgende keer beter, toch bedankt
  6. http://a67.tinypic.com/1r5k5z.jpg http://a67.tinypic.com/14900l.jpg http://a66.tinypic.com/33urjn7.jpg
  7. Beste mensen, Ik zit met mijn handen in mijn haar, dit is mijn eerste keer vanuit zaad en het gaat niet heel lekker. Het gaat om zilverhaze en ze staan nu een dag of 5 in de kokos, behandeld met proseed en fertex onder 150w nu op 20cm (begonnen op 45cm), water afgezuurd naar 6,3 temp en lv schommelen tussen de 20/28c 40/70%, na een dag ontkiemen konden ze al de basis in en een dag later prikten ze allemaal al omhoog, sinds dien gaat het heel langzaam en hebben ze nog steeds hun koppie omlaag (op een na) en sommige een volledige krul, wat gaat hier mis? Bij voorbaad dank, Jordi Hoe voeg ik foto's toe?
  8. Ik heb 4 autoflower plantjes, de 3 dag dat ze buiten staan krijgt er een al bruine haren, hoe kan dit? Ik kan geen foto's uploaden?
×
×
  • Create New...