Jump to content

Lex.

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lex.

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 11/19/1996

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Maar ik hoef dus geen actie te ondernemen als bijvoorbeeld wortelstimulator toe te voegen? Gewoon zo laten en kijken wat er gebeurt?
  2. Oh zou het daar aan liggen ja? Zijn erg voorzichtig geweest in ieder geval. Zelf zat ik te denken aan gebrek aan stikstof, omdat de volle grond 's nachts kouder is dan de potten, en stikstof opname belemmert wordt door koud weer. Maar dan heb ik denk ik te moeilijk zitten denken hahah. Leek me zo toevallig dat het bij de twee in potten goed ging en bij de twee in de volle grond niet. Bedankt voor de reacties!
  3. Hallo allemaal, Ik ben lex, achtien jaar, dit jaar ben ik voor het eerst begonnen aan een kleine eigen kweek in de tuin. Na veel gelezen te hebben ben ik erg benieuwd naar mijn eigen ervaringen. Tot nu toe heb ik al veel geleerd op het forum!
  4. Hallo allemaal, Ik ben lex, achtien jaar, dit jaar ben ik voor het eerst begonnen aan een kleine eigen kweek in de tuin. Na veel gelezen te hebben ben ik erg benieuwd naar mijn eigen ervaringen. Tot nu toe heb ik al veel geleerd op het forum!
  5. Hallo allemaal, Ik ben lex, achtien jaar, dit jaar ben ik voor het eerst begonnen aan een kleine eigen kweek in de tuin. Na veel gelezen te hebben ben ik erg benieuwd naar mijn eigen ervaringen. Tot nu toe heb ik al veel geleerd op het forum!
  6. Beste forumleden, Samen met een vriend van me hebben we besloten een paar wietplantjes te zetten in de tuin. We hebben 5 sweet purple zaden van Paradise Seeds laten ontkiemen in watjes met een schoteltje. Alle 5 waren ontkiemd. We hebben ze gezaaid in half om half normale grond met universele potgrond. 4 zijn er boven gekomen, na voorzichtig uitgraven bleek de wortel van een zaadje opgegeten door een klein wit wormpje. Ze zijn vrij snel naar buiten gegaan met een halve fles er over heen ter bescherming. 2 planten staan in grote potten met fleurella potgrond, 2 staan er in de volle grond. Voor de planten de volle grond in gingen hebben we een grote kuil gegraven voor beide planten en dit gevuld met dezelfde fleurella potgrond. Foto: Nu zijn we inmiddels enkele weken verder, de twee dames in de potten doen het erg goed. De twee dames in de volle grond blijven erg achter in groei en de bladeren zijn mega hard misvormd. De bladeren zijn wel groen, maar erg smal en krom, niet omlaag krom, maar opzij gekromd. Zou iemand mij kunnen vertellen waar dit aan ligt en of ik actie moet ondernemen? Foto's: van de dames: Ik denk dat duidelijk is welke goed groeit en welke misvormde bladeren heeft Alvast bedankt! Lex.
×
×
  • Create New...